Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)
Raspunsuri - Pagina 14
fulguta28 spune:
Felicitari, Office! Sa creasca mare si sanatos!
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor, apropos de greutate: bebe Mihai la o luna a luat 1,200 kg si 3 cm fata de nastere.Ieri am sarbatorit prima luna de viata si vom pune poze cu tortul. Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
uta28 este
37+
cu Mara Elena------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
zozela spune:
Bravo bebe Mihai!!
Bravo mamitzica!!
S-o tineti tot asa!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui angieangie fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica ei si au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spitalAngie +21![]() bebe jucaus |
Bravo, Moshulik, felicitari! Bun-venit pe lume micutei!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Moshulik felicitari mamico!!! Sa va traiasca fetita!!! Zoze, bine zice Chichi. Fii cuminte si ascult-o! ![]() Botosel, multumesc pentru informatii. Sincera sa fiu, nici nu ma asteptam la altfel de vesti si nici nu cred ca 4 va fi data redeschiderii. Macar tu sa apuci asa cum ti-ai propus la inceput, ca eu nu cerd ca mai am sanse. Important e sa fie o nastere fara probleme si cine o fi sa se ocupe de noi sa stie ce face si sa fim ok amandoua. Nu asa imi inchipuiam ca voi gandi in sapt 39, aproape de 40 atunci cand am vazut mirificele 2 liniute, dar trebuie sa-mi aduc aminte numele tarii in care traiesc ... Vroiam sa intreb fetele care au nascut natural. In ce conditii se face clisma si cat e de dureroasa? Mie, la Clarinda nu mi-au facut. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1Poza preferata Clarinda |
Laly, la Iustina mi-au facut, a fost mai ok decat ma asteptam, la Adelina nu mi-au facut, in schimb mi-au dat sa beau ulei de ricin pe care-l urasc din toti rarunchii, ii simt si acum gustul cand ma gandesc...si daca ma mai gandesc mult ajung cu capu-n buda...scuze..
da' prefer clisma uleiului de ricin...chiar ca-l urasc...ori nu-s eu sanatoasa. Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui maitreyi nu reusesc sa scot mai mult de 40 ml. adica am scos azi o data 50 si atat. si doar curg, fug sa bag pompa gandindu-ma ca daca dau pe-afara stai sa vezi siroaie...da' de unde...deci - galactofor sau galactogil? am beut azi si ceai de la fares ca am inteles ca ar fi bun si ala |
Eu am urat din tot sufletul meu pompa in primele 4 luni, initial am vrut sa desfund ceva canale cu ea, apoi voiam si eu sa las in bibe ceva laptic daca trebuia musai sa ies si nu purtam si bebelu dupa mine .. ideea e ca nu reuseam sa scot mai mult de 5-10ml si aia cu chinuri groaznice, insa Gruia a luat normal in greutate, deci ce scoate pompa nu are absolut nici o relevanta! Singurul reper este cresterea in greutate a copilului (si nu masurata de la o zi la alta)
Pana sa fiu eu sigura ca-s ok cu alaptatul si apoi cand simtea puseele de crestere, beam galactogil dizolvat in lapte dulce si, in loc de apa, pentru hidratare, ceai de lactatie de la Fares (din care mi-am facut si acum un stoc de vreo 10 cutii), insa cred cu convingere in continuare ca cel mai bun stimulent e psihicul nostru (Placebo inclus)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 2 saptamani !!
LoraG76 spune:
Sunt cheauna de somn, da' am citit capitolul; asta - va multumim pt. felicitari si o sa pun si poze, o sa le scot pe cele existente...da' in alta zi, ca nici eu nu le-am vazut pe toate, inca, pentru ca abia mi-au plecat musafirii de prin alte orase.
N-am citit cum de-a nascut Ana asa, deodata...da' promit ca-mi fac temele cand am timp.
Bolfosenia s-a purtat exemplar la botez si la petrecere, bobineaza in continuare si lapte de-al meu si lapte praf..mai ca-mi vine s-o trec la dieta. Eu mai am probleme c-un san, adica mai am o rana la el si ma mai doare un canal, ceva de genul asta, nu's cum sa explic, dar celalalt san e ok. Din pacate, nu creste defel cantitatea de lapte, oricat m-as stradui...incerc sa nu ma mai stresez, ca stiu ca nu-i face ei bine, insa lupt in continuare, poate-poate..
Am mai pus 4 poze in albumul bebelusilor facute cand avea bolfosenia 3 sapt.
Am vazut si pozele noi ale bebeilor, toti sunt SUPERBI, sa va traiasca! 
Acum va pup si plec la culcare, ca nici sa mai scriu nu stiu.
Lora, mami de Iustina si Adelina
office spune:
Multumim Zozela si Fulguta!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Fetelor am citit ce ati scris despre pompa. Mie imi este foarte utila, 100 ml scosi fara probleme intr-un timp destul de scurt, fara dureri, fara rani. Eu sunt PRO!![]()
![]()
![]()
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Vroiam sa intreb fetele care au nascut natural. In ce conditii se face clisma si cat e de dureroasa? Mie, la Clarinda nu mi-au facut. |
Inainte de prima nastere aveam 2 spaime: clisma si epiziotomia.
Cu clisma a fost muuult, infinit mai bine decat imi imaginam (si mi-am innebunit prietenele intreband), adica mi-a facut-o o infirmiera exact dupa internare, cand nu se precipitasera prea mult lucrurile, a fost foarte delicata, un furtunas cu apa calduta cat eram asezata pe o parte pe un pat, apoi m-a trimis la baie si sa nu ies pana nu simt ca s-a terminat. Am stat relaxata pe buda o vreme si asa a fost! Nu as fi indraznit sa nasc fara, aveam si am si acum o jena teribila la gandul ca s-ar putea sa se intample 'accidentul' in vazul si al altcuiva, oricine ar fi acela ... avand in vedere ca la nasterea lui Gruia eram in total vreo 10 persoane in sala, as fi intrat in coma de rusine
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 2 saptamani !!
office spune:
Lora felicitari pentru fericitul eveniment!

MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si