Sept-Oct '10 !! Bravo Moshulik! (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

KAT,Camy
Moshulik, felicitari si multa sanatate!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor eu nu pot sa tin pasul cu voi.
In plus am niste dureri teribile si abia imi gasesc pozitia intre perne.Noroc ca dupa ultima vizita la ikea am luat o canapea cu 3 perne imense....N-a vazut nimeni asa pozitii...
Moshulik felicitari!Bun venit pe lume fetitei!
Dona,nu stii ca dr e plecata pina miercuri???Stai cuminte.Si eu fac la fel...(sau incerc)

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

be_one, impresionanta povestea.
moshulik, felicitari.
mai, fetelor, mie la cezariana mi-a pus sonda dupa anestezie.nici nu stiam ca se pune.v-am spus ca eram pregatita de naturala.habar nu aveam cu ce se mananca cezariana decat asa vag.iar la scos nu e problema.nu vad de ce s-ar pune inainte de anestezie.
intr-adevar amortesti in noaptea aia ca nu te poti misca dar pt bb merita tot sacrificiul.eu dupa operatie singurul lucru care il vroiam era sa beau apa si nu aveam voie pana nu incepeam sa-mi simt picioarele.si cand am inceput incepusera si durerile dar nu ceream calmante ci apa.abia apoi am cerut calmant.
mie cel mai tare la cezariana mi s-a parut cum imi miscau picioarele pe sus sa ma imbrace dupa operatie , eu le vedeam dar nu le simteam.parca nu erau ale mele.a fost o chestie asa...putinn horor pt mine sa le vad pe sus si sa nu le simt.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Alynta, am vazut o parte din pozele cu Maria. E asa mare! Si tu esti o mamica asa sigura pe tine!
O sa ne intalnim noi si cu piticii intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Moshulik felicitari mamico!!! Sa va traiasca fetita!!!

Zoze, bine zice Chichi. Fii cuminte si ascult-o!

Botosel, multumesc pentru informatii. Sincera sa fiu, nici nu ma asteptam la altfel de vesti si nici nu cred ca 4 va fi data redeschiderii. Macar tu sa apuci asa cum ti-ai propus la inceput, ca eu nu cerd ca mai am sanse. Important e sa fie o nastere fara probleme si cine o fi sa se ocupe de noi sa stie ce face si sa fim ok amandoua. Nu asa imi inchipuiam ca voi gandi in sapt 39, aproape de 40 atunci cand am vazut mirificele 2 liniute, dar trebuie sa-mi aduc aminte numele tarii in care traiesc ...

Vroiam sa intreb fetele care au nascut natural. In ce conditii se face clisma si cat e de dureroasa? Mie, la Clarinda nu mi-au facut.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Tanamera, eu acum vreo doua zile intrebam de sterilizator, insa de atunci i-am dat sa pape numai la mine.
Ii fac proba suptului, adica il cantaresc inainte si dupa masa si imi iese o diferenta de cam 65g. Adica as zice ca mananca mai putin decat ii dadeam eu cu biberonul, cam 80-90,asta cand nu adormea inainte sa termine. Dar el doarme bine si acum, de cand mananca la san si nu plange de foame. Il trezesc eu cam la 3 ore, sa nu stea prea mult flamand. Noaptea se trezeste el, cam la 4-5 ore.
Mamicile cu experienta in alaptat, oare e in regula sa pape doar atat, daca el nu cere mai mult? In 5 zile a luat doar 100g in greutate, nu e cam putin?
Sau sa nu mai mai stresez, am zis si eu ca sapt asta abia am invatat sa papam la san, poate o sa fie mai bine de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Be one multumim de vizionare!
Clabuc mi s-a facut clisma la inceputul travaliului! Nu doare deloc! Mi-a zis asistenta ca se face cu apa calda care are 2 roluri: pe langa golirea intestinului , apa calda inmoaie si colul!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Be one in spital ne-a zis ca un copil abia nascut suge in prima saptamana la o masa 30ml si apoi creste cantitatea!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Be one in spital ne-a zis ca un copil abia nascut suge in prima saptamana la o masa 30ml si apoi creste cantitatea!

POZE

Cum a aparut Printul!

asa si eu stiam.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Multumesc KAT, Alynta, Nastasie
El are deja doua saptamani, de asta ma intreb daca nu e putin cat mananca. Dar la san exclusiv mananca doar de vreo doua zile
Si oare e bine ca il trezesc eu sa-i dau sa manance? El dupa mai mult de trei ore incepe si se foieste sau plescaie, dar nu plange de foame. Plange uneori cand il schimb, ca il mai tratez pe la buric, care nu i-a cazut inca

Mergi la inceput