Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

SImo tu in cate sapt esti???
zi-mi si mie dc rotaru te-a chemat la morfo pt trim 3.
k mie nu mi-a zis nimic si sa stiu dc ma preg cu bani

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

RALU, exact la 32 de spat m-a chemat la control, si ma bateau la cap alea de la Medical City ca e sigur morfo...si e 500 de ron.Mult pt mine, asa ca am sunat la dr,la Rotaru, sa intreb daca e morfo sau altceva. A fost singura data cand l-am deranjat. Mi-a raspuns o fata, cred ca stagiara aia a lui brunetica, si mi-a zis ca ,daca nu era nimic de urmarit, nimic in neregula pana acum sau la morfo de trim 2, Domnul Doctor nu recomanda morfo de trim 3...decat in cazuri cu probleme. Asa ca am facut doar eco cu doppler si m-a costat numai 300 roni.
Pup tareeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi mult de tot SImo
oricum merg vineri la eco sa vdm ce si cum. sper sa fie bine.

dc e vb numai de eco de rutina, merg pe polona k e la jumate fata de medicla city

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

RALU, sa suni din timp la Polona, ca eu ff greu gasesc loc liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

de obicei sun cu 3sapt inainte si mereu am gasit
vezi k ti-am trimis pm

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Ioana_Mami pozele sunt in ultimul mail, numit: "poze tampoane din vata si fasa tifon"
tocmai ce am verificat, sunt si pozele acolo!
este un text si dupa pozele, ultimul mail
mai verifica inca o data
nu stiu de ce tu nu le vezi

34+

Eiii ptr ca ma uitam in "photos" nu in mail
Foarte utile pozele...Multumim Allexxia

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ioana

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Vad ca ne-a cam luat somnul, eu inca imi astept sotul cu mustul
Dar ma bag si eu in pat, somnic pufos la burtici si mamici!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

simona-maris de primit te primeste, a mea mereu ma baga cu prioritate - striga pe hol: Gravida haideti inauntru. De dat chestii - nici a mea nu e prea curajoasa.Vezi ca aia cu o singura trimitere pe luna e reala din pacate. Si doar o reteta compensata. Am patit-o odata cu utrogestanu si a trebuit sa il iau necompensat.

Io am cumparat niste must alb de la targu asta, e oprit din fierbere. Da sincer mi se pare suc frate..adica dulce asa, nu are bulele alea..Si am luat si doi litri.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

simona-maris de primit te primeste, a mea mereu ma baga cu prioritate - striga pe hol: Gravida haideti inauntru. De dat chestii - nici a mea nu e prea curajoasa.Vezi ca aia cu o singura trimitere pe luna e reala din pacate. Si doar o reteta compensata. Am patit-o odata cu utrogestanu si a trebuit sa il iau necompensat.

Io am cumparat niste must alb de la targu asta, e oprit din fierbere. Da sincer mi se pare suc frate..adica dulce asa, nu are bulele alea..Si am luat si doi litri.

sugubina 29+ cu Puficele

Sugubina, poate ai luat must fiert . Asa ii zice prin partile noastre, must din ala dulce care se pastreaza asa o perioadamai lunga, nu mai fierbe si e duklce rau, zici ca-i sirop. Oricum de pofta e bun...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am avut o intalnire intima si placuta, pacat ca frigul si ora tarzie ne-au facut sa ne retragem mai devreme...
Eu sunt franta, nu mai am putere sa povestesc, dar la cafeaua de dimineata vine cheful de numa! Va pup pe toate, somn usor!
Ah, pentru burtica cea noua, Aneud... nu te supara pe noi, abia ai trei mesaje scrise si pana nu trimiti 10, noi nu te putem citi in timp real si de aceea mesajele apar tarziu, dupa moderare. Incearca sa scrii 10-12 mesaje, apoi vei vedea ca mesajele vor fi postate in timp real. Pupici si nu te supara pe noi, nu este ignoranta, pur si simplu toate am treccut prin moderarea asta.

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

Mergi la inceput