Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

multumimla fel si tie

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

la mine n-au crescut mandrele mari .. poate asa o idee
lasa ca la mine poate cresc cand oi incepe sa alaptez ..s a se poata bucura atunci si tov. sotz... ca acum are interzis de la mine (dar nici pe el nu-l trage atza) ... cica se rusineaza de bebelina

mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

am facut azi crema de avocado..guacamole cica...
nu -mi place deloc..brr
si atata au mai laudat prietenele ca-i superbun..
voia ati f vreodata?

Am pus usturoi,patrunjel v tocat,sare,piper,zeama de lamaie,un pik de ulei..ahhh si rosii taiate cub ulete mici...

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelina mea se misca asa usurel inauntru ... sper sa fie bine , nici la mana nu se simte... cand pun mana se opreste.. ncii nu mai pun mana. . o las sa se infoaie si ea putin pe akolo .. dar cand vad la voi ce primiti deja suturi , simtiti la mana.. parca ma face sa ma gandesc ca o fi ceva .. in neregula

mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

andri, nu cred ca e ceva in neregula, pur si simplu nu are chef acum

eu am simtit lovituri destul de puternice acum 2 saptamani si saptamana trecuta, in special dimineata si seara de m-am speriat, efetiv mi se misca burta
acum sunt racita cobza si de vreo 3 zile o simt usor de tot si putin putin - daca nu sunt atenta nu simt nimic

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelusi ....ce dragut!!!! F FRUMOS COSUL ...

eu am niste bidoaneee...intotdeauna am avut si nu imi placee mi-am dorit sa am sanii mici ...offf niciodata nu suntem multumite

imi este f somn si numa pot culca ca tb sa imi soseasca comanda de la rodina si imi este teama ca poate nu aud cand vin .

andri ..nu te mai gandi ca e vreo problema ..totul este ok , depinde de placenta , daca o ai in fata atunci simti mai greu miscarile , eu asa stiam ...si chiar si asa nu e o problema ai sa te saturi de lovituri .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Tunde imi pare rau de experienta neplacuta cu alaptarea la prima sarcina, felicitari pentru perseverenta totusi, 5 luni e ceva pentru un prematur. Sa stii ca foarte putini prematuri reusesc sa fie alaptati, tocmai pentru ca nu pot sa suga, efectiv, in primele luni. La mine am avut noroc sa fiu aici, sa fac apel la toate organismele de specialitate, care m-au ajutat enorm. Asistenta care venea acasa in fiecare saptamana, eu mergeam la 2 saptamani la o clinica speciala si tot asa. Si la mine productia se imputina pentru ca mulsul nu e acelasi lucru cu suptul copilului, pompa nu stimuleaza sanul sa produca din ce in ce mai mult, pe cand copilul da, sanul produce in fuctie de nevoile lui. Asa ca ma indopam cu pastile, luam cate 6 naturiste, 2 medicamente (un fel de metoclompramid) si ceaiuri si lichide la greu.
In plus, cum am reusit sa-l fac sa suga ( ca nici al meu n-a vrut la inceput, normal, pentru ca efectiv la 32 de saptamani nu au puttere sa traga, tragea de doua ori si adormea si obosea, incepea sa-i pulseze fontanela ca la un efort din ala de tras la jug, saracutul). Asa ca am asteptat si am insistat, la sfaturile asistentelor : dezbracati amandoi toata ziua (bine ca era vara) copilul mereu lipit de tzatza, biberonul i-l dadeam automat dezbracata si cu nasul lui lipit de tzatza si tot asa. Il culcam mereu dezbracat, cu burtica lipita de burta mea (bine ca avea si colici si asta il ajuta cel mai mult, din toate trucurile)
Pe la 2 luni a inceput sa suga (si nu s-a mai oprit 2 ani ) Am fost foarte mandra de mine, dar a fost foarte greu. Cred ca stii si tu. Daca nu aveam sprijin, nu cred ca perseveram.

Fetelor cu pompa nu se stie niciodata daca o sa aveti nevoie sau nu, deci zic eu ca una manuala pentru inceput e OK, pana o sa vedeti ce si cum. Poate totul decurge minunat si nu aveti nevoie sa investiti in electrica.

Patricia ce frumos e colierul, super!!!

Bebelu asa visam si eu la o mobila, 3 in 1. Pana la urma le-am luat separat pe toate, noi suntem cu mobila neagra, inchisa, si n-am gasit din asta 3 in 1 de culoare inchisa.
Uitati aici ce-am avut noi , si o sa avem si la Kevin: pautul
http://good-times.webshots.com/photo/2962878680102927551nLRBdC
si masa de infasat:
http://good-times.webshots.com/photo/2695416750102927551uaARKT
aici comoda :
http://good-times.webshots.com/photo/2493311840102927551LmIfcT

Vas cred ca sunt inevitabile gandurile astea negre... toate le avem si daca incercam sa le refulam se transforma in vise si uite asa visam urat. Eu una la prima sarcina am fost extrem de panicata, si poate si de aceea am nascut prematur. Incerc acum, pe cat posibil sa ma relaxez, dar nu reusesc intotdeauna. Cu cat suntem mai control freak, cu atata avem ganduri mai negre. Cum mai ziceam eu, ajunsesem practic sa ma bucur (inconstient) ca am nascut prematur, mi se parea mai usor sa-l vad acolo si sa stiu exact ce face si cum este, decat in burtica unde nu ai nici un control. Acum am educ continuu... zic eu ca am reusit sa ma relaxez mai tare. Dar tot mai am asa perioade de ganduri negre.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DOloress ce frumoase sunt

nici eu nu am tati mari

fug la bucatarie repede..revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores... f frumos ...ala mic e un dulceee il mananc
wenge voi face si eu patutul pt ca am mobila in camera asa si na sa se asorteze ..eu il fac la comanda cum am facut si mobila , va fi patut transformabil cu comoda - masa de infasat si ies sub pretul pietei.

ma enerveaza astia de la fun curier am sunat sa imi dea nr tipului care livreaza sa intreb la ce ora vine , mai am putin si imi scobitori la ochi ..si imi spune ca nu poate sa imi dea nr de tel si ca toate comenzile se livreaza pana in ora 17 si bun ..daca nu vine ? ea imi repeta acelasi lucru : toate comenzile se livreaza pana la ora 17 ....offff...

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Salutari si multi pupici!!
Azi ma streseaza ceva: parca bebele meu misca mult prea jos, adica cam la 2 palme sub buric. O fi vreo problema?? Stiam ca dupa 20 de saptamani ar treb sa se ridice!
Am pus si eu poze cu burtica, sa-mi spuneti daca nu vi se pare si ea ca ar fi prea jos, adica ma gandesc ca ar treb sa fie mai tuguiata!!

si scuze pt intrebarile stresante!!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput