Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)
Raspunsuri - Pagina 13
simona-maris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 SImo tu in cate sapt esti??? zi-mi si mie dc rotaru te-a chemat la morfo pt trim 3. k mie nu mi-a zis nimic si sa stiu dc ma preg cu bani ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria |
RALU, exact la 32 de spat m-a chemat la control, si ma bateau la cap alea de la Medical City ca e sigur morfo...si e 500 de ron
.Mult pt mine, asa ca am sunat la dr,la Rotaru, sa intreb daca e morfo sau altceva. A fost singura data cand l-am deranjat. Mi-a raspuns o fata, cred ca stagiara aia a lui brunetica, si mi-a zis ca ,daca nu era nimic de urmarit, nimic in neregula pana acum sau la morfo de trim 2, Domnul Doctor nu recomanda morfo de trim 3...decat in cazuri cu probleme. Asa ca am facut doar eco cu doppler si m-a costat numai 300 roni.Pup tareeee

bebelu86 spune:
mersi mult de tot SImo 

oricum merg vineri la eco sa vdm ce si cum. sper sa fie bine.
dc e vb numai de eco de rutina, merg pe polona k e la jumate fata de medicla city
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
de obicei sun cu 3sapt inainte si mereu am gasit
vezi k ti-am trimis pm 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m Ioana_Mami pozele sunt in ultimul mail, numit: "poze tampoane din vata si fasa tifon" tocmai ce am verificat, sunt si pozele acolo! este un text si dupa pozele, ultimul mail mai verifica inca o data nu stiu de ce tu nu le vezi ![]() 34+ ![]() |
Eiii ptr ca ma uitam in "photos" nu in mail
Foarte utile pozele...Multumim Allexxia
Fericita
34+
Raisa Maria
allexxia_m spune:
Vad ca ne-a cam luat somnul, eu inca imi astept sotul cu mustul ![]()
Dar ma bag si eu in pat, somnic pufos la burtici si mamici! 
34+ 
sugubina spune:
simona-maris de primit te primeste, a mea mereu ma baga cu prioritate - striga pe hol: Gravida haideti inauntru. De dat chestii - nici a mea nu e prea curajoasa.Vezi ca aia cu o singura trimitere pe luna e reala din pacate. Si doar o reteta compensata. Am patit-o odata cu utrogestanu si a trebuit sa il iau necompensat.
Io am cumparat niste must alb de la targu asta, e oprit din fierbere. Da sincer mi se pare suc frate..adica dulce asa, nu are bulele alea..Si am luat si doi litri.
sugubina
29+ cu Puficele

amelia_ilie spune:
| citat din mesajul lui sugubina simona-maris de primit te primeste, a mea mereu ma baga cu prioritate - striga pe hol: Gravida haideti inauntru. De dat chestii - nici a mea nu e prea curajoasa.Vezi ca aia cu o singura trimitere pe luna e reala din pacate. Si doar o reteta compensata. Am patit-o odata cu utrogestanu si a trebuit sa il iau necompensat. Io am cumparat niste must alb de la targu asta, e oprit din fierbere. Da sincer mi se pare suc frate..adica dulce asa, nu are bulele alea..Si am luat si doi litri. sugubina 29+ cu Puficele ![]() |
Sugubina, poate ai luat must fiert . Asa ii zice prin partile noastre, must din ala dulce care se pastreaza asa o perioadamai lunga, nu mai fierbe si e duklce rau, zici ca-i sirop. Oricum de pofta e bun...
28+ 
ana_o spune:
Am avut o intalnire intima si placuta, pacat ca frigul si ora tarzie ne-au facut sa ne retragem mai devreme...
Eu sunt franta, nu mai am putere sa povestesc, dar la cafeaua de dimineata vine cheful de numa!
Va pup pe toate, somn usor!
Ah, pentru burtica cea noua, Aneud... nu te supara pe noi, abia ai trei mesaje scrise si pana nu trimiti 10, noi nu te putem citi in timp real si de aceea mesajele apar tarziu, dupa moderare. Incearca sa scrii 10-12 mesaje, apoi vei vedea ca mesajele vor fi postate in timp real. Pupici si nu te supara pe noi, nu este ignoranta, pur si simplu toate am treccut prin moderarea asta.
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)