Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 14
sabinel spune:
Wow, Florina, felicitari, sa-ti traiasca Cezara mica si sa fie sanatoasa, acomodare usoara in 4 si-un pupic lipicios pentru Gruia de la Amalia! va imbratisam cu drag!
Sabina si Amalia
sabinel spune:
in alta ordine de idei, un calduros ”La multi ani!” tuturor boboceilor care au implinit 2 anisori, la fel si celor ce urmeaza sa implineasca, sa fiti sanatosi, iubiri mici!
Sabina si Amalia
mamidestefan spune:
Felicitari maxime Nerantula!!!!
Cred ca esti in al noulea cer!
Bine ca s-a intimplat totul repede si ai scapat usor!
O sa fie si Gruia bucuros sa se vada cu o printzesica acasa..ai sa vezi!![]()
Asteptam pozici cu Cezara!
lala77 spune:
Pt Babytza de la socrela:
La viermisori iti trebuie ceva sa-i "ameteasca" si ceva sa ii elimine. De obicei se foloseste combinatia usturoi si miere. Nu musai impreuna.
Ma sunt bune semintele de dovleac (tocate-crude), amestecate cu lapte si miere.Se amesteca 1 kg de seminte de dovleac tocate marunt cu 100 ml lapte si 0.5 kg miere. Si ia din amestecul asta de cateva ori pe zi.
Si introduse in alimentatie usturoi, ceapa, praz-chiftelute, pate, etc; de preferinta chestii care sa ne permita sa mancam astea crude.
lala77 spune:
Cezara, bine ai venit!!!!
Sa fii cuminte, papacioasa si mai putin nazdravana decat fratelo!!!!
Delphinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
mai sunt semintele de dovleac, iarasi eficiente. Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
necoapte, sa le manance asa crude. si eu efect super. am incercat eu la al meu sot

Minunea mea
alexa si mami spune:
Nikoliciule tu urmezi?
ce e maine sau poimaine?
Delphinas frumoasa semnatura!!! sa stim si noi sa numaram impreuna saptamanile:)
Nocomule, asa greu e la munci?
mai am si eu aprox o luna
angelynna82 spune:
Neatza,
haideti la
proaspata
Nerantula felicitari, bine ai venit pe lume Cezara, sa fii sanatoasa 
boboceilor sarbatoriti in lipsa mea
gata, ne-am reparat calculatorul 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

cu K2 in 35s si mamica de K1