Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am pus si eu 2 pozici cu burtik de sapt trecuta.

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce burtica mica si frumoasa ai
si se zice k la a doua sarcina se mareste mai mult si mai repede.
asa eram si eu..dar la 22s
si medicu cand m-a vazut m-a intrebat dc sigur sunt gravida..k el nu prea vede unde sta bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu am luat 5 kg si am 24 de saptamani.

Yasmi sper sa nu mai facem furia laptelui, oricum, as vrea sa discutam pe tema asta cand se apropie momentul, sa le dam cateva sfaturi fetelor din experienta noastra. Pe mine m-ar fi ajutat unele lucruri daca le stiam.

IN PRIMUL RAND PLEDEZ PENTRU POMPA DE MULS DE LA AVENT. Va spun asta din experienta tuturor fetelor de la odiseea lui Vlad, care au avut si alte modele, cea de la Avent e cea mai buna. Daca as sti cine a inventat-o i-as multumi personal

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

bebelule nu te plange....tu ai unde pune burticutzo!!!

shubulina si tu arati ffff bine!!! pune o pozica recenta si cu burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Gabriela, noi am avut patut de lemn la Vlad si nu s-a lovit niciodata, avem aparatori luate de la Carrefour, le recomand din tot sufletul, sunt ca niste perne, sunt foarte pufoase, spre deosebire de cele "de firma", sau scumpe care sunt mai multe de forma.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce burtica mica si frumoasa ai
si se zice k la a doua sarcina se mareste mai mult si mai repede.
asa eram si eu..dar la 22s
si medicu cand m-a vazut m-a intrebat dc sigur sunt gravida..k el nu prea vede unde sta bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

la mine s a vazut fffff bine ffff devreme, la 2-3 luni zici ca aveam 4 apoi a stagnat (doamne ajuta!!) sper sa nu mai fie asa mare ca si prima data....si la kg am ca si target +15 kg....(prima data am pus aproape 25 kg , dar nici nu ma interesat deloc!).

pozici noi cu burtica nu ai??? imi place tareee mult sa ma uit la pzoicile tale!!

Mergi la inceput

am unde pune YAsmi..si inca cat loc am
dar cum am mai zis, stiu k ma repet se simte frate...obosesc rau de tot..si ma oftic k nu ma mai incape nimic din ce inseamna pantaloni. am ajuns la masura 40.

abia astept sa vb despre alaptare si tot ce tine de bb

am auzit de la multe fete ca au fost multumite de pompa de la avent.
asa k dc voi avea nevoie, sigur voi lua din aia

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

culc cbuburuza si revin.
poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da Ralu..nasol cu stresul la servici,dar sunt si obisnuita...sa vezi ce imi mai lipseste pe urma..si sa vezi kg pe fund ce pun cand o sa stau acasa...nu am mai stat acasa de muuulti ani...si doi ani va fi greu, dar oricum, cu doi copii voi avea ceva ''gimnastica'' de facut si cred ca imi revin
va fi si frumos...cu unu mic care da cu capu peste tot si trebe sa alergi dupa el..si cu una mare, mica adolescenta deja...dupa care trebe sa alergi sa o aduni de prin fata blocului

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Yasmi da click p omuletu care face poze la mine la semnatura..
acolo pun mereu poze noi. k imi e mai usor.
saru'mana

si mie medicu a zis sa ma incadrez in 15kg...dar sigur le voi depasi..cu BRIO
pana la urma..pun oricat atata timp cat bb e sanatos. dam noi jos dupa.

Patricia si eu am luat aparatori si pt cos. pt k sunt nuielele alea de care mi-e cam frica sa nu se loveasca..si atunci mai bine previn.
sunt exact cum e sacu de dormit.
dupa le voi folosi la celalalt patut care il va avea...sa vdm dc ramanem cu asta de acu (desi mi se pare fff jos) sau luam totusi unu din lemn.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput