Plosnita verde-greu de ucis

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Niste Furadan, ceva?
Da stiu, sunt nasoala azi ...

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, am sa incerc sa dau si in balcon si pe la geamuri. Cu SANO sau cu ce a scris Emilia.

Laura, Furadanul il pastrez. Nu-l stric pe plosnitele astea!

Ah, si daca cumva erati curioase sa stiti ca eu stau la etajul VII.
Deci zburatoarea asta urat mirositoare si insistenta merge mult pe verticala.

Acum imi ranjesc de pe plase si eu le fac in ciuda dandu-le bobarnace.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ati crezut ca inamicii aia sunt numai in RO? neeee, am avut si noi.
cand a fost cald in vara, fata mai dormea cu geamul deschis. intr-o noapte s-a trezit si a inceput sa strige ca e "unu" la ea in pat. pana m-am dezmeticit cine-i "unu" luasem deja bata in mana.
la noi au fost cafenii si rotunzi, mirositori....baaarrrr.
am vb cu proprietarul si vecinii de jos, ca aveau si ei. iar proprietarul a chemat o firma de dezinsctie si a stropit pe afara pe cladire cu o solutie, iar pomii de sub geamuri cu alta solutie.
de atunci chiar n-am mai vazut.

si pentru binedispunere sa va mai spun una. intr-o vreme am gasit in bucatarie gandaci. am facut eu curatenie generala, scos toate afara din dulapuri....so, ii spun la sot, cumpara si tu ceva ptr gandaci. vine sotul acasa cu capcane de prins gandacii. o chestie rotunda ca un capac, cu 4 gauri pe laterale unde gandacii aveau voie sa intre. si acum ce facem, le desenam traseul cu carioca rosie? sa stie maronii pe unde-i intrarea!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Da, am sa incerc sa dau si in balcon si pe la geamuri. Cu SANO sau cu ce a scris Emilia.

Laura, Furadanul il pastrez. Nu-l stric pe plosnitele astea!

Ah, si daca cumva erati curioase sa stiti ca eu stau la etajul VII.
Deci zburatoarea asta urat mirositoare si insistenta merge mult pe verticala.

Acum imi ranjesc de pe plase si eu le fac in ciuda dandu-le bobarnace.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Viviana, poate ti s-a mai spus/scris aici pe DC, ai un talent deosebit si un stil "delicios" in ale scrisului! Magnetii ce mai fac ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Merci CorinaDani,
Magneteii s-au inmultit dar de curand am numarat mingiutele saritoare. OH, si bine ca mi-ai amintit! Am sa scot subiectul de la naftalina. Ce atat politica!

Kariguld, deci au ajuns "gargaritele" mele si pe la tine.
bine ca n-ai folosit bata!

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si noi avem. E invazie parca...o fi "anotimpul" lor, ca asta vara nu am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

da, clau, cred ca e invazie, ca tocmai am mai gasit cateva

si pe langa asta, am mai gasit in casa si doi paianjeni MARI, NEGRI, SI CU PICIOARE ROSII .astia fug foarte repede, mie imi este tare frica de ei, sotul e "vanatorul".da si astia cred ca-s ceva mutanti...

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

si pe mine ma enerveaza si mi-e scarba de ele de nu mai pot ; mai ales cand starng rufele si ma apuc sa le impachetez si ma trezesc cu o verzitura scarboasa in fata

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am stat cu portbagajul dechis vreo 10 minute, la mama in curte, cat am carat niste chestii la masina, iar cand am plecat o aud pe fii-mea tipand ca din gura de sarpe. Ea are fobie maxima de tot ce e insecta. M-am intors si am vazut o astfel de creatura plimbandu-se pe geamul de la luneta. Am oprit si am scos creatura cu un servetel. Bleah ! Deci au tupeu sa intre si in casa? Bine ca stiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Ce bun e forumul......noroc ca citisem aici despre scarboseniile astea,ca acum,strangand furele din curte am avut o creatura deasta pe o clema de haine,dar pe cealalta parte si am strivit-o putin cu degetele cand am vrut sa desprind clama .Mamaaaaaa si ce imi pute mana,desi m-am spalat de imi vine sa imi iau pielea jos..cu ce naiba iese mirosul asta ca imi vine sa vomit

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput