Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Camelia, cu cat scoti mai mult laptoc, cu atat vei produce mai mult laptic, deci fara frica, nu ramane bebe fara lapte pentru urmatoarea masa. Eu am invatat ca sanii trebuie goliti pentru a inpiedica fomarea de noduli. In timp, in primele saptamani, productia se va regla, in functie de cerere si oferta. Adica atat cat suge bebe, atat mai produce sanul, nu mai mult.

Kristina 38+ cu Tessa May . Tic-tac, tic-tac AMR 14z . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital

Angie+21

bebe jucaus

Felicitari Mosulik!

Kristina 38+ cu Tessa May . Tic-tac, tic-tac AMR 14z . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

felicitari moshulika! sa creasca pitica mare, sanatoasa si voioasa!

cami eu m-as mulge si as pune la congelator insa ramane intr-adevar dilema daca se face altu in loc in aceeasi cantitate in 2 ore...aci nu ma pricep...

noi ne-am luat cantar si desi dau la pompa am zis sa ii fac si proba suptului sa videm daca el pompeaza mai bine si unde la pompa ies 50 ml el a scos 35 si a inceput sa se enerveze. bine, e si obisnuit sa ii curga laptele garla la bibe pt ca noi suntem pe cantitate mare de lapte

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maitreyi,spune repede ce dureri ai avut in noaptea aia,pls!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Moshulik , felicitari sa creasca bebe mare si refacere rapida

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Maitreyi,spune repede ce dureri ai avut in noaptea aia,pls!!

ca BH numai ca dureroase ca la o menstra de aia cu strigaturi, cu sale cu tot si se lasau pe picior si erau la 5 minute dupa care au trecut direct la 3. la spital au zis ca aveam si membrane fisurate. dureau la miscare mai tare si mai ales cand se misca bebe durea vechea cicatrice parca erau niste cutite prin zona.

broblem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

M,spre picioare nu se lasa.Ma doare spatele jos,ca la menstruatia aia despre care zici tu,plus burta tot jos,in zona op. si mai urca mici cutitase spre fundul uterului. Uite ca nu am observat dc se si intareste.M-am concentrat pe durere.. Treaba e ca nu seamana deloc cu contractiile din travaliul de la Mihai.

Am trimis din greseala!

tanamera Ce servisi de la ceaun Asa imi fac eu rau singura

Zicea cineva,dar acum chiar nu mai stiu cine,ca ia Dopegyt.Ca veterana in consumul de D,spun ca trebuie avuta mare grija cu sarea.La o miscare gresita,te umfli ca un butoias. Si pt un efect favorabil,se ia fix la 8 ore(probabil ca ti-a dat cate-o jumatate,nu?!).Grija mare si tensiuni bune!

Felicitari,Mosulik!!

Iar!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

bre io n-as sta. suna-ti macar doftorul sa vezi ce zice. eu nu ma asteptam ca al meu sa se panicheze ca e mai zen asea da' cand i-am zis de cicatrice ca doare m-a si chemat la taiere

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

si apropos de cicatrice - al meu zice ca pe dinafara-i vopsit gardu' si-nauntru leopardu ca nu se astepta sa fiu asa ferfenitita inside...si cand ma gandesc ca pana in noaptea aia nu a durut deloc nu pot spune decat Slava Domnului! contractiile ca contractiile da' cicatricea maica...asa ca asteptam sa ne zici ce-a zis

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

moshulik felicitari

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput