Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Te trezisi? Ai facut aerosolii? Cum s-au simtit sotul cu Iustin?

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

si eu am facut la fel, le-am calcat doar prima data si atat. pai la cat sunt de mici si de multe cred ca as calca in fiecare zi si nu ma pasioneaza

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, parerile sunt impartite. De aceea voi merge pe mana pediatrului, care da, este totodata si medic de familie. Ca asa si la premaergator, unii vor, altii nu, ca se cracaneaza copilul. Unele mame fierb apa de la robinet, altele ii dau apa de la supermarket special pt bebei. degeaba imi recomanda medicul produsele Sanosan, asa cum a facut-o, daca bebele meu nu se impaca cu ele. Le vom invata si ne vom adapta la ele din mers. Da, noi care suntem prima data mame, presupun ca vom fi un pic mai exagerate.

Azi imi vine patutulcu salteaua si lenjeriile, baldachinul..
Azi merg si la dr, abia astept!Si-l vad pe bebe

33+

Mergi la inceput

Bravegirl, ce restaurant aveai tu in vizor pt botez?

33+

Mergi la inceput

http://www.reclamamascataatentie/sugar/haine/Calcatul-hainelor-bebelusului-a6620.html

in acest articol scrie ca trebuie calcate, pana la ce varsta, nu se specifica...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

mai stie cineva ceva de "ramonik1986"?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neataaa!!!...

pleaca omul de acasa o jumatate de zi si gaseste o gramada de pagini scrise....

noi suntem bine in dim asta...nu prea am dormit aseara bine, dar sper sa imi revin dupa ce voi bea o cana mare de cacao cu lapte..
Deci aseara m-a scos domnul sot in oras cu ocazia implinirii celor 2 ani de casatorie legala. A venit si cu cadou si cu flori..eu nu i-am luat nimic pt ca nu am putut iesi in oras sa caut asa ca mi-am desenat burta si i-am zis ca asta este cadoul...cand ne-am intors acasa ne asteptau niste prieteni buni si uite asa am sarbatorit pana pe la 1.

ana vem poze de la intalnire
miruna
misticgirl cum te mai simti?? au disparut contractiile??

bun venit noilor burtici!!

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Bun venit noilor burtici!!!

Beatrice, pai eu te visez ca nasti un bebe frumos si tu ma visezi cu medicamentele langa mine Oricum la cate ma dor si supara nu e de mirare.

Calcatul hainutelor pe dos nu are niciun efect, este imposibil sa le sterilizezi complet si ar trebui sterilizat si dulapul ca sa se mentina efectul. Eu am practicat metoda din inertie, pana la 2 luni... pana la 2 ani e enorm!!!

Atentie la sterilizatul in exces nu este chiar asa indicat. Pana la 8 luni mi se pare ok, dupa 8 luni e dovada de paranoia... eu am sterilizat tot, mai putin hainele si apa de la baie, pana la 2 ani si nu am obtinut nimic bun din asta.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

verisoara mea din prea multa grija pt bebele ei ii facea baie doar cu apa plata, ii steriliza absolut tot, nu-l lasa sa iasa afara pt ca, chipurile, ar lua microbi, vara il tinea in casa cu caciulita si uite asa copilul a facut astm..

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana. Cum a fost cu curatenia? multumita de tanti? ce-a zis iubi? i-a placut casa luna?Mi-a datdoctorita ceva pastile de supt care cica sunt cu antibiotic. Sper sa fiu ok pana diseara ca deja imi vine sa plang cand se apropie noaptea. Stiti cum e- toate bolile sunt mai cumplite noaptea.

Kamika draga, noi te primim cu mare drag si ai sa vezi ca imediat ne cunosti daca intri si vorbesti cu noi. Hai mai scrie niste measje repejor. Si de la No Spa vomiti??

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Te trezisi? Ai facut aerosolii? Cum s-au simtit sotul cu Iustin?

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

si eu am facut la fel, le-am calcat doar prima data si atat. pai la cat sunt de mici si de multe cred ca as calca in fiecare zi si nu ma pasioneaza

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

daca m-am trezit??? cred ca glumesti . m-am trezit...pregatit iusti ptr gradi....facut sasha tratament...spalat 2 masini de rufe....baut cafea si acum vreau sa ma apuc de calcat .
sotul nu mi-a spus nimic, era nervos ca s-a certat cu tata, dar iustin mi-a spus ca i-au placut "colegele" mele
acum vreau sa descarc pozele si sa le pun pe picasa.

Mergi la inceput