Suntem in clasa a -II-a :2010-2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anya mie nu mi se pare ok atitudinea doamnei. Si noua ne pla Mittens, avem si plusul aferent . Manusa au ba copilului ii place si stie un personaj cu numele asta, nu vad ce are doamna impotriva. In locul copilului mi-as pune alt nume ... "Bolt". Daca nici asta nu-i place .... atunci numele soarecelui (am uitat cum il cheama).
Cand oi ajunge acasa o sa incerc si eu sa chestionez copilul apropos de doamna de italiana ... parca-parca am o senzatie ca stiu de ce nu-i place si ma intreb cum s-o rezolv amiabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Ne-au venit azi culegerile, ambele de la Paralela 45. Destul de multa informatie la romana, ortograme, semne de punctuatie, povestire de text, mici compuneri chiar, texte de citit si sarcini de lucru pe acele texte,dupa modelul de la evaluarea in educatie.La matematica mi se pare mai usor, deocamdata,inafara de numerele pana la 1000 si trecerea peste ordin nu vad nimic nou, ei stiu terminologia, aflarea termenului necunoscut si probleme cu mai mult de 2 operatii inca din clasa I. Deocamdata avem la activ FB -uri cu minus pe caiet, din pricina de uitat o litera(ex:copilu in loc de copilul...),dar pe mine nu ma mai streseaza acest minus,cel putin nu ca anul trecut. Faza cea mai grea e cu cititul, au mult de citit de pe o zi pe alta, si cum nu citeste fluent, dureaza destul de mult. Totusi, zic si eu ca acest citit intensiv o ajuta, parca e mai bine ca acum o saptamana.Doamna zice ca e foarte bine pentru clasa a II a, eu cred ca nu...Dar de cand o laud e mai increzatoare si macar vrea sa citeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happiness

Anka74,bucura-te de clipele de libertate de acum.E bine si la scoala, dar parca mi-e dor sa merg la gradi si sa o iau de acolo.

Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

azi da si kinderul meu testarea initiala la limba romana. eu am crezut ca l-a dat de saptamana trecuta ca au dat un test . in fine, sper sa fie ok. maine cica dau si la matematica.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Eu ieri am avut treaba si am ajuns acasa pe la ora 20.30. Fi-mea isi terminase lectiile, avusese si engleza si nici n-am avut timp si chef sa vad ce a mai facut pe la scoala.
Azi dimineata am aflat ca au dat o dictare cu nota, o sa vad dupa-amiaza ce nota a luat, ce greseli a facut.
O sa incerc sa-o dau si eu testul de anul trecut de la evaluari, mai ales ca mergem. Nu stiu cand si cum vom apuca sa mai si facem cate ceva, noi saptamana asta avem nunta, saptamana viitoare ii serbam ziua si peste 2 e deja etapa de concurs. Asa ca mergem cu ce stim deja, nu mai ingrasam porcul in ajun

Mergi la inceput

M-am uitat si eu in caietul de romana. Doua dictari, una de ieri, una de azi. Aia de ieri cu mai multe greseli - fara virgula la enumerare, numarul de "i" mai decat cel care trebuia, ba chiar un cuvant despartit aiurea la final de rand - si asta cudespartireainsilabe eu ziceam ca ostie beton si definitiv.
Sa scap de nunta asta (sambata asta adica) si zau ca ma apuc sa mai fac cu ea cate ceva ca vad singura nu prea se descurca .

Mergi la inceput

Pai eu m-am convins ca tot ce nu se repeta se uita si cu cat face mai mult cu atat e mai bine. Pentru ca vara nu am prea stresat-o, la inceputul scolii parca era de pe alta planeta...Acum e ok, dar tot mai are de lucrat. Nu imi place ca nu are caiete luna, mereu am cate ceva de sters, dar asta e...La noi inca nu se dau dictari, vad ca se insista pe transcrieri si pe citire la romana, iar la mate exercitii si probleme 0-100, recapitulare din clasa I. De saptamana viitoare va merge si la cercul de pictura la Palat, plus dansul la care nu renuntam,asa ca...trebuie sa ne organizam asa cum trebuie.

Mergi la inceput

Tot eu...Unde sunteti, fetelor?
A mai trecut o saptamana.Lucram la greu din culegeri, am trecut si pe dictando deja(mare fericire pentru fiica-mea ca a fost aleasa,ca unii inca sunt pe tip II...)si nu ni s-a zis inca nimic de concursuri.Oare nu mergem nici anul asta?
Noi am racit un pic, asa ca ne tratam de zor...In rest,weekend linistit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuuu,
am primit si noi rezultatele la testele initiale. a facut foarte bine, fara greseala la romana si o greseala mica la matematica. acum ne-a zis doamna sa ne inscriem la nastasescu. nici nu stiu ce sa fac. nu vreau sa fie dezamagit. i-am aratat subiecte din anii anteriori, i se par usoare, dar greseste din neatentie.
ufff, grea decizie. mai ales ca el vrea sa mearga. ca doar i-a zis doamna....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Madyrizi eu cred ca e ok sa mearga la concursuri. Se va invata cu ele, ceea ce ii va folosi.
Singura chestie e sa nu-l certi, indiferent de punctaj .
Happi noi trecem pe dictando imediat ce terminam primul caiet (adica primele 2). Cred ca mai avem cam o saptamana pe tip II.

Mergi la inceput