Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)
Raspunsuri - Pagina 9
anymona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn beatrice,sunt internata permanent....deja am 2 sapt si 4 zile de internare si aici raman pana cine stie cand... ![]() cel mai rau e ca nici macar nu sunt internata in orasul meu...sunt la 200 km departare... doar duminica vin sotul si mama in vizita si atunci nu pot sta prea mult....in rest nu vad pe nimeni drag ![]() ![]() ![]() cateodata ma apuca disperarea si bocesc de nu mai pot... 30+ viitoare mami de gemeneForever,Michael |
of...ce greu trebuie sa-ti fie. Bine ca ai macar net acolo. Desi nu compenseaza lipsa celor dragi, te ajuta sa treaca timpul mai rpd. Scrie-ne cat poti de des. Multi pupici

28+
+ Clara Maria (01/02/2006)
misticgirl spune:
JoAnn, la ce spital esti internata? Imi imaginez cum te simti, eu am stat internata 11 zile si am avut vizitatori zilnic, plus laptop cu acces non-stop la internet si tot eram plictisita. Spitalul devenise a doua casa pt mine, ma invatasera si asistentele. Cred ca pe tine te stie tot personalul medical.
sa-ti treaca tristetea.
Anymona,as fi venit, dar nu se trezeste la timp. Sotul zicea sa vin la intalnire, ca se simte putin mai bine, dar parca nu ma simt eu bine daca plec. Parca vad ca nu-mi arde de nimic!
Fetelor, am avut 3 contractii in ultimele 45 minute, 2 dintre ele stand in pat, fara pic de efort, iar una chiar acum, cand va scriu dintr-o pozitie destul de confortabila
Daca mai am una, bag no-spa. Deja m-am plictisit in casa, desi am facut treaba. Maine mi-am propus sa calc, am de calcat o tona de rufe ![]()
Claudia
32+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
misticgirl spune:
Ma bag in pat, a inceput sa ma doara spatele si am burtica tare. Nu stiu daca mai intru astazi, ca pe la 6 si ceva vine sotul si o sa stau dupa el si dupa Nicholas. Va pup si inca o data va urez distractie placuta la intalnire!
Claudia
32+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
pissi78ro spune:
Girls, am mai gasit un site cu lucruri de bebelusi:baby butt. Dati cautare pe google si gasiti exact link-ul. Au scris si in enleza si livreaza in Romania. Lucrusoarele sunt tare dragute. Va pup
27+
Roberta
mirunam spune:
Ratusca, articolul postat referitor la batista bebelusului mi se pare mai mult o reclama atent mascata in care arata doar avantajele.
Batsita bebelusului are un mare dezavantaj: sensibilizeaza mucasa nazala producand sangerari si iritatii.
Din experienta va recomand sa o folositi numai atunci cand copilului ii curge nasucul rau de tot si nu se poate rezolva cu apa de mare, picaturi sau suflat (asta cand mai creste). Noi nu am avut nevoie pana la 6 ani, fix varsta de la care, in mod inexplicabil nu mai poate fi folosita.
Chiar si asa, folosita de 2 ori pe zi i-a iritat mucoasa atat de tare incat o saptamana a sangerat zilnic. La un bebe nici nu vreau sa imi imaginez.
Poate fi folosita si dupa 6 ani, in cel mai rau caz nu ar trage suficient, dar va garantez ca din acest punct de vedere mergea perfect, curata mai mult decat orice alt sistem, picaturi etc. Am fost incantata pana la efectele adverse ![]()
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +
allexxia_m spune:
Buna fetelor!
Doamne avem prima nastere in odisee.... nu-mi vine sa cred !!! 
Felicitari Moshulik, sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea toata viata!
Ma apuc sa citesc din urma sa vad cand s-a dat vestea cea mare ![]()
Imi cer scuze pentru lipsa de cateva zile de pe forum, sunt racita de vineri si nu mai pot 
Ma doare capul si as dormi tot timpul. 
Iau 2 paracetamol pe zi si beau ceaiuri cu miere si lamaie la greu.
Astept sa-mi treaca sa mai fiu si eu in stare de ceva ....
Pentru fetele interesate de pozele cu tampoanele din vata si tifon, am pus pe mail comun, si cel de yahoo si ce de gmail poze si cateva explicatii.
Sper sa fie clar, daca se mai doresc detalii spuneti!
34+ 
sugubina spune:
Buna din nou,
Iaca m-am trezit. Am dormit tare bine, mi s-a dus toata umflarea.Sa vad ce mai manc acu.
Joann saracuta de tine, si departe de familie, si in spital! Ooff hai mai scrie-ne iti tinem de urat! Felicitari pentru schimbarea de semnatura! La inca mai multe!
allexxia_m am vazut pozele cu facutu de tampoane, super util.MULTUMIM! Nu credeam ca se fac pe oblic asa. Ce fel de tifon sa cer la farmacie? dinaia mare asa sau cum?
sugubina
29+ cu Puficele

amelia_ilie spune:
Am vazut, gata, foarte multumim, acum am priceput si eu. Numai materia prima s-o achizitionez.
28+