Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
andri31 spune:
am si eu o intrebare privitoare la saltelute
sa fie numai cu cocs
sa fie combinata cu spuma sau nu ...
ca deja m-am pierdut
aaaa am ales deja si lenjeriile
diseara il iau pe dl. sot langa mine si cine stie.. poate dam si comanda
desi as astepta .. macar dupa ce trec de morfo si-mi spune ca la bebelina mea incep sa se absoarba chisturile 
mami
21
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
florintunde spune:
Buna fetelor
Eu iarasi in standbye...mi-e tare burta...musai sa stau intinsa un pic.
A venit azi dimineata fata la curatenie si saraca mai are de frecat un ceas...ce sa fac?
N-am mai tras canapelele de un timp,aragazul,frigid,,,etc....ca la zugravit.Macar sa fie totul bec si luna daca trebuie s-o platesc

Si vestea cea buna ca ne apucam de zugravit in dormitor si izolat peretii de exterior in partea asta

Asta probabil de azi intr-o saptamana

Nu pot face chestia asta cu bb mic in casa,
Alaptatulpentru mine a fost un cosmar...lapte am avut...inca mult.Bb al meu n-a vrut sa suga,fiind si prematur a zis ca nu prea are putere...ai dadeam tita numai prin somn...cand era treaz urla de numa numa cand vroiam sa-l alaptez....
Asa ne-am chinuit 3 luni..dupa care numai lapte muls din sticluta ...bineinteles..tot in timp ce dormea...
Avea obiceiuri f ciudate.
Undeva am gresit ...nush..Asa am tras pana a implinit 5 luni..
N-am mai avut lapte caci ma mulgeam de 2 luni si reflexul de a stimula laptele a fost zero! Si ma dureau sanii de urlam deja..ma mulgeam cu aparat si era f dureros 

Si cat de convinsa eram inainte sa nasc ca il voi alapta cel putin 10 luni..asta este..nu reusim totdeauna ce ne propunem.
Sper ca de data asta sa am noroc mai mare si rabdare muult mai multa

Cumparaturi la bb n-am luat inca nimic...tot ce avem a ramas de la Mario sau am primit de la prietene.Trebuie sa recunosc ca sunt destul de superstitioasa in privinta asta....Mai vedem ce ne rezerva viitorul...daca ramane fetita o sa0i cumpar una alta spre final...daca va fi baiat am tot ceea ce este necesar.

Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
bebelu86 spune:
Andri stai linistita k totu va fi bine
nu te gandi la prosti. mai alesk medicu e optimist.
mai astepata dc e cu comanda..k ai timp si sa sti k au ramas la acelasi pret din mai.
vezi ce zice si al tau diseara 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Hai sa ma mai laud si eu cu ce am mai muncit zilele astea de am facut bataturi la degete http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/2010/09/colier-crosetat-din-sarma-ivory-si.html PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Wow ai talent nu gluma!si rabdare

Tunde
burtica de 20 sapt
zumzu spune:
eu nu am luat nimic..dar absolut nimic, si nici de primit. Dar in schimb mi-am facut acasa un excel cu lista a ce tb sa cumpar si cu linkuri pe net la ce as vrea![]()
si mi-am atentionat sotul..in caz ca nasc mai devreme si nu am apucat sa stie ce comanda..hihi
fetelor, ma speriati cu alaptatul
26+
Darius Alexandru
bebelusi spune:
Andri marea majoritate le inventez eu, nu imi place sa copiez, nu am rabdare sa studiez tutoriale. Mai exista situatia in care cineva imi da un model anume sa il reproduc.
Tunde nu te mai gandi, acum va fi mai bine
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Am revenit in peisaj.
Simis felicitari.
Patricia super colierul 

Fetelor m-ati omorat cu patuturile. La noi e criza de bani, deci incercam sa luam ceva cat mai ieftin si mai practic. Ca si asa nu o sa aibe bebe camera lui. Cine stie sper in 2 ani sa ne mutam si noi la casa noastra ca altfel 

.

Laura
24+ cu
bebelu86 spune:
Laura dar vezi k sunt 8 pagini numai cu patuturi din lemn si sunt de la 300 la 3000 ron ![]()
ai de unde alege..
lasak poate mai incolo veti reusi sa luati patutu care va place cel mai mult..
stiti k p bb il doare la palarie de ce patut are, lenjerie, decoratii etc. asta e pt noi asa..k suntem cu capu ![]()
![]()
![]()
![]()
asa k nu va agitati prea tare dc nu puteti k bb va dormi oriunde
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Andri marea majoritate le inventez eu, nu imi place sa copiez, nu am rabdare sa studiez tutoriale. Mai exista situatia in care cineva imi da un model anume sa il reproduc. Tunde nu te mai gandi, acum va fi mai bine PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Am facut niste balcoane de numa

altfel Eu fiind plata
sper sa fie si lapte in ele..ceva ceva colostru am si acum..
Si sper sa am o bebita supermancacioasa

Tunde
burtica de 20 sapt