Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna Simo. sa ai o sapt usoara si frumoasa.

nici eu nu sunt de acord k bb sa doarma cu noi in pat.
e de ajuns k doarme in camera cu noi, k nu avem cum alfel.asta e..
k vor mai fi zile in care va sta cu noi in pat...da..orice e posibil..dar nu sa devina obisnuinta.
intimitatea cuplului dispare total.
bb va dormi numai si nmai cu noi si va fi dificil sa il dezobisnuiesti dupa.
asa k mai bine in patutu ei, doarme si ea linistita si noi la fel.
nu stam cu grija k o lovim
ma rog..fiecare face cum vrea.
si asta e valabil nu numai in legatura cu dormitu, ci cu absolut tot ce tine de modul de crestere si educare a bb.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata am plecat si eu la nani k al meu deja sforaie

noapte buna si somn usor tuturor
sa ne auzim maine cu bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somn usor si tie Ralu.
Cred ca fug si eu la nani ca maine e alta zi de munca. Macr mai am 2 sapt si gata.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca ati plecat toate....
sa aveti o saptamana frumoasa si cu mult soare!!

bebelusi, ce emotionanta e poza de la nastere.....

bebelu, sa vezi durere dupa aceea daca trebuie sa te mulgi ca sa desfunzi canalele..... ideea e sa prinzi cum trebuie mamelonul, nu doar sfarcul, ca sa cuprinzi canalele.
vazusem pozicile astea.....credeam ca mai ai si altele mai noi.

simo, tu ai 26 de sapt, sau esti in a 27-a sapt?

vad ca la kg nu sunteti dornice de "confesiuini"... :))

mamicile care sunteti la a doua sarcina, cum este fata de prima??? la mine e totaaallll diferita...

ma retrag si eu la un film cu soata!!

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yasmi si la mine e diferita, dar parca nu total.

Nu imi aminti de furia laptelui, prefer sa nu ma gandesc pana atunci, gandesc pozitiv

Noapte buna gagici

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Eu am luat 6 Kg si ma simt asa maree , astea 6 kg le-am luat in 7-8 saptamani, pur si simplu as manca de as rupe, tot ce vad in fatza ochilor, mi-e si frica sa nu mananc ca nu cumva sa-i dauneze la bebe.
Legat de dormitul cu bebelusul fiecare face cum crede k e mai bine, nu putem sa gandim toate la fel.
Bebelusi ai spus ca pompa de la avent este buna, da-ne si noua link-ul si spune-ne exact ce model (please), am auzit k foarte multe pompe nu sunt bune.
Legat de kg in plus.. voi mancati tot ce poftiti sau va mai abtineti pe ici pe colo?k eu nu poooot

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

zana eu ma abtin de cele mai multe ori :(( adika, daca as manca tot ce as pofti as fi cat casa deja :)) in general mananc micul dejun+un desert, pranzul si ultima masa incerc sa fie pe la 17. dupa daca mai imi e foame mananc un mar, iaurt, 1 cana lapte, etc. uneori imi iese, alteori nu :(, cel putin in wk e mai greu...

noapte buna

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Interesante subiecte, eu n-am timp in week-end de citit, am stat acuma duminica seara sa recuperez... si tot n-am terminat.
Eu am patut din lemn, cu aparatori , e ditamai patoiul, ca se face si mare pentru copii mai mari. Acuma insa sa vedem,
am vrea sa-l punem in dormitorul nostru si cum dormitorul e minuscul, cred ca o sa ne luam unul mai mic.

Masa de infasat mi-a fost super-utila. Eu una am ramas cu dureri de spate groaznice, n-as fi putut sa stau chircita de zeci de ori pe zi sa-l schimb in pat. Masuta o folosim acum ca spatiu de aranjat jucariile, am pus cutii peste cutii cu jucarii, deci ne e in continuare foarte utila.

Cadita avem una cu suport separat, de la 4 luni insa l-am bagat in cada mare ca nu mai incapea. Toate caditele mi se pare tare mici, daca as fi sa mai iau una, as lua una mult mai mare. Stiti caditele alea in care intra bebe in picioare, sunt tare haioase, din aia are finuta mea Uitati www.google.ca/imgres?imgurl=http://www.eco-sapiens.com/images/produits_big/Natiloo/18276.jpg&imgrefurl=http://www.eco-sapiens.com/acheter-18276-Baignoire-bebe.html&h=309&w=276&sz=19&tbnid=NowyHoOWeNP-1M:&tbnh=117&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Dbaignoire%2Bbebe&zoom=1&q=baignoire bebe&hl=fr&usg=eY7m8ZG2Pru95x4szSsmj6VRkzw=&sa=X&ei=jAagTKzrF4O88gbO_vj6Ag&ved=0CB4Q9QEwBA" target="_blank">aici
Nu mi s-a parut prea comoda la prima vedere, insa am vazut cum ii facea finutei mele baie, si nu era deloc incomod.

Cu discutatul in contradictoriu, vor fi multe teme la care vom avea pareri diferite, asta e clar, insa nu cred totusi ca toti copii care dorm in patuturile lor au probleme la adolescenta. E vorba de cata dragoste si afectiune ii dai. Si afeciune ii poti da si daca doarme in patutul lui. Eu dorm cu copilul in pat si regret cateodata. Ca de exemplu acum, ca sunt gravida si tati a trebuit sa paraseasca patul ca nu mai incapem. Cat dormeam toti trei n-aveam nici o treaba. Apoi urmeaza si bebe2 si nu putem totusi sa dormim cu amandoi in pat, deci trebuie sa gasim o solutie... nu vreau sa raman cu Patrick in pat si bebe2 sa se uite cu jind la noi, sa fac diferente. Deci e complicat. Cum va mai ziceam, copilul meu a dormit la el in patut primele 6 luni (cu exceptii cand si cand) dupa care au venit dintii care m-au capiat, cand ma trezea si de 15 ori pe noapte, si am clacat, l-am luat cu mine in pat ca simteam ca-mi pierd mintile si ne-am linistit cu totii, am dormit si noi omeneste. Copilul se trezea, lua tzitzi, se culca la loc, eu dormeam in continuare, alta viata. Dar apoi n-am mai scapat de el.
Si da, copii nu se cresc dupa carti, cartile te ajuta sa vezi mai clar atunci cand ai dubii, cand nu stii ce sa faci, insa in majoritatea cazurilor, trebuie sa asculti copilul, el e cartea de capatai, el te invata ce vrea, cand vrea si si cum vrea. Al meu e un super sensibil si super mamos, adoarme mangaindu-ma, se trezeste speriat cand nu ma gaseste prin pat, deci are intr-adevar nevoie de mine deocamdata. L-am ascultat si am raspuns nevoii lui. Pe al doilea am sa incerc din nou, sa-l invat in patutul lui. Daca nu-mi reuseste... asta este, il iau cu mine si pe el si gata. Deocamdata am hotarat sa ne impartim, eu cu bebe2 in dormitor, cu patutul lui langa patul nostru si Patrick in sufragerie cu tati. Insa sa vedem daca vrea, ca deocamdata incercam sa-l adormim numai cu tati si nu prea reusim. Oare pot sa ma clonez?

Eu cu tzatza sunt OK ca Patrick adoarme cu mana pe tzatza si trage de ele de ma innebuneste, deci am scapat sa trag eu. Si de asta incerc sa-l dezvat, mai ales ca au inceput sa ma doara, eu credeam ca la a doua sarcina e floare la ureche, nu mai dor deloc, dar vad ca ma dor de bucata tot la fel ca la prima.
Eu sper sa nasc la timp si sa poata sa suga bebe din prima, sa nu trebuiasca sa mai stau cu pompa de gat primele luni ca la Patrick.

A propos de asta, iar am avut azi niste contractii oribile, ziceam ca nasc, ma durea bazinul, parca simteam ca se dau oasele la o parte, asa ritmic, exact contractiile alea urate de la nastere. M-am speriat tare. Am stat in pat toata dupa-amiaza cu no-spa, m-au lasat. Of, atata ma rog sa nasc la timp de data asta, nici nu va inchipuiti.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute, neata buburuze!
Cum am lipsit zilele astea, ma duc repede in spate sa recuperez si sper ca totul e OK, ca au fost doar vesti bune si ca nu s-a intamplat nimic. Se pare ca aveti discutii foarte interesante, ne plac!

Dau cu placere o canita de cafea cu lapte, un capuccino, o ciocolata calda, un ceai cu covrigi sau orice va pofteste inimioara in dimineata asta! Bineinteles ca nu lipsesc gogosele si clatite... asa ca POFTITI LA MASA!

Va dulce pe fiecare in parte ca tare dor mi-a fost de voi!

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
pai am avut si pomana de 40 zile a bunicului meu si de aia am lipsit atat
bebe e bine,am ras cu profu ca statea in cap,n-am vazut asa ceva si el s-a mirat de pozitiedar bine ca e ok..mai merg pe 20 oct
l-a masurat peste tot si a zis ca e binenumai mie mi-a zis ca maxim 5 kg sa ma mai ingras daca nu sa-mi caut alt dr

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

buna seara...cate noutati...
Angi, felicitari pt controlul la medic, imi facusem griji...daca nu ai dat nici un semn de viata//////ne auzim maine, poate imi povestesti mai multe...

somnic usor tuturor..

fluturas 20 +

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput