Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Crina ma bucur ca reusesti sa intri sa ne spui de voi.

Fistiq multa sanatate sotului tau.

Ayda numa maine nu-i poimaine,vorba cuiva de pe aici,bafta multa.

Mariuk felicitari pentru prima luna,te asteptam deseara cu vesti bune de la medic.

Olivia nici un semn?

Zozela cum te simti azi?

Klarisse nu a intrat azi?

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

K+A=T,sa nu carecumva sa nu-ti vad mutrita zambitoare azi,ca pun paru' pe cocoasa ta finuta,understand?!!

tanamera..sunt!!
Da,ma intrebam si eu ce-o fi cu Klarisse..Sper ca nu ne face vreo surpriza..
Tu esti bine?

Vine capitolul noou!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

174

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimineata dragelor
imi e tare dor de voi, dar din pacate scumpa mea fetita imi ocupa tot timpul si nu prea am timp sa intru.
Suntem bine, papam exclusiv la san, dar de vreo doua zile suntem tare mataita noaptea. Am rezistat eroic si o culc tot la ea in patut, chiar daca ma ridic de multe ori noaptea sa o mangai pe burtica.
Am luat in greutate vreo 300g pana acum, iar mami a dat jos vreo 9 kg.

Felicitari tuturor mamicilor pentru bebei!

Va pupam dulce!
Mami de VERONICA ELENA 14.09.2010

crina cu VERONICA ELENA

Crinutaaaa...pupam Veronica grasunica . Ce face nora mea? Tu cum te simti? Totul ok?
AM vazut pozele si este o frumoasa . Mai asteptam poze cu voi, cand aveti timp.

de multe ori

Kiti, 37+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Felicitari tuturor noilor mamici!!! Rabdare si bafta gravidutelor!!!

Lora, felicitari pentru botez! Crina, te pup! Ana, felicitari si refacere rapida si usoara!

Eu nu mai pot tine pasul cu voi... incerc sa va citesc macar, dar nu resusesc integral... De scris, iata ca scriu acum cu o singura mana, cu Sofia la un san si cu lapticul curgand la liber din celalat san...

Intr-o zi, cand imi va da voie Sofia , o sa va spun povestea nasterii Sofiei. Pe scurt, pot sa va spun ca am facut cezariana si ca a fost o experienta extraordinara, in sensul ca nu m-a durut absolut nimic, nici inainte si nici dupa operatie (mi-au dat calmante la greu, fara sa le cer si inainte de a simti durerea), am mers din prima zi, mi-am luat puiul in brate fara probleme, acum nu mai am aproape deloc burta, cicatricea arata superb! Am avut noroc de o doctorita minunata, iar organismul meu s-a comportat de exceptie!!!

Alecsa, sonda mi-au pus-o dupa ce mi-au facut anestezia epidurala si nu am simtit absolut nimic nici macar cand mi-au scos-o. Sper sa ai o experienta la fel de frumoasa si nedureroasa ca a mea!!!

Cat desprre alimentatia in timpul alaptarii, eu mananc orice (inclusiv usturoi ), insa nu beau cafea si am baut doar 1/2 dintr-o cutie de pepsi! Am mai scapat si niste cioco...

Pup toate fetele!!! Fug ca imi miorlaie papusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Azi este o zi de de azi dimi tot bocesc nu stiu de ce am starea asta,ma suna toata lumea sa ma intrebe de ce nu am nascut inca,dar gata nu le mai raspund la telefon pt. ca sa nu iar,Doamne da ce disperati sunt toti
Oare Donna79,KAT si KLARISSE de nu au dat nici un semn azi
CAMELIA39+cuCARINA-MARIA si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Chichiutza, am citit ca te simti mai bine cu raceala si ma bucur! Dar cum te simti atit de aproape de cea mai importanta zi din viata ta? Ceva emotii?
Sper sa nu vin eu cu bocancii, cind tu incerci sa te calmezi Oricum stii ca totul va fi bine si intilnirea minunata!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Nu n-ai venit cu bocancii, cum sa ma simt? Foarte ciudat, uneori sunt foarte linistita de zici ca mai am 2 luni, alteori ma apuca anxietatea de nu stiu unde sa ma mai ascund! Am emotii mari, incerc sa stau calma si sa fiu stapana, desi stiu foarte bine ca nu stiu mare lucru despre bebei! M-au speriat fetele astea cu discutiile despre nr de kg, cat tre' sa ia pe zi, sau pe saptamaan, si cati ml se dau completare daca e nevoie, tot felul de chestii care ma depasesc. In rest... imi caut de treaba prin casa, calc, aranjez...trece vremea!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput