Sustineti politia romana in tot ce face?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Stiu Delphinas ca ti-ar placea sa se dea o asemenea lege da' nu se poate.
E ceva ce face parte din "declaratia drepturilor omului".

Da e autorizat.
L-ai ascultat pe Oprescu ieri?

In ceea ce priveste pensionarea in minerit mai citeste.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

nu as avea nici o satisfactie daca s-ar da o asemenea lege. nu ma afecteaza nici direct, nici indirect.
si pt ca nu stiam daca e autorizat sau nu mitingul de azi, am intrebat. nu am voie? si nu l-am ascultat ieri pe oprescu ca am facut altele decat sa ma uit la tv si sa ma enervez.
cat despre pensionarea minerilor la 70, uite ca nici de asta nu stiam ca nu e valabil. dar o sa ma interesez pt tine sa nu te mai simti deranjata. eu pur si simplu am intrebat si mi-am exprimat o opinie ce contravine opinie tale.
si apoi omu cat traieste invata, nu?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Pai, daca-s papusabili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Moama si ce personaj important,al carui cuvant e sfant,litera de lege si tre' sa-l si credem in tot ceea ce spune!Pluto= God!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Va asteptati sa-i tina mult?Eu nu,dovada:
http://www.jurnalul.ro/stire-observator/traian-basescu-si-emil-boc-se-mpaca-cu-politia-555750.html

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

Multi dintre politisti isi fac meseria in limita resurselor,deseori fiind fortati sa aduca de acasa de la lucruri marunte,precum:coli,pixuri,dosare, la calculatoare si imprimante.
Cei care iau spagi sunt putini comparativ cu cei care traiesc dintr-un salariu mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Extraordinar, politistii aduc pixuri si blocnotesuri de acasa si de asta merita sa le ridicam statui la intrarea in fiecare parc. Hai sa nu mai vorbim de faptul ca umbla pe benzina statului la nunti, la taiatul porcului, ca vin cu ladita de legume si fructe de la piata, unde terorizeaza babele slabe de inger, sa nu vorbim de faptul ca iau spagulita de rigoare la amenzile auto ... eh, hai sa nu le mai plangem de mila ca vin cu pixu de acasa, ca sunt sigura ca la prima ocazie isi iau revansa si pleaca acasa cu 25 de pixuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Extraordinar, politistii aduc pixuri si blocnotesuri de acasa si de asta merita sa le ridicam statui la intrarea in fiecare parc. Hai sa nu mai vorbim de faptul ca umbla pe benzina statului la nunti, la taiatul porcului, ca vin cu ladita de legume si fructe de la piata, unde terorizeaza babele slabe de inger, sa nu vorbim de faptul ca iau spagulita de rigoare la amenzile auto ... eh, hai sa nu le mai plangem de mila ca vin cu pixu de acasa, ca sunt sigura ca la prima ocazie isi iau revansa si pleaca acasa cu 25 de pixuri.

Mergi la inceput

Exista o tendinta de a generaliza care mie mi se pare injusta.

Mergi la inceput

Sunt copii care la 18-19 ani invata pe branci ca sa intre la Academie,in timp ce altii taie frunza la caini.
Apoi viata in Academie nu-i usoara.Trebuie munca si efort ca sa fii bun in sistemul asta.
Si vin unii si ii baga in aceeasi oala cu cei care "sperie babele prin piete".
Cred ca nu s-a inteles scopul mitingului : ei nu vor statui in parcuri,ci o viata decenta.

Mergi la inceput