Buna seara, fetele! Pupicei pt toata lumea!
Am revenit si eu de la serv...am papat un peste la cuptor si acu lenevesc la calc...Am intrat intr-o depresie auirea de cateva zile.
Ma seaca rau treaba asta cu banii,cu scaderile astea, nu imi revin deloc din soc. In plus, nu avem nici o siguranta referitor la ce va fi maine ca la ce decizii iau astia de pe o zi pe alta... avem datorii, cardurile jumulite, controale si eco scumpe...as vrea sa cumpar o mie de chestii, dar inca ma abtin, ca nu stiu cum vom mai sta cu banii mai incolo...Offf. Ma plang si eu pe aici, ca parca nu va confruntati majoritatea cu aceleasi pb!
Patricia, faci minuni...n-am cuvinte!
Tunde, nu te agita ca nu e chiar asa cu preturile...lasa ca nu trebe sa cumperi patut de 2000 ron!!! Sunt si mai ieftine, si mai scumpe, fiecare cum isi permite!
Gabriela, maine merg la control. Dar m-au sunat azi de la clinica sa confirm programarea, deci e c;ar ca dr a revenit si e pe baricade! Tu parca ai miercuri morfo, nu?
_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste
shines, eu am fost la medicul de familie (nu mai puteam)si mi-a zis sa iau deocamdata oscillococcinum care e bun si mai apoi in timpul alaptarii daca e cazul(se tin sub limba ca si bombonelele). Daca nu-mi trece pana miercuri imi da altceva mai tare. Sunt la faza cu tuse si imi curge nasul. Asta inseamna ca mai am inca pe atat si gata cu raceala. M-am speriat ca deja e a doua oara intr-o luna cand am racit si chiar nu stiu cum.
adriana 23+ cu
elena alexandra