Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Buna fetelor!
Doamne avem prima nastere in odisee.... nu-mi vine sa cred !!!
Felicitari Moshulik, sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea toata viata!
Ma apuc sa citesc din urma sa vad cand s-a dat vestea cea mare

Imi cer scuze pentru lipsa de cateva zile de pe forum, sunt racita de vineri si nu mai pot
Ma doare capul si as dormi tot timpul.
Iau 2 paracetamol pe zi si beau ceaiuri cu miere si lamaie la greu.
Astept sa-mi treaca sa mai fiu si eu in stare de ceva ....

Pentru fetele interesate de pozele cu tampoanele din vata si tifon, am pus pe mail comun, si cel de yahoo si ce de gmail poze si cateva explicatii.
Sper sa fie clar, daca se mai doresc detalii spuneti!

34+

heyyyy :-(((((
Eu pe contul de gmail nu vad nici o poza cu tampoaneeee
Helllpppppp

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

simona mie mi-a fost teama sa fac frectie, eu stiam de paracetamol ca avem voie in sarcina, si ar mai fi ceva medicamente dar prescrise de ginecolog.
Sper sa nu ai probleme cu medicul de familie si sa te primeasca repede! Fa scandal mare daca iti face figuri, nu inteleg de ce sa nu-ti dea trimiteri sau ce iti trebuie, nu ar avea motive!
Sa speram ce ne trece repede raceala si ne punem pe picioare!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:

simona mie mi-a fost teama sa fac frectie, eu stiam de paracetamol ca avem voie in sarcina, si ar mai fi ceva medicamente dar prescrise de ginecolog.
Sper sa nu ai probleme cu medicul de familie si sa te primeasca repede! Fa scandal mare daca iti face figuri, nu inteleg de ce sa nu-ti dea trimiteri sau ce iti trebuie, nu ar avea motive!
Sa speram ce ne trece repede raceala si ne punem pe picioare!

34+

De ce teama de frectie???

Mergi la inceput

Ioana_Mami pozele sunt in ultimul mail, numit: "poze tampoane din vata si fasa tifon"
tocmai ce am verificat, sunt si pozele acolo!
este un text si dupa pozele, ultimul mail
mai verifica inca o data
nu stiu de ce tu nu le vezi

34+

Mergi la inceput

simona nu stiu sa-ti spun exact de ce
poate pentru a nu da cu solutie pt frectie pe burtica, sa nu fie vreo probleme, nu stiu. oricum pe mine nu ma dor si muschii sau oasele si deci nu prea vad de ce sa-mi dau cu solutie pentru frectie

34+

Mergi la inceput

ALEXXIA, dr de fam se poarta asa...probabil pt ca nu i-am dat niciodata nimic. Si eu, ca si MIRUNA, si cred ca si multe alte fete, am o problema mare cu oferitul spagilor.
Alta explicatie nu am, ca intotdeauna gaseste motive sa nu imi dea...ba ca se da doar o trimitere pe luna, ba ca nu am programare si nu poate sa imi dea fara....ba ca una ..ba ca alta..
So..It's all about money
Simona+34 cu STEFAN
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Simona, sanatate multa! Sper sa nu te enervezi la medicul tau de familie. Cica si eu merg maine la medica mea de familie, n-am vazut-o in viata mea, ca de cate ori am avut vreo problema de vreun fel m-am dus la clinica cu plata. Deci dupa 12 ani de job aflu si eu pe cine platesc... Sper sa nu ma cert cu ea si sa-mi dea program redus. Sper...

28+

Mergi la inceput

Citat:

simona nu stiu sa-ti spun exact de ce
poate pentru a nu da cu solutie pt frectie pe burtica, sa nu fie vreo probleme, nu stiu. oricum pe mine nu ma dor si muschii sau oasele si deci nu prea vad de ce sa-mi dau cu solutie pentru frectie

34+

Am inteles Eu fac frectie cu spirt sau otet cald. E ca pute, dar te incalzeste tare si te face sa transpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

A, eu mi-am facut programare telefonica, sper sa nu plece mai devreme sau sa nu fie acolo, ca fac scandal. Pana la urma e o policlinica si ar trebui sa fie cineva acolo sa ma rezolve, dar ma gandesc cu groaza ca maine e marti... si eu tot fara spaga, ca n-am pentru ce sa-i dau ceva. Un certificat medical ar trebui sa nu o coste asa de mult, mai ales ca am recomandare de la ginecolog.

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Simona, sanatate multa! Sper sa nu te enervezi la medicul tau de familie. Cica si eu merg maine la medica mea de familie, n-am vazut-o in viata mea, ca de cate ori am avut vreo problema de vreun fel m-am dus la clinica cu plata. Deci dupa 12 ani de job aflu si eu pe cine platesc... Sper sa nu ma cert cu ea si sa-mi dea program redus. Sper...

28+

Amelia, dupa 12 ani de cotizare...trebuie sa te primeasca cu flori si sa deschida si o shampanie

Mergi la inceput