Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

nu mai spun ca patutul www.nichiduta.ro/detalii-produs-228/mobilier-lemn-multifunctional-transform-/" target="_blank">asta la noi la baby boom expo a fost 1800 lei ... pb ca daca era mai putin il luam... mi s-a parut super ok ... cu tot cu masuta de infasat , lenjerie , tot ...

mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andri
1 Nu te stresa, bucurate ca va fi mai cuminte bebe

2 Stai linistita ca nici mie nu mi-a curs nimic, e drept ca am facut furia laptelui, dar daca stii ce sa faci nu ai cum sa ajungi la mastita, pe vremea mamei tale nu era atata informatie

3 Eu am folosit manuala, cea electrica era prea scumpa, daca iti permiti, ia-o pe aia electrica, dar dupa parerea mea isi face treaba suficient de bine cea manuala

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri pai maibine il iei de pe net.
si ti=l aduce aksa frumos si nu te mai cari tu cu el

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri cu pompa manuala sau electrica e ca si cum am compara un storcator d ecitrice manual cu unul electric: normal ca electrica e mai eficienta, ins adaca nu ai nevoie? Eu am avut nevoie rarisim de ea, asa ca ...electrica ar fi fost bani aruncati. Dar daca esti ca unele mamici care au avut nevoie luni intregi, noapte dupa noapte..intelegi tu...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

si eu dupa eco ma linistesc..dar doar pt putin timp...
sper sa nu aiba nimic impotriva ca m-am programat la morfo in oras la mine, ca doar el mi-a recomandat sa am un medic si acasa...o sa iau oricum dosarelul cu mine, poate se uita pe el..asa...

pai nu ai luat multe kg...dar am inteles ca in ultimele luni o sa ne face.....

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

buna dimineata fetele!

din pacate nu m-am bucurat prea tare de weekend. De sambata dimineata m-a prin o raceala crunta. am trecut de faza cu rosu in gat, unde nu poti inghiti nimic, acum sunt la faza cald rece, nas arzator si tot capul mi-e infundat. Abia atept sa treaca.
De azi dimineata am citit din urma. Ma gandesc ca mai e timp pana la faza cu laptele nu vreau sa ma gandesc de pe acuma desi din cate am vazut la mamicile cu experienta e ceva foarte serios. Si eu zic ca e bine sa lasi copilul in patul lui, dar ce stiu eu daca nu am mai avut copii? Sper sa rezist si sa fac asa cum cred acum.

In rest ma bucur ca sunteti bine si imi place ca mai postati siteuri cu produse bune pt bebe. Asa mai arunc si eu un ochi pt informatie.

Sanatate maxima tuturor!

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, ati gasit vreuna din voi (sau cautati) cosulet pt primele luni?
imi place tare mult ideea, am avut si la prima buburuza, si cat dar am vazut la preturi de la 500 de lei in sus. si mi se pare mult pt ceva ce voi folosi doar 3-4 luni.

cat despre alaptat, eu am mari emotii de data asta. cand am nascut eu, in 2006, in franta, nu am avut laptic, era totul blocat, au venit 3 asistente si un medic, plus o doamna de la o organizatie de alaptat sa-mi spuna ca nu se poate, ca nu pot alapta, si ca o trec pe gargarita pe lapte praf...
si eu am ramas asa, cu pecetea ne-alaptatului. dar de data asta daca as avea mai multa sustinere si informatie, m-as lansa

iar ce ziceati voi despre sarcinile care nu sunt la fel, ASA E! eu sunt panica totala de data asta. prima oara eram shubidu, nasc.. acum imi pun intrebari din orice. noroc si cu voi si forumul, la prima sarcina nu am avut cu cine sa imi compar starile si masuratorile

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 18+
trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

De ce la inceput de capitol scrie: Suntem un de 96 cu 22 si 43 ?

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Andri cu pompa manuala sau electrica e ca si cum am compara un storcator d ecitrice manual cu unul electric: normal ca electrica e mai eficienta, ins adaca nu ai nevoie? Eu am avut nevoie rarisim de ea, asa ca ...electrica ar fi fost bani aruncati. Dar daca esti ca unele mamici care au avut nevoie luni intregi, noapte dupa noapte..intelegi tu...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+

bine , ma gandesc ca-i diferenta normal
intrebam pt ca am inteles de la o alta mamica ca cele electrice ar fi prea dure mai ales pt sfarcurile incepatoarelor .. in sensul ca s e lasa mai rau cu rani si alte alea ... de asta intrebam ...

mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am uitat sa precizez, cosulet ca de rachita, din ala traditional, asa

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 18+
trib

Mergi la inceput