Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am vrut sa dorm, dar n-am reusit, ma gindeam ca scap de greata...

ROxy, ce bine ca vine mami tau, ce bine va intelegeti voi...ce gatiti bun azi??
Deea, mi-am notat si eu reteta de fasole cu ciolan...desi la cit sunt eu de lenesa cind e vorba d egatit...nu stiu cind o voi face..
BB_yasmi, noi nu prea am mai facut-o asa ca la inceput, cind ma fugarea barbate-miu la 2-3 zile Mi-a cam fost si rau si nu prea am avut starea necesara..c.a el ar fi vrut saracul om. Acum daca o data la saptamina...SI sa va spun acum ca pe mine la prima nastere m-a apucat nasterea dupa ce am facut-o M-am dus si m-am spalat la baie si cind m-am intors in pat poc...s-a rupt apa
Ama, ma bucur pt rezultatele bune, te-ai linistit acum!
Strumphi, abia te-astept sa vii de la eco cu vesti. Te vad cu o fata, asa cum iti doresti si tu.
Simona, hai ca 2 kg e ok zic eu..Intra mai des pe la noi!
Ailed_dota, tu cind vii in tara?
Andreea, ma bucur ca a miscat bb, astept si pozicile de la nunta!!!
Madutza, ai o burtica serioasa acolo, creste constant si frumos!!Si-ti sade tare bine!
BB_yasmi, am mincat 2 mere coapte, le facusem pt fiumiu, un capucino cu lapte si 2 felii de piine cu unt si cu miere (nu mi-era deloc pofta dar am zis ca mi-o trece greata asta....
Deea, l-am dus la gradi pt ca a insistat el - culmea!!, adevarul e ca nu mai avea nimic de dimineata, ca nu l-as fi dus altfel...CIne stie ce ne-a picat prost amindurora...

Pe la 11 (ora mea libera) ma pregatesc sa ies nitel la cumparaturi, ma gindeam sa jung in Plazza sa-mi iau o salata de la Spring pt prinz Deci vin repede, ssa scrieti va rog si sa puneti poze, sa am c eface cind ma intorc

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza dragele mele burtici!

Yasmi, Roxy, Deea, Madutza.Sunt tare fericita ca bebe al meu misca, insa astazi m-a trezit la 4 dimineata si am reusit sa adorm abia la 7 si jumatate. Si cum stateam eu asa in pat, il simt ca misca pe la 5 si ceva si il trezesc si pe tati sa puna mana. A ramas foarte impresionat, ca el se astepta sa simta ceva mai puternic, nu doar asa un mic ghiont sa spun.

Simo imi pare tare rau ca nu va simtiti bine nici tu si nici baietelul.

Strumphi tinem pumnii pentru eco maine, abia astept sa ne aduci vesti,

Deea cum primesc un dvd cu poze, am sa le postez. Am fost nasa gogoasa. M-am cam rotunjit la fatza. O sa ma vedeti voi!

Ama ma bucur din suflet ca ti-ai vazut bebelul si ca se simte bine si e nazdravan.

Delphinas imi pare sincer rau ca nu mai vrei sa stai la odiseea noastra. Daca ai avut mesajele moderate si la stilul in care se scrie aici, e normal sa fi sarit peste unele dintre ele, insa asta nu e un motiv sa te superi.

Ally cum te mai simti iubita? Ce face burtica?

Alina.n ce mai faci? Cum te mai simti? Mai da-ne vesti despre tine , te rugam.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, si eu am papat paine cu unt si miere si lapte si un sandwich

andreea las ca are timp sa simte si lovituri adevarate

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

capitol nou.....cine ne face???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Dragele mele, referitor la cat de des , eu una nici nu stiu ce sa spun. De ce rau imi e..nu-mi arde deloc. Insa noaptea am niste vise erotice:))))))
Ieri mi-am luat rezultatele de la dublul test (de la laboratorul Cytogenomic despre care am aflat de la voi de aici din discutii) si sunt bucuroasa ca mi-au iesit valori cu mult mai mici fata de limita riscului.
In rest astept sa vina ziua in care nu-mi va mai fi rau. Ma fortez sa-mi spun ca gata..sunt in saptamana 12 la final si tre sa-mi treaca, insa..ma abtin ce ma abtin de la si apoi o dau in bara rau . Si e asa de neplacut la serviciu....
Ma supara toata lumea care afla ca am gemenasi ..sa vaita toti de zici ca vine sfarsitul lumii si este cel mai greu lucru de facut. Nu zic ca nu va fi greu insa ei se poarat de parca ar trebui sa imi pun streangul de gat. Cred ca in curand o sa-i iau la 3 pazeste
SVETLANA: sa ne spui ce ai facut la eco!

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Dragele mele, referitor la cat de des , eu una nici nu stiu ce sa spun. De ce rau imi e..nu-mi arde deloc. Insa noaptea am niste vise erotice:))))))
Ieri mi-am luat rezultatele de la dublul test (de la laboratorul Cytogenomic despre care am aflat de la voi de aici din discutii) si sunt bucuroasa ca mi-au iesit valori cu mult mai mici fata de limita riscului.
In rest astept sa vina ziua in care nu-mi va mai fi rau. Ma fortez sa-mi spun ca gata..sunt in saptamana 12 la final si tre sa-mi treaca, insa..ma abtin ce ma abtin de la si apoi o dau in bara rau . Si e asa de neplacut la serviciu....
Ma supara toata lumea care afla ca am gemenasi ..sa vaita toti de zici ca vine sfarsitul lumii si este cel mai greu lucru de facut. Nu zic ca nu va fi greu insa ei se poarat de parca ar trebui sa imi pun streangul de gat. Cred ca in curand o sa-i iau la 3 pazeste
SVETLANA: sa ne spui ce ai facut la eco!

11+

Monas, felicitari pentru rezultatele de la dublul test! Nu mai fi suparata, un copil e un miracol si daca Domnul a vrut sa fie 2, cu atat mai bine. E adevarat ca sunt costurile duble, dar sunt asa dragalasi ca faci toate eforturile sa le fie lor bine. Pentru cine te mai supara uite ce am scos

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, si eu am papat paine cu unt si miere si lapte si un sandwich

andreea las ca are timp sa simte si lovituri adevarate

Da, sigur ca va avea timp, insa isi dorea sa simta si el si de cand a venit ieri acasa de la ora 20:00 si pana la 22:00 cand am adormit eu , bebe nu a mai dat niciun semn, motiv pentru care tati era bosumflat. Insa , l-am trezit de dim si a fost si este extrem de fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna dimineata
as vrea s ava scriu mai multe si sa raspund la fiecare in parte insa nu apuc, memoria e varza, Vlad ma trage de maneca cum va vede la calculator, timp n-am..zicea cineva de fetele care sunt in CIC ca au timp..eu nu stiu cum e la alte fete, dar eu n-am timp nici sa respir..citesc in fuga si raspund la fel intre 2 drumuri alergand dupa Vlad..si asta pt ca ma relaxeaza sa mai vorbesc cu voi
imi pare rau ca fete ca delphinas au simtit neglijenta, poate au fost si altele dar au insistat cu intrebarile nu stiu, eu incerc sa raspund cat pot fara preferinte, insa poate nu-mi iese tot timpul, mai uit..mai sar un mesaj, poate sunt moderate si apar cu intarziere si le pierd..poate nu stiu raspunsul..oricum, eu sper sa se razgandeasca si sa se intoarca la noi ..o sa o primim tare frumos..prajituri, sampanie, tot ce vrea ea
acum iar nu mai stiu ce sa raspund..

felicitari fetelor cu ecografii reusite, ca v-ati vazut /simtit bebeii..e asa minunat, sa fie sanatosi si activi nu nominalizez ca poate uit pe cineva

Deea, nici eu nu mai simt dureri de uter asa des, poate s-a mai obisnuit organismul, desi recunosc ca le aveam mai ales la miscari bruste pe care le evit acum

simona, sanatate puiului mic si tie sa scapi de greturi, eu mai am dar suprotabile..la mine insa au revenit in forta arsurile, cum mananc ceva ma arde pe gat pana in stomac..cred ca nu mai scap de ele pana la finalul sarcinii.

bbyasmi, cu la mine 2ori/saptamana inseamna normal la noi nici macar atat, asbia ne vedem, obositi cat cuprinde, sotul face naveta la Bucuresti ( pleaca la 5 vine la 10-11-12 noaptea ), eu cu Vlad toata ziua iar seara el adoarme f tarziua, la 11-12..asa ca timpul pt noi e limitat rau..ma mir ca am reusit sa-l facem pe bb2 dar lasa ca ne mutam noi la casuta noastra sa fim iar noi 3, nu noi 4.. impreuna

ailed_dota, sexul bb-ului se vede f bine la 2D daca sta bb intr-o pozitie buna saptamanile de sarcina trebuie sa le schimbi tu din profil

si cred ca am ajuns la zi, sper ca n-am uitat pe nimeni

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

monas nu mai baga de seama ce spun toti. si pe mine asa ma enerveaza cand isi dau toti cu parerea, mari sfatosi sunt toti. ignora-i pe toti, lasa-i sa vorbeasca singuri si tu gandeste-te la comorile din burtica, voi sa fiti sanatosi ca Dumnezeu nu ne lasa.

simona mi-a placut tare , tare mult link-ul acela despre ce ai tu scris la semnatura. azi facem ciorbita de curcan cu bors( ca mi s-a pus pata rau de tot pe bors) si fasole pastai cu carne de vitel.

eu am mai dat gata o punga de pufarine

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

andreea ce figura e tati.....la a doua sarcina nu mai sunt asa impresionati...:(( cel putin asa e la noi...

monas, felicitari pt rezultatul bun de la DT. oamenii sunt tare rai, nu ii baga in seama. tu esti speciala, te tine te-a ales doamne-doamne sa iti daruiasca 2 puiuti, nu toata lumea e mami de gemenasi. asa ca simtate mandra ca ai de ce!!

Mergi la inceput