Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata!
Bun venit celor doua burtici!!!Scrieti repede cele 10 mesaje, sa va citim in timp real. Dati-ne data nasterii, UM, DPN, sexul bebelusilor, pt a va trece in listuta.
Va invit la o cana de lapte cu nesquik, sandwich-uri si cafea
Azi-noapte am avut contractii, nu f dureroase, au trecut cu somn, fara no-spa In schimb, am observat ca este a doua noapte in care merg la toaleta o data la 3-4 ore. Si peste zi fac pp destul de des. O fi din cauza ca beau multa apa sau bebe a coborat mai mult?
Ma bucur ca intalnirea a fost placuta! Sa inteleg ca ati stat afara, din moment ce spunea Ana ca a fost frig. Imi pare atat de rau ca nu am putut ajunge si eu
Eu am calcat hainele lui Nicholas de drag, cateva luni, pana a inceput el sa stea treaz mai mult si nu am mai avut timp.
Gravidele au prioritate la medicul de familie si nu au nevoie de programare!Asa mi-a spus dr mea si la Policlinica Titan am vazut ca este regula generala. Mie mi-a spus sa ma duc pt trimiterea la Filantropia cu o zi inainte, fara programare, pt ca sunt gravida si am prioritate.

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pediatrii care recomanda diverse chestii si care mai scriu unele articole prin ziare au o buba care trebuie luata serios in seama. intr-un procent f f mare recomanda antibiotice "preventiv". adica fara sa afle inainte printr-o analiza daca sunt chiar necesare si daca se adreseaza chiar tipului de bacterie pe care o suspecteaza ei. si scuze, chiar si experienta de o viata a unora nu poate scana ce fel de bacterie este, daca este. sunteti constiente ca luarea de antibiotice fara sa fie realmente necesare, dar pe care pediatrii o recomanda pe scara f f larga, duce la probleme de sanatate din ce in ce mai mari si la antibiotice tot mai puternice si mai daunatoare sanatatii. ca o scurta mentiune in plus, absolut orice fel de medicament, pe langa efectul pozitiv dorit are mereu si consecinte negative asupra organismului.
intr-un procent f f mare recomanda laptele praf "preventiv". intr-un procent f f mare recomanda suplimente de vitamine fara nici o baza. si multe multe alte prostii. problema e ca majoritatea dintre ei fac asa si atunci pare normal, dar nu este! procentele astea sunt inaceptabil de mari. inainte sa iti pui increderea intr-un pediatru, cerceteaza cu mintea proprie recomandarile lui - ca sa nu ajungi mai tarziu sa regreti sfaturile venite din carti de acum zeci de ani care se tot perpetueaza fara nici o sustinere stiintifica. am incheiat subectu ca risc sa fiu prea pisaloaga pentru cele care au priceput problema

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

am scapat de moderare....deci..data nasterii 11.04.1983; UM: 15.03.2010; DPN: 20.12.2010 cu bebelushul "TudoL"
Pupici...mersic

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

A aparut primul ursulet!
Felicitari Moshulik,refacere usoara!
Celesta,JoAnn inca putin!
Bun venit celor 2 burtici!
Fetelor eu cred ca nu-s normala.Mi-am procurat mai tot pt bagajul de spital pt mine(pt fetita inca nu)si ma tot uit la ele si tot aman sa le spal si sa le calc.Ce oi astepta nu stiu.Sa nu mai spun ca am si alti pitici,chiar nu vreau sa stea bebe mai mult de 38 de sapt in burtica.Eu sunt pregatita psihic pt o nastere pana in 38 de sapt.Sapt viitoare sper sa stiu clar cand e marea intalnire ca sa ma linistesc si eu.Ginecoloaga vrea sa-mi faca cezariana "la cald" dar sa-mi opreasca si trat cu anticoagulant de la 38 de sapt ceea ce e exclus de dr Uscatescu asa ca o sa insist sa ma programeze.Sper sa n-am surpriza sa ma paraseasca ginecoloaga.
V-am zis ca nu-s normala
Mai m-am dezumflat si eu un pic.Am inceput sa iau intrun mod alert in greutate,deja sunt imensa,mi-e frica de oglinzi.Sigur depasesc 20 de kg.Off,n-am pic de ambitie.
Am inceput sa folosesc si Garmastam de vreo 2 sapt,ar trebui sa vad vreo schimbare?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Antibiotice????lapte praf preventiv???nu-s de acord cu acestea, poate sa-mi zica orisicine

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citind pe forum, m-a luat o ameteala... Ma duc sa ma intind putin, chiar nu inteleg ce e cu mine de ieri dupa-amiaza. Daca tot ma simt rau dupa-amiaza,il sun pe dr Haiduc sa vad ce zice. Am avut si 2 contractii, putin dureroase in ultimele 30 minute
Gata, azi nu fac nimic, doar zac si poate dorm (desi nu cred ca voi putea).

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bun venit noilor burtici
fetelor ma bucur ca a fost frumos aseara la intalnire..de fapt nici nu se putea altfel
mie imi merge netul f f greu...asa ca noile burtici sa nu se supere daca nu le adaug eu acum..si asa stau 5 minute pana vad o pagina

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

buna dimineata fetelor!!!nici nu mai stiu cate mesaje am scris cred ca tot nu am scapat de moderare...
dar azi promit ca staui scriu pana scap...
va invidiez la culme ca va cunoasteti asa bine......si sunteti asa apropiate.....sper ca mai primiti "outsiders"

27+

kamik, bine ai venit !

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Multumesc! Bine v-am gasit!
Nu ma supar daca nu reusiti s ama bagati in listutza...sunt fericita ca pot vb cu voi in timp real...ca a durat o vesnicie sa scap de moderare...
Am scris la mesajul anterior datele pentru listuta.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ratusca, scuze de urari tarzii, dar felicitari pentru cei doi ani de mariaj! Fericire maxima si multa sanatate, pana la adanci batraneti!
Pozele de la intalnire sunt la Sashenka, sotul din dotare a fost super amabil sa ne pozeze...

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

Mergi la inceput