Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, daca si tu recunosti ca TV-ul e baby sitter de nadejde... apai sa sti ca asa e
cand nu mai au rabdare cu nimic si sunt singura cu ei - de regula in serile cand e musai sa fiu eu eficienta prin casa in timp record atunci da, ii las cu baby sitter-ul perfect :) adica una dintre variantele TV ben10, titanii, fam sambata, salvatorii, fetitele powerpuff sau poneii pe dvd :))
ce-mi place de mine este ca am reusit sa le scurtez/raresc.
laura, stiu ca sti ca "baiatul cel mare" :) e "problema" daca pot spune asa noi, astia mari, ne tot straduim sa fim exemplul lor de "asa da"... insa vezi, mai sunt si perioade de cadere libera

asaaaa, fusei aseara la pediatrul nostru de pe vremuri - pe care l-am tot ocolit de cand cu homeopatia... am vrut sa discut despre riscul de astm si crizele de wheezing in general, si eventuale analize si altele... m-a certat!! ca i-am oprit singulair-ul iarna trecuta cu de la mine putere... mi-a recomandat calduros sa il reiau, pt cateva luni. chiar daca a avut doar 2-3 crize de wheezing+boala respiratorie dupa in iarna trecuta si criza de la mamaia de anul asta - deci chiar daca s-au rarit, scurtat si sunt mai ok de dus pe picioare, mi-a spus ca e prea devreme sa consider problema incheiata...

recomandare: SINGULAIR zilnic pt urmatoarele 4-5 luni... hmmm...

aelita, calculam pe zile, deci vineri ati fost rau amandoi adultii - inseamna ceva viral, nu? ce minune ca miguel e pe pozitii cand spuneti voi, cele cu bebelusi, ca cel/cea mare s-a imbolnavit, imediat ma gandesc la bebe ca se poate imbolnavi atat de usor si e atat de greu sa vezi un pui mai mic suferind cot la cot cu cel mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mi-e asa de ciuda ... gasisem pe un site de jucarii un covoras de joaca chuggnington, la care primeam 5 trenulete, pret total 190 lei, adica era 38 lei trenuletul, la care adaugam si acel covoras ... ma mosmondesc de 2 zile si, logic, astazi imi apare stoc epuizat.
mi-e ciuda de mor.

ma rog ... multumesc lui DD astea-s "problemele" mele zilele astea, deci totul e OK cu noi . ma rog ... in limite normale
n-am mai plecat la bucuresti, intr-un fel ma bucur, ca am inceput sa ii fac un program lui dani, unul care sa fie si peplacul meu si pe al lui.
adik, cum ziceam ieri, incercam sa facem de toate, cu masura. so, ma bucur ca sunt prin zona pana ne intram intr-un ritm constant.

mamici din bucuresti, totusi voi ajunge sapt viitoare. pe unde imi clatesc ochii si imi golesc buzunarele? logic, pentru dani? si eventual ... putin, putin si pentru mine?

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy
[asaaaa, fusei aseara la pediatrul nostru de pe vremuri - pe care l-am tot ocolit de cand cu homeopatia... am vrut sa discut despre riscul de astm si crizele de wheezing in general, si eventuale analize si altele... m-a certat!! ca i-am oprit singulair-ul iarna trecuta cu de la mine putere... mi-a recomandat calduros sa il reiau, pt cateva luni. chiar daca a avut doar 2-3 crize de wheezing+boala respiratorie dupa in iarna trecuta si criza de la mamaia de anul asta - deci chiar daca s-au rarit, scurtat si sunt mai ok de dus pe picioare, mi-a spus ca e prea devreme sa consider problema incheiata...

recomandare: SINGULAIR zilnic pt urmatoarele 4-5 luni... hmmm...

si ti-a povestit de riscurile ce pot aparea daca l-ai intrerupt? adica, ok, sfatul lui e sa faci asa. dar daca nu faci? exista riscul sa se inmulteasca iar crizele lui marc? sau cum?
si sa dea DD sa fiti feriti de crize/boli/alte cele.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

CAPITOL NOI CHIAR AICI

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput