Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ca sa va simititi mai bine, un banc:

Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.
La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune:
- Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Ca sa va simititi mai bine, un banc:

Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.
La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune:
- Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!

27+ viitoare mami de

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

despre batista bebelusului http://sanatate.jurnalul.ro/stire-sanatatea-copilului/batista-bebelusului-555037.html

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore super tare bancu! hihi
O sa va dau si eu unu cand scap de diacritice ca nu se vede bine si ne umplem de nervi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, nu mai ajung la intalnire
Parca nu-mi arde sa ies in oras si sotul, care nu se simte bine, sa ramana cu nazdravanul. Stiu ca merit si eu o iesire, dar si sotul merita sa fiu langa el in seara aceasta, mai ales ca el se simte rau de cel mult 2-3 pe an.
Distractie placuta si asteptam poze multe!
Ma duc sa pap si revin. Am incercat sa ma uit la un film pe HBO, dar nu am rabdare, nu stiu de ce!
Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Primarul Parisului era foarte Ingrijorat In privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées.

Nu putea nicidecum sa-i alunge din oras. Intregul Paris era plin de rahat de porumbei.
Parizienii nici nu mai puteau calca pe alei, nici sa conduci nu mai avea niciun haz.
Costa o avere sa tot cureti strazile si trotuarele.

Intr-o zi intra In primarie un om care-i face primarului o oferta:
„Iti pot scapa frumosul oras de plaga columbeasca fara nicio plata.
Dar trebuie sa promiti ca nu-mi vei pune nicio Intrebare.
Sau, Imi poti plati un milion de euro si sa-mi pui o Intrebare.”

Primarul cantari oferta si o accepta rapid.

A doua zi, omul se catara In varful Turnului Eiffel, Isi descheie redingota si elibera un porumbel albastru. Porumbelul albastru dadu de cateva ori din aripi si apoi se pierdu In Inaltul cerului parizian.

Toti porumbeii din Paris au vazut porumbelul cel albastru si s-au adunat In aer In urma acestuia.
L-au urmat cu totii Intr-un nor urias spre Rasarit, departe, departe.

A doua zi, porumbelul cel albastru s-a Intors complet singur la omul ce-l astepta Inca In varful Turnului Eiffel.

Primarul era In extaz. A considerat ca omul si porumbelul albastru au Infaptuit o adevarata minune scapand Parisul de plaga porumbeasca.
Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a Inmanat un cec cu un milion de euro si i-a spus ca, Intr-adevar, voia sa-i puna o Intrebare.
Chiar daca s-au Inteles ca nu-l costa nimic pentru curatarea orasului, se hotarase sa plateasca un milion pentru a putea pune O INTREBARE.
Omul accepta banii si-l invita pe primar sa-i puna UNICA Intrebare.
Primarul Intreba:

„Aveti si un tigan albastru??”

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Foarte tare bancul, Sugubina

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sugubina, Lore, Miruna, Ratusca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Felicitari, Mosulik ! Sa va traiasca fetita si tie refacere rapida si laptic din belsug !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 29+

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-a placut.

Ah sunt asa de stuffed..Am papat sarmale cu magaliga si nu mai pot sa SUFLU. Trist e ca imi e si sete da imi e frica sa beau pt ca ma unflu si mai rau!!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput