acum am citit ce am scris.....nu m-am exprimat prea corect dar se intelege ce am vrut sa spun...
roxy eu am dat gata un twix.....
mamica fericita de printesa si
18+ baietel
Bun g#259;sit burtici!
Am revenit si eu dupa o perioada, ... si tot asa va fi de acum incolo insa ...va sunt alaturi indiferent de situatie
ailed_dota- da draga mea, stiiam ca aveam aceeasi DPN
mandreeac ai revenit si tu dupa o absenta, te intrebam daca mai iei acid folic pina la 16 s sau ai intrerupt la 12 s. Ce ti-a spus dr? Mi-ai mai raspuns fetele, dar ...tot asteptam raspuns de la tine, ... ce sa fac daca "ne place" acelasi dr
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet
13+
Burtici va promisesem foto cu soata mea, si nu numai, ..si cu Ioana nostra , de la ultima eco. 12 s si 5 z
Foto sunt si cu soa#355;a, tata, surioara, prieteni, ... din locatii diferite, grecia, germania, roamnia mea draga Chiar pot afirma ca aveam locuri superbe in tara.Am un album fara nume, am omis...daca poate cineva sa-i puna nume, ..va multumesc! Neuronii m-au lasat acum, in perioada asta.
La intilnire nu va pot "incurca" , de maine am 2 zugravi "in vizita" pentru 2 camere si un supel hol interior, ..asa ca va astept la mine, am front de lucru pentru toata lumea. Simocipiti pastrez geamurile pentru tine?
pup pe toate, ... de la mic la mare, in functie de burtica
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet
13+