Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,

Aneud bine ai venit la noi. Dupa cum ti-a spus si Ana, mai scrie niste mesaje sa te vedem in timp real.

Ana multi si somn usor ... sa te odihnesti sa fii apta de povesti maine la cafea.

Amelia sa stii ca am visat cu tine toata noaptea ieri. Nu stiu exact ce am visat dar m-am trezit cu numele tau in minte si stiu ca ai aparut de multe ori in visul meu. Oricum sigur era de bine.

Fetelor eu am o doctorita de familie foarte draguta. Desi nu i-am dus mai nimic, tot timpul e draguta si atenat si imi da tot ce imi trebuie. ba mai mult am si nrul ei si pot sa o sun daca am ceva probleme. Am fost azi la ea cu analizele, mi-a dat ceva tratament pentru raceala, ceva pastil;e de supt, cetebe care are muult vitamina c si in rest ceaiuri si Doamne ajuta. Sincer raceala asta ma da pe spate... ce-i mai rau e ca nu pot sa odrm... si ma vait si ma foiesc si nimic. Offf si stiu ca la raceala trebe mult somn sa te refaci. S-a uitat la mine in gat si a zis ca e cam rau

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Anymona - Multumesc mult de bun venit!

Ana_O si Ukume - habar nu aveam! Mai aveam putin si plangeam de frustrarea invizibilitatii Copila asta mi-a "mancat neuronul" trebuia sa ma astept ca asa functioneaza cu membrii noi!

Ce geloasa sunt ca voi va puteti intalnii cu toate. Toate "colegele mele de sarcina" sunt online, nu stiu nici o graviduta aici!

Azi in anticamera de la cabinetul de ultrasunete 3D am intalnit si eu prima gravida din Stockholm si mai am putin si nu mai sunt gravida :)

Inca o data, multumesc de explicatie si inteleg daca voi nu veti vrea sa ma treceti pe lista pana nu ies din moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Mosulik felicitari pentru ursuleatza grabita .
Sa fiti sanatoase, sa-ti creasca mare, frumoasa si desteapta .

Ana parca tu iti numisei burtica Flubber . Cam asa e si a mea, eu ii zic Squirminator. Cel mai tare e ca il apuca de cele mai multe ori cand sunt in sedinta, sau vorbesc cu cineva de nu ma mai pot concentra. Si am mereu senzatia ca toti se uita la burta mea.

Celesta, JoAnn si toate fetele care sunteti in spital sau patucinizate , curaj inca un pic si e gata.

Eu tot weekend-ul am alergat dupa fetita mea, s-a tot certat cu tati si de cate ori se supara cu el vine la mine sa o consolez. Am obosit ingrozitor, azi dimineatza a trebuit sa ma trezesc la 5 sa pregatesc micul dejun si m-am trezit in dulap intrebandu-ma ce caut acolo .
Bogdan saracul face si el ce poate, are grija de Isabella, curatenia tot el o face, s-a apucat pana si de gatit dar sunt multe de facut si e greu si pentru el. Macar daca as reusii sa ma odihnesc peste noapte.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt distrusa. Nu am putut dormi toaa noaptea din cauza gatului care mi-i inflamat de numa. Mi-a dat doctorita ceva medicament de sup si parca de la ala gatul meu a luat-o razna. Cred ca era destul de mare infectia acolo si acu a inceput sa se desdprinda si daca ma pun in pat sa dorm ma inec. . E groaznic. Nu am patit asa ceva de cand sunt eu. Am inceput sa intru in depresie... parca vin una dupa alta si nu se mai termina. Am cel putin 3 nopti nedormite dar asta a pus capac. Am dormit de la 12 la 3 si de atunci umblu ca nebuna prin casa. Mi-am facut al doilea ceai si acu am zis ca nu mai are rost sa ma culc ca si-asa imediat tre sa ma trezesc sa ma duc la lucru. Off... sper sa ma simt mai bine in timpul zilei ca daca nu nush ce fac.
Aneud nu fi trsita ca maine te trec fetele in liostuta. Eu te-as trece dar nu ma pricep dar cu siguranta cand se trezesc fetele te trec si pe tine. Imi pare rau ca nu ai nici o gravidutza aproape dar a gandeam la voi nu se organizeaza cursuri pt gravide sau gimnastica? intreabati doctorul caci daca se organizeaza ai si tu sanse sa mai intalnesti alte gravidute.

30+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata! Va invit la cu muuult lapte.

ukume gargara cu sare e fff buna pt gat - face minuni. Incearc-o si tu, burticile care au avut dureri in gat au fost multumite.

Mami fericita si implinita de Iulia si 29+

Mergi la inceput

Aneud bine ai venit! Scrie repede cele 10 mesaje ca sa treci de moderare, poti sa ne povestesti orice, numai scrie cateva mesaje.

Mergi la inceput

Felicitari Moshulik! Te asteptam cu poze si impresii!

Mergi la inceput

Beatrice tu parca scriai in cap. trecut ca v-a zis moasa ca hainele bebelushului trebuie calcate pana la 2 ani??? Cum asa? De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Ukume , sper sa treaca mai repede raceala. Fa gargara cu apa cu sare, fetele au zis ca s-a ameliorat tusea si durerea foarte repede.

Aneud, bine ai venit ! Au dreptate fetele, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

Fluturasha, eu din cate stiu prin calcare hanutele se sterilizeaza (nu gasesc cuvantul potrivit acum). Stiu de la nepotul meu (care acum e major deja) ca asta i-au recomandat si sorelei mele.

28+

Mergi la inceput

Neatza fetelor,

Fluturasha multumesc mult de sfat;am incercat si cu gargara cu sare, am facut si ast-noapte si azi dimineata. Inca nu mi-a dat drumul din gat. Parca ar vrea sa se rupa ceva dar inca nu se rupe ...offf. Nu mai am voce deloc deloc

30+ Luca Stefan

Mergi la inceput