Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu am cateva prietene ale caror copii nu au suportat biberoanele Avent sub nicio forma si isi facusera stoc dinainte de a naste. Nu trebuie luate prea multe pentru ca bebeii sunt tare fitzosi.

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Despre miscatul bebelului jos, am intrebat si eu doctora data trecuta ca sincer nu-mi mai aminteam daca e normal...Si mi-a zis ca la 24 de sapt bebele "e mic si are la dispozitie o piscina intreaga - deci se misca pe unde doreste el" dar nu inseamna neaparat ca e lasat jos ci doar simtim noi pe acolo.

Mergi la inceput

Eu ma mai uit din cand in cand si pe okazii dupa patut si carut si am vazut acum ceva timp un patut foarte asemanator cu cel al lui Dolores. Mi-a placut enorm!!! Cerea 1000 ron pe el, dar eu inca nu vreau sa cumpar nimic si oricum, s-a vandut repede. Mai gasesti uneori lucruri dragute si convenabile acolo, dar cele mai multe anunturi sunt postate tot de producatori, care au aceleasi preturi ca si pe site-urile pentru bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Da, sunt si cazuri din astea, cand bebeii nu suporta un tip anume de biberoane. De-aia e bine sa ai 1-2 in casa, ca sa nu alergi noaptea la farmacii si dupa aia te mai orientezi.
Pompa pe care o am a venit cu 2 biberoane mici care au fost de ajuns la inceput.

Mergi la inceput

Dolores, de ce ne-ai trimis site-uri alea? Eu una m-am inbolnavit!!! Am vazut un leagan de la Graco "Sweet dreams" care e 199$ iar la noi e 1300 ron! Nici nu ma mai uit la altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Zumzu, la pompele manuale Avent difera pretul in functie de recipientul de stocare: biberon normal cu sau fara BPA si mai sunt unele care au niste recipiente pentru pastrarea laptelui la frigider/congelator si acelea cu sau fara BPA. Sistemul de mulgere este acelasi. La fel, din acelasi motiv sunt mai multe preturi si la cele electrice. Mai sunt si tot felul de pachete cu biberoane, sterilizator, perie de curatat etc.

Am inteles. Mersi. Deci tehnologia ar fi aceeasi.
Uitati pretul cel mai ieftin care l-am gasit eu pana acum pt. pompa electronica: http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/pompa-de-san-avent-electronica-iq24/

din pacate nu da multe detalii despre recipiente etc, dar e de departe cea mai ieftina varinta pe care am gasit-o(diferenta de aproape 2 mil fata de alte siteuri)

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Zumzu, pretul este foarte bun. Acum 2 ani cand mi-am luat eu pompa, una electronica era 800 ron. Cea din imagine pare varianta cu biberon simplu, dar nu asta conteaza. Daca vrei biberon fara BPA iti poti lua separat. pompa conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara,

Nasol inceput de saptamana e groaznic la servici..sunt plina de nervi si suparare iar

Laura..ce bine de tine,mai ai 2 sapt..ma bate si pe mine gandul ca ultima sapt din oct sa o iau medical si pe urma sa intru in prenatal..

Yasmi..am 26s si 4zile..de ce ?

Zana..eu am avut noroc de la inceput ca nu am avut cine stie ce pofte, si chiar daca am de multe ori ma abtin, mai ales cand vine vb de dulciuri, pentru ca eu nici inainte nu suportam dulciurile..si daca pap pe urma nu ma simt bine..cand totusi imi cere organismul prea tare bag o felie de paine cu miere...e de inteles cu poftele si cu pofta de mancare...dar trebuie sa mentii o limita, nu neaparat pt kg, pentru ca oricum le dai jos pe urma , ci mai mult pentru sanatate.

Revin.sunt abia la pag 4 cu ''cetitu''

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Hai sa ma mai laud si eu cu ce am mai muncit zilele astea de am facut bataturi la degete

http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/2010/09/colier-crosetat-din-sarma-ivory-si.html

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

wouuuuuuuu

+23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Seara'!
Fetele,sunt siteuri care trimit si in Ro....nu stiu decat unu,da sunt sigura ca mai gasim.Si la ce preturi am vazut...nici nu cumoar de aici.
Am pus si eu 2 poze cu burtoiu

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput