Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

eh acum nu ma lasa si pe mine curioasa :)) ce inseamna rar la tine? :)

12+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumphitzo, de abia astept sa ajung in tara sa imi puna si mie masa cineva, ca aici le fac eu pe toate...
Apropo tu cat stai in tara?
Ca mami meu sta pe la liceul Tv si poate ne vedem...
Ce scoala ai facut?
bb_yasmi eu zic sa ne organizam sa ne culcam mai devreme...
ca dupa 7 luni nu prea mai ai voie si macar sa ne facem provizii de acum cand putem...
cica trim 2 e cel mai bun pt activitatea asta...

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

Mergi la inceput

Madutza sa ma schimbi te rog in lista ca mi s-a modificat DPN-ul. E 09.04.2011 acum :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

da yasmi, maine la 3 dupa amiaza merg sa imi vad bubulina... sper sa imi spuna si sexul lui bebe daca s-o vedea si o sa stea linistita un pic sa se vada

gata ma duc sa pap

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed cum mama sa nu mai ai voie??? pai ai voie pana nasti... eu din luna 8 am de gand sa imi incep activitatea mai serios... sa am o nastere mai usoara numai sa am cu cine....sa vrae si soata

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi sa iti mai raspund si eu

pai pana pe la 3 luni...lipsa...la inceput ma durea burta ca la menstruatie si dr. a zis fara sex, dar nu a precizat cat timp....si la cat imi era de rau asta imi mai lipsea...apoi am facut la ceva timp dupa scurgerile alea maro si a fost un fiasco toatal pt mine ca am fost tare stresata...pe urma l-am pus pe sot sa cumpere prezervative si nu a vrut...shpaga lui....abia saptamana trecuta a cumparat o cutie si am folosit 2...
fac misto de el...ii zic ca sunt scumpe 3 prezervative 10lei si sa folosim unul pe luna
l-am pus sa ia prezervativ ca am avut e coli aia si daca am retinut bine de transmit si de la partener...cum nu a vrut sa faca urocultura cu mine...aum sa faca cu prezervativ...ca la ce dureri am avut de burta si de rinichi ...nu mai pupa el nimic natural;

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Fetelor am pus si eu poze noi de la eco ;)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumfi sunt sigura ca iti v a spune ca e fetita.... de abia astept sa ne spui!!!!

anaxena, ce mai faci?? esti suparata pe noi?? ai rams datoare cu pozicile!!! cum a fost in mini concediu???

simo ce ai papat la micul dejun??? tot inghetata??

roxy ai adormit din nou??

ally eu am pierdut sirul... ce faci tu la milano??

dorinuta, bulina, dinora, cristina_ph, MsBB, iony, copiloi, bebe nati, ruxandra, miki, dya, iulika, stefy, spiridusha, anadomnica, danaMi, cristina_sb, viss, catank,medeea, scrish, cris, madutza, leeloo, cami, pisucmic, bulina, millie [pu]

andreea inca nu te-ai trezit??

svetlana nu ne spui nimic??? asteptam vestile de la tine!!!

deea nasoala treaba :)

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Yasmi, eu sunt la a treia sarcina si primele doua au fost cu cezariana ( din motive medicale), asa ca pe ultima suta fac pauza
Promit sa recuperez....lunile astea..

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza abia astept sa vii cu vestile maine. si mai ales sa-ti zica ce este bebe. lasa ca, chiar daca nu aflii maine, important este sa fie sanatos bebe.

ama ce bebic frumos ai tu acolo. sa creasca mare si sanatos.

bb_yasmi eu stateam cu mama ca a venit si ne-am apucat de mancare. am luat micul dejun, ne-am facut o cafeluta cu lapte si acum mai stam la palavre.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput