Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si eu tot pompa Avent manuala mi-am luat prima oara,la recomandarea unei prietene. In maternitate, unde am stat 2 sapt si mergeam de 6 ori pe zi la muls am vazut toate modelele si marcile de pompe (Chicco, Baby Nova, Primii pasi etc) si niciuna nu se compara cu Avent. Am inteles ca cea electrica de la Avent este miraculoasa (la cea normala te cam dor mainile), dar si pretul ... Este foarte important ca pompa sa nu "dea rateuri". Intri intr-un ritm cand pompezi si laptele vine tot mai mult. Daca pompa "da un rateu" si te opresti pierzi ritmul si o iei de la inceput. E neplacut. Plus ca unele fete au "reusit" din cauza defectiunilor de la pompe sa verse laptele pe care cu foarte mult efort in stransesera. Credeti-ma, in situatiile astea se lasa cu plans. Deci si sfatul meu este sa mergeti pe Avent!

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Eu stiu pe cienva care avea o pompa avent electrica dubla
cea mai tare..si cea mai scumpa: scoate de la ambii sani deodata, reduci astfel timpul la jumate.

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi pare bine ca v-a placut mobilierul nostru. Nici prea scump n-a fost, patutul, 250 de dolari (in jur de 750 de roni???, nu prea ma mai pricep la conversiune) Noi n-am vrut stilul ala subtirel si fragil, desi pentru o fetita ar fi fost potrivit. Noua ne place mobila masiva si eleganta. Si asa am vrut si pentru bebe
Aici e patutul mai in detaliu :
http://www.bo-bebe.com/viewItemDetail.php?catId=29&prodId=336

Aici e magazinul cu tot felul de tipuri de mobilier :
http://www.bo-bebe.com/viewItems.php?catId=28
Pare mai de moda veche, insa noua asta ne-a placut.

Din pacate, patutul sta demontat pe sub un pat, poate al doilea sa-l mai foloseasca. M-am dat peste cap sa-i fac camera frumoasa si de cand a inceput sa mearga a subminat in mod constant camera lui. Si-a carat toate jucariile in camera de oaspeti, asa ca pana la urma camera lui am facut-o eu birou. E fain ca muncesc printre zebre si hipopotami colorati. Sper sa nu vina sefa sa ma viziteze (ar trebui sa ne viziteze odata pe an, insa la mine nu cred mai vine ca deja nu mai are rost, daca plec acusi in maternitate). Cred ca daca venea murea de ras, de ce atmosfera "serioasa" am eu in birou.

Fetelor si eu incep sa simt bebelul din ce in ce mai mult! Sunt tare bucuroasa. Si eu il simt si jos de tot, si sus, eu cred ca sta cu capsorul in sus si da din picioruse. Vezica nu mai zic, mereu simt cum pulseaza, deci sigur o ia drept minge de fotbal.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Eu vreau sa-mi iau una electrica de la avent dar sunt un pic nelamurita de ofertele magazinelor: sunt mai multe modele pe piata cu diferenta de preturi semnificativa, si magazinele nu prea specifica clar ce model este..nu au peste tot o descriere completa, asa ca nu prea pot sa compar preturile sa vad unde e mai ieftin...

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Imi pare bine ca v-a placut mobilierul nostru. Nici prea scump n-a fost, patutul, 250 de dolari (in jur de 750 de roni???, nu prea ma mai pricep la conversiune) Noi n-am vrut stilul ala subtirel si fragil, desi pentru o fetita ar fi fost potrivit. Noua ne place mobila masiva si eleganta. Si asa am vrut si pentru bebe
Aici e patutul mai in detaliu :
http://www.bo-bebe.com/viewItemDetail.php?catId=29&prodId=336

Aici e magazinul cu tot felul de tipuri de mobilier :
http://www.bo-bebe.com/viewItems.php?catId=28
Pare mai de moda veche, insa noua asta ne-a placut.

Din pacate, patutul sta demontat pe sub un pat, poate al doilea sa-l mai foloseasca. M-am dat peste cap sa-i fac camera frumoasa si de cand a inceput sa mearga a subminat in mod constant camera lui. Si-a carat toate jucariile in camera de oaspeti, asa ca pana la urma camera lui am facut-o eu birou. E fain ca muncesc printre zebre si hipopotami colorati. Sper sa nu vina sefa sa ma viziteze (ar trebui sa ne viziteze odata pe an, insa la mine nu cred mai vine ca deja nu mai are rost, daca plec acusi in maternitate). Cred ca daca venea murea de ras, de ce atmosfera "serioasa" am eu in birou.

Fetelor si eu incep sa simt bebelul din ce in ce mai mult! Sunt tare bucuroasa. Si eu il simt si jos de tot, si sus, eu cred ca sta cu capsorul in sus si da din picioruse. Vezica nu mai zic, mereu simt cum pulseaza, deci sigur o ia drept minge de fotbal.

si mie imi place genul asta masiv si vechi..am gasit si noi ceva, dar multtt mai scump
http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/250-oferta-paturi-copii---tineret-pali-1919-/2423-patuturi-copii-rigoletto-transformabil-in-sofa---pali-italia.html

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vai fetelor, ce preturi aveti voi acolo, imi vine rau! Ar trebui sa aveti salarii duble decat aici. Si cand colo sunt cu mult mai mici.

Mergi la inceput

A...nu v-am spus: de cand m-am plans la voi de carcei nu am mai avut nici unul (sa-mi fie cu deochi :P)

ce-am facut: nu am luat magneB6, dar am reinceput sa iau regulat elevitul care are si ala magneziu si in afara de asta intr-o noapte cand am avut senzatia ca ma ia "un carcel" am facut ce a zis cineva de aici si am pus talpa pe pat si a fost ok

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Va pup fetele...
Am citit pe sarite ca voi scrieti taaare mult, iar eu in week-end nu ajung sa intru pe forum.

Sambata am facut (prea) multa treaba - curat in toata casa, cumparaturi, mancare, rufe spalate...putin de tot ajutor am avut. La 7 seara am "cazut " in pat, nu mai eram buna de nimic, nici putere sa ma intorc de pe o parte pe alta nu mai aveam. M-am mai dat jos a doua zi dimineata pe la 8...Dar imi revenisem. Trebuie neaparat sa ma potolesc...Of

Bebelu, ma uit la tine cand schimbi semnatura, ca eu schimb cu 2 zile dupa tine. Hai ca am ajuns la 2/3 . Slava Domnului!

N-am cumparat de nici unele...ba bucur macar ca nu sunt singura... Tre sa incep incet, incet ca mai sunt 2 luni, in decembrie cu ajutorul lui Dumnezeu ma duc la lucru doar pana pe 10 si dupa aia nu ma duc nici batuta la cumparaturi...

Ganduri negre...am si eu...nadajduiesc ca e normal si nu am luat-o razna ...incerc sa nu le dau atentie, mai spun o rugaciune...

Despre alaptat...daca vreti sa alaptati o sa reusiti cu siguranta insa e f. important in primele zile sa aveti o asistenta/doctora care sa va indrume/ajute. Dupa ce "va prindeti" de poanta si bebele devine expert o sa fie totul bine.

Pompele - sunt bune la casa omului - am folosit doar in primele 2-3 zile - la furia laptelui, ca aveam niste dureri...La spital m-au invatat un "secret" - cand ai "furia laptelui" sa pui comprese calduta pe sani si cel mai bun e sa faci dus caldut, apa sa curga pe sani...ei se inmoaie si incep sa se goleasca singurei. La mine a mers.
Dupa furia laptelui am mai folosit-o de 2-3 ori cand a trebuit sa plec undeva musai...altfel eram cu bebe si tate la purator, alaptam pe unde ne aflam si s-a reglat f bine lactatia.

Bebelusi, esti de milioane. Pentru ocazii speciale e foarte, foarte frumos. Mult succes.

Sa vad despre ce ati mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Zumzu, la pompele manuale Avent difera pretul in functie de recipientul de stocare: biberon normal cu sau fara BPA si mai sunt unele care au niste recipiente pentru pastrarea laptelui la frigider/congelator si acelea cu sau fara BPA. Sistemul de mulgere este acelasi. La fel, din acelasi motiv sunt mai multe preturi si la cele electrice. Mai sunt si tot felul de pachete cu biberoane, sterilizator, perie de curatat etc.

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

A...nu v-am spus: de cand m-am plans la voi de carcei nu am mai avut nici unul (sa-mi fie cu deochi :P)

ce-am facut: nu am luat magneB6, dar am reinceput sa iau regulat elevitul care are si ala magneziu si in afara de asta intr-o noapte cand am avut senzatia ca ma ia "un carcel" am facut ce a zis cineva de aici si am pus talpa pe pat si a fost ok

26+ Darius Alexandru

Ma bucur ca ai scap de carcei si ca functioneza metoda.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput