Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Aoleu,nu va stresati,va rog eu!! Nu se intampla nimic..Cel mult..nasc un copilas

Kris,donna! Kris,cum sa ma supar?! Nici vorba! Chiar ma amuzam singura-cred ca sunt in pretravaliu de cateva luni,plus pierderea de LA de sapt trecuta,col intredeschis..dar rezist eroic!Pana Vineri cand am programarea,nu nasc! Plus ca m-a setat chichi sa repet intr-una-nasc doar cand trebuie,doar programat,doar cu invitatie

donna,mi se pare mult Dopegyt din prima,asa..Si e adevarat,se ia numai cu controlul tensiunii.Ti-as recomanda un tensiometru pt.brat..La cardiolog nu te-a trimis?Sanatate muulta!

chichi,trateaza viroza aia bine,ca n-am de gand sa vin la tine cu batista bebelusului dupa mine

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Siluan trebuie sa traiasca!!

asa domne! Tocmai vroiam sa-ti amintesc ca pana vineri n-ai voie sa te doara, sa te tina, sa te-ntepe sau mai stiu eu ce! Deci, rabdare si...tutun? Nu tutun.... Nu mai baga fetele astea-n sperieti!

Asadar am constatat ca burtica mea a coborat 2 degetele! Maine avem control, sa vedem ce zice nenea colul... Sper sa stam pana joi cum am stabilit!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 4z

Mergi la inceput

Zoze numai cand vad batista aia mi se face mila de ei mititeii! Cand mi-o imaginez si conectata la aspirator!!! Ma dopez bine, pana maine tre sa fiu fresh! Ei comedie, nu ma face pe mine un nenorocit mic de-un micron!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 4z

Mergi la inceput

Paticut n-am tuica si nici nu stiu dac-as lua! Mi-e ce-i drept cam sila de ea! Cert e ca virusul asta e un nenorocit. Am decretat!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA SEARA
Pai mai fetelor nu intra omul o zi pe aici si uite ce agitatie gasesc
OANA-impresionanta povestea ta de nastere ai un copil invingator
iar nu sunt trecuta in listuta de ce uitati de mine mereu
CAMELIA 38+cuCARINA-MARIA si mami deALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Ana, felicitari mamico si refacere rapida! Bebe Maia bine ai venit, sa papi bine si sa te faci mare!

Am citit ce ati scris despre alaptat, asa ca vin si eu cu o intrebare, la fetele mai cu experienta. Dupa ce papa Tudor (care-i cam lenes si suge lent) mai trebuie sa ma mulg? daca apas mai iese laptic, dar sanii nu sunt grei. Nu stiu ce sa fac, caci Tudor papa cam la 2 ore si imi este frica sa ma mulg, ca nu are ce papa la masa urmatoare. Am incercat sa ma mulg si sa-i dau la sfarsitul urmatoarei mese, dar mi-a refuzat biberonul (ori nu-i mai place, ori era satul). As vrea si sa-i lungesc putin intervalul dintre mese, caci dr.spunea sa nu-i amestesc lapte digerat cu unul proaspat, dar suzeta o refuza (isi face greata cu ea) si alte metode nu mai stiu

Camelia mamica fericita de Tudor

Daca sanii sunt usori, nu sunt fierbinti sau pietroi nu e cazul sa te mulgi! La mine Maria suge haotic! E mica.. In primele 2 luni e cam greu sa-i faci program copilului! Dar poate voi reusiti! Fata mea suge cu pauze: mai face si un kk intre timp, o mai doare burta, mai dam siropel, mai atipim, iar suge...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital

Angie+21

bebe jucaus

Felicitari Moshulik! Sa va traiasca fetita! refacere rapida!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetita lui Mosulik se va numi Maria-Alexandra si a avut la nastere 49 cm
pentru completarea listei

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

m-am nervat azi si m-am dus si am cumparat juma de magazin si acu am tras o tavoiae cu placinte cu vanilie si ulei de masline care e cu geamu deschis? daca tot n-am pofta de mancare sa mananc macar ceva ce imi face cu ochiu

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Cum faci crema cu vanilie?! Harnicuto!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Pentru listuta: Maria a avut 51cm si s-a nascut de buna voie si nesilita de nimeni la 41 saptamani si 2zile! Multumim!
Oana abia astept sa-ti vad mezinul! Pe Dimitrie l-am zarit la spital!
Alecsa lasa frica la o parte ca va fi bine! Sa vezi cat curaj capeti cand stii ca faci ceva pentru puiul tau!
Azi iar am iesit cu Maria afara! Ce mult ii place!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Am citit povestea ta si este asa de emotionanta! Abia astept sa nasc si eu. Am o intrebare, te rog...Sonda, se pune dupa ce-ti face anestezia, nu? Si nu se simte nimic? Sau inainte? Mi se pare normal sa se puna dupa anestezie ca sa scapi de o trauma in plus. Mie mi-e tare fricaa de partea cu sonda.
Pup.

Alecsa_L, 37+ ,

Alecsa, sonda mi-a fost pusa si prima data si acum inainte de anestezie. Prima data mi s-a parut f urat cand au montat-o, acum mi-a fost greu sa o suport dupa operatie, ca si dupa aceea tot acolo sta, cateva ore, pana reusesti sa te duci singura la baie.
E neplacut, dar noi mamicile avem un dar special sa suportam toate astea In noaptea de dupa operatie ma gandeam ca nu imi mai trebuie asa repede inca o cezariana, insa dupa vreo doua zile m-am surprins gandind ca - uite, a trecut, ar putea sa ma opereze din nou acum
Si pt ca ati vorbit de legat trompele si de a treia ceza, nici eu nu am optat si nu sunt pentru asa ceva,pt legat trompele, ba chiar imi mai doresc un copilas, numai sa ni-l daruiasca Dumnezeu. De altfel cunosc destule mamici cu trei cezariene la activ si chiar vreo doua cu patru

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput