Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Maitreyi uite un buchet de pentru tine.Mie nu imi vine sa cred ca la o saptamana dupa ce ai nascut esti aici cu noi,cu o gramada de sfaturi utile.

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

tanamera saru'mana ma ajuta f mult sotul, recunosc. facem cu randul la bebelusi acum amandoi fac nani si eu ma relaxez cu voi cat el strange masa si spala vasele

sorana mama am ridicat pachetelu' saru'mana! da' cum facim cu paralele ca nu l-ai pus ramburs si nu vrem sa ramanem datoare

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am primit mesaj de la ana cum ca se simte bine, i-au scos sonda si acum asteapta lapticul. pupa toata gasca

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Am fost sa mai fac un nani!
Donna daaaa mai avem 4 zile....e un sentiment... Sper ca in povestea mea de dupa nastere sa nu apara muci, tuse si alte de-astea! sa fie o poveste "clean"!Ma bucur ca te simti mai bine!

Va multumesc tare ca v-ati gandit la mine si dau multi ! Ma dopez cu efferalgan, vit c, propolis si oscilo! Plus ceaiuri cu lamaie si miere! Sper sa scap pana joi..

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Summertime multumesc pentru sfaturi!
Sorana

Cred ca si eu am sa fierb biberoanele... Iar ideea cu cutiuta pt suzeta e super, am sa ma uit in Auchan.

Oana G., Fulguta, aveti PM cu lista alimentelor, asa cum a scris 2ingerasi.

Donna 38+ cu Tudor Gabriel

AMR 13 zile Doamne ajuta!

Multumesc Donna

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

am primit mesaj de la ana cum ca se simte bine, i-au scos sonda si acum asteapta lapticul. pupa toata gasca

-----

Slava Tie, Doamne!

Ana, refacere rapida si mult laptic!

Kristina 38+ cu Tessa May . Tic-tac AMR 14z . K+A=T

Mergi la inceput

tanamera multumesc! Si tie felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Waw!
Ana, felicitari! Bine ai venit, Maia! Sa fiti amandoua sanatoase! Ana, sa ai laptic mult si o bebita mancaciasa!

Nu stiu nimic, ca n-am citit din urma, am avut botezul in week-end si avem musafiri.
Am primit un mesaj de la Magdy care m-a bucurat, ca Maria e ok si ia in greutate!
Va pup si revin maine.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Felicitari Magdy, mult inainte, sa creasca micuta Maria!
Lora inca o data, felicitari tie si Adelinei, cu ocazia crestinizarii!
Ati citit povestea lui Magdy? Eu am gasit-o la forumul cu povestile nasterilor, nici nu eram sigura ca este ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ana, felicitari mamico si refacere rapida! Bebe Maia bine ai venit, sa papi bine si sa te faci mare!

Am citit ce ati scris despre alaptat, asa ca vin si eu cu o intrebare, la fetele mai cu experienta. Dupa ce papa Tudor (care-i cam lenes si suge lent) mai trebuie sa ma mulg? daca apas mai iese laptic, dar sanii nu sunt grei. Nu stiu ce sa fac, caci Tudor papa cam la 2 ore si imi este frica sa ma mulg, ca nu are ce papa la masa urmatoare. Am incercat sa ma mulg si sa-i dau la sfarsitul urmatoarei mese, dar mi-a refuzat biberonul (ori nu-i mai place, ori era satul). As vrea si sa-i lungesc putin intervalul dintre mese, caci dr.spunea sa nu-i amestesc lapte digerat cu unul proaspat, dar suzeta o refuza (isi face greata cu ea) si alte metode nu mai stiu

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput