Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
neata! Ange multu de cafeluta, tare buna e sa o bei acasa:) si nu la scarbici:((
cine ne mai aduce vesti despre proaspata mamica?
luminita2008 spune:
buna dimineata si o
calda si de la mine! cu sau fara cofeina, care cum prefera...
giuli, ma bucur ca e totul ok si la cresa si cu acomodarea ta la job!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:

Vlad de zambetmic! 

Multa sanatate si voiosie!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Nikoliciule tu urmezi? |
La ce contractii am , asta va fi statusul meu pana voi naste! :)))
Si da, eu sunt mielul ce va merge la taiere NEXT TIME!

cu K2 in 35s si mamica de K1
nikolici spune:
muuh multumesc pt sfaturi, incerc sa=-i explic prin vorbe ca nu este frumos ceea ce face, ca si ceilalti sunt copii la fel ca ea, ca au si ei o mamica care sufera cand cineva ii loveste, insa nu functioneaza, acum ii zic si imediat loveste din nou, pana nu o iau de acolo, conflictul nu se stinge.Este foarte geloasa, ieri cand am luat-o de la cresa, a venit o fetitza la usa sa ma intampine si vorbeam cu ea pana a venit K, mama ce i a tras-o in fata mea.O sa-i repet la infinit ca nu e oki comportamnetul asta, sper sa aibe si rezultat pozitiv candva logoreea asta.:)
Ai tai baieti se bat?
alexa si mami spune:
Nikol, in cazul asta tinem pumnii stransi sa fie bine. DD ajuta! cred ca ai spus dar eu nauca am uitat, unde nasti? ati facut planul cu K? cine va sta cu ea pe perioada spitalizarii?
Ange sa ne zici si noua ce tort faci. sunt si eu in pregatiri pt petrecerea copiilor, ca m-am hotarat sa fac eu torturile, si acum fac teste:))
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Nikol, in cazul asta tinem pumnii stransi sa fie bine. DD ajuta! cred ca ai spus dar eu nauca am uitat, unde nasti? ati facut planul cu K? cine va sta cu ea pe perioada spitalizarii? Ange sa ne zici si noua ce tort faci. sunt si eu in pregatiri pt petrecerea copiilor, ca m-am hotarat sa fac eu torturile, si acum fac teste:)) |
Voi naste la Regina Maria, maternitatea CMU, sper sa reusesc in apa.Cu K1 sper ca soacra-mea sa si lase orataniile si a aiba bunavointa sa vina la Bucuresti, daca nu, va sta barbati miu si asta e, nu-i un capat de tara dc socrosenia nu doreste si nu pofteste.
kllemi spune:

niko trebuie sa vrea soacra sa stea, adevarul ca la cat de des vine, ar putea sa faca si ea un sacrificiu, macar atunci...bafta muuulta
...cat despre K cu bataia, chiar nu stiu ce sa-ti spun ca si a mea a inceput sa mai loveasca copii si asta asa din senin probabil a vazut prin parc pe la altii, ca iti dai seama ca noi nu o invatam asa, dar bine, subtire...nu ca voi ![]()

VLAD 
SA FI SANATOS, VOINIC, SI VOIOS TOATA VIATA TA
giuli mai mult decat perfect acolo la tine
...FELICITARI 
angy
bine ca sa reparat calc. 
Eu sunt foarte obosita, nici nu am dormit bine azi-nopate, vreau sa va zic ca-mi pica ochii in gura, o iau si eu ca fi-mea "a oshit" adica a obosit, cand sare prea mult in pat si vede ca nu mai poate sa respire...incepe "a oshit"

dyanira spune:
Salutare!!
Nu prea am citit decat pe fuga dar am intrat deoarece vreau sa pun si eu o intrebare pt sondaj
Care e programul de masa al boboceilor?Si ce mananca si cam cat cantitativ???
Eu sunt destul de ingrijorata cu problema asta Deiu mananca putin si extrem de aiurea ca ore ma refer si vreau sa vad cat papa si alti bobocei ca sa nu fiu eu poate exagerata...dar nu cred atata timp cat el mananca ca o vrabiuta si carne deloc sau aproape deloc si oua la fel...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR