Indemnizatie micsorata si in luna august?!

Indemnizatie micsorata si in luna august?! | Autor: roxanaavram

Link direct la acest mesaj

Buna ziua fetelor. Poate ma ajutati si pe mine cu o informatie. Indemnizatia aferenta lunii iulie, primita prin posta in luna august, era micsorata cu acel procent conform legii, adica in cazul meu cu aprox. 300 de ron. In luna septembrie, cand am primit indemnizatia aferenta lunii august, am avut surpriza sa descopar ca mi-au mai scazut 20 de ron (eu primind prin posta banii am si taloanele si asa am observat diferenta). A mai patit cineva asa ceva? Le-am dat mail-uri timp de o saptamana sa obtin vreun raspuns si normal ca nimic. Am fost vineri in Hambarului si normal ca am aflat cu acea ocazie ca s-au mutat de acolo in Ion Campineanu . Asa ca ma voi duce maine la noul sediu. Insa ma gandesc ca mi-ar fi de ajutor sa stiu daca a mai patit cineva acest lucru. Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

uite, s-a mai discutat si aici, toata lumea a patit la fel, in iulie s-a micsorat incepand din 3 iulie ( atunci a intrat in vigoare modificarea indemnizatiei) iar in august s-a micsorat suma pt toata luna.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156357

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaavram spune:

Multumesc frumos pentru raspuns Eseea. Offf. Nu vazusem topicul. Numai acolo nu ma uitasem. O sa scriu acolo in continuare ce raspuns voi obtine maine caci oricum nu imi iese la calcul. Multumesc mult inca o data.

Mergi la inceput