Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, . O sa incerc si spirulina - deci tu iei 4pe zi, nu? Dar cantaritul cum il faci? La o anumita ora? Papat sau flamand? Io incerc sa il cantaresc pe la ora 13, mancat, si doar in scutec. Ca asa l-am cantarit si la o luna, si la 2 luni, cam la aceeasi ora si satul. Ca ma gandesc ca asa vad exact cat a luat in ultima luna...

Deci asa cu copii urlatori la plimbare... Ieri al meu a fost atat de cuminte, de nu imi vine sa cred... Sper sa o tina tot asa... Si ieri am fost toata ziua numai eu cu el, pana seara la 8. Poate de aia, ca ma simt sigura pe mine cand suntem doar noi. Cand mai am specatori, parca ma pierd...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

pai daca gasesti de 1000, iei 2, una dimineata inainte de masa cu vreo jumate de ora, si una pe la 4, la fel, sa nu mananci

asta cu mancatul e ca sa te ajute si la slabit

eu pana acim il cantaream o data pe saptamana, inainte de baita, dezbracat. ai grija la scutec sa fie gol, adica 10 grame. daca e plin il cantaresti separat, si scazi din greutatea lui vladut

si la o luna il cantareste pediatra pe cantarul ei

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri - trimis poze cu mandruta!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Cri - trimis poze cu mandruta!

am vazut printesa

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana - mai pun cand mai fac!
Ilinca - reparat greseala - eram prea mandra de ce facusem ca sa vad ce am scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata mamici si delfinasi,

mycya, crispro si racusoru, multumesc mult de lamuriri. un capacel de oscilo inseamna un tubusor? cum se administreaza, daca nu in ceai, se pune sub limba?

crispro, vezi cum creste baietelul, si cat se face de cuminte? Nu te mai stresa cu lapticul, sanul reface cantitatea de lapte doar dupa ce suge bb, asa ca nu-ti face probleme. Si Victor a luat in ultima luna doar 900 gr dupa ce in prima luase aproape 2 kg, si medicul ne-a zis ca e foarte bine

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ce bine a dormit Isa. Sper sa o tina si Vladut tot asa, desi m-am speriat, nu stiam de ce nu se trezeste... Si nici nu a mancat foarte mult aseara, cam 130 ml... L-am trezit io la 7, i-am bagat titi in gura, dar in 5 minute a adormit, pana la 9, cand a papat mai bine, si iar a dormit pana la 10... Acum iar doarme... No comment. Nu are febra, nu e bolnav... Poate recupereaza, ca ieri nu a dormit prea mult...

Mi-a luat sotul pompa manuala, am scos ieri 60ml, super incantata... Nu e dureros, ca asa as fi crezut... Nici nu fortez prea mult... Dar problema e ca asta micu' nu stie bea din biberon... Il suceste prin gura, il baga cand sub limba, cand pe limba, nu trage din el, si pace... Am incercat cu 4 tetine diferite ca forma si firma, si din latex si din silicon... i-am picurat in gura ca sa stie ce primeste , ca e tot laptic de la mama... Dar nu vrea... Mai incerc si azi... Daca nu, doar cu lingurita... Dar ma ia mama zmeilor pana ii dau 50 ml cu lingurita (parca Michelle zicea ca mama ei ii dadea fetitei LM, cu muuulta rabdare).

Coteasca, cate zile au tinut sangerarile tale? Ca vad ca si la mine au aparut, foarte putin, ce-i drept, si cam de 2 sapt iau Cezarette. Parca tot dupa 2 sapt au aparut si la tine, nu?

Racusor, llinca, . Ma bag sa vad poze...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, vazut scumpica de Eva!!!! O dulcica! Vezi ca pe contul de gmail, sus in stanga, ai mai multe optiuni (Calendar, Docs, Fotografii, erc). Daca dai pe fotografii , gasesti poze cu delfinasii nostri... Cu majoritatea dintre ei, Si acolo poti sa iti faci un album cu Eva, sa ramana acolo.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

fetele,pliz,tampoane pt sini unde gasesc? si de care,pe net au niste preturi

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput