Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally iti urez de pe acum bafta multa la examen.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

deea nu-ti mai fa atatea griji, ca bebe este bine. ce sa simti la burta? dar pana acum cum simteai? asa este, sarcina deja se ridica, poate si de aia.

simona sper ca baiatul sa se faca bine, ca este tare rau asa cu copilasul bolnavior. poate de la tigarile alea cu cioco , poate au fost expirate, se mai intampla sa ti se puna pe invers.

Mergi la inceput

miki ai dreptate cu doctorii astia. ei nu dau multe detalii la eco cand totul este bine decat daca intrebi tu. asa este, daca ar sta la fiecare sa zica tot, tot ar dura o ora eco.
ce-ti mai face nazdravanul?

Mergi la inceput

madutza cea noua ce faci? cam rar vii pe la noi. sau printesele tale iti ocupa tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Salo sama sa te auda DD si bebe sa aiba o viata frumoasa
ieri a intrebat o fata cum se face fasolea cu cioln...si cum eu chiar am executat am sa-i raspund...
parca Bulina mica era cea pofticioasa
nu stiu daca asta e reteta corecta dar eu asa fac si iese buna
deci fasole boabe se pune la inmuiat e bine decuseara ca fierbe mai repede...
se pune la fiert si se schimba apa de 2-3 ori , cum a inceput sa fiarba
in apa finala se pun 2 cepe (eu pun si 3 daca sunt maimici ca imi place mai dulceaga) un morcov un pastranac mic...toate rase pe razatoare...ulei si putina sare
mai pun crengute de cimbru si leusten pe care le scot apoi la final...
cand e pe jumatate fiarta si apa a scazut spal ciolanul il tai bucatele mai mici si il pun in oala....
las la fiet pana se scade suficient...
apoi pun bulionul , o foaie de dafin cateva boabe de piper si mai potrivesc de sare...atentie la sare ca si ciolanul este sarat si prin fierbere se sareaza bine fasolea...

las sa mai fiearba putin si gata...

asta e o varianta , ca mai stiu una dar nu mai fac asa ...era cea cu un rantas...
adica fierbeam fasolea...o scurgeam...puneam boabele intr-o oala si peste puneam un sos facut din ceapa calita , bulion si zeama de fasole...apoi foaia de dafin, piperul si cimbrul praf...nu crengutza...
dar nu mai folosesc ceapa calita in alimentatie

ieri prima varianta mi-a iesit super buna...si avea putina zeama in plus..am luat-o cu polonicul si cu putine boabe si eu pot sa zic ca am mancat si ciorba de fasole

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi vorbaretelor

am dus printesa la gradi si acum vreau sa pun papa la foc! dar am laptop-ul in bucatarie
aaaa inainte imi prega micul dejun normal.....mie o pofta de laptic ca as bea cu litri (la iasmi beam 1-1,5l de lapte pe zi si acum iasmi e disperata dupa lapte )

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy , pai simteam asa ca niste sageti prin burta sau cum sa zic senzatia aia pe care o avem la febra musculara la abdomen....
si legat de doctori mie mi se pare coret sa ne vorbesca si noua ce vad ei pe ecran..nu in termeni medicali , dar uite asa cum a facut doctora mea cand ii explica lui fiimea data trecuta la eco...aice una..asta e alta...pai mie la nici o eco facuta la ea nu mi-a vorbit si eu de emotie uneori uit tot ce vreo sa o intreb ,mai ales cand sunt intinsa si pe patul ala.....
iti dai seama ca atunci cand am avut scurgerile alea maronii si m-am dus la ea ...s-a uitat fix cateva minute pe ecran de nu clipea si eu incremenisem ca nu am putut sa o intreb nimic si la final a zis ea...e otul bine..stati linistita...uneori sunt normale in perioada asta...dar de la ce se facusera nu stiu.....

acolo 2-3 vorbe zic ca nu le ia mult...mai ales ca noi ne ducem cu capul plin de intrebari....
mi-a placut doctorul Parviz...asta vb , face si glume ma intreba de sotul meu daca ma ajuta , daca da si cu aspiratorul;....apoi ii arata osul nazal pe ecran...cred ca depinde de fire fiecaruia...

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

salo hai intra mai des pe la noi. dr de fam ti-a spus ca e fetita?? felicitari pt piersicuta!

moammaaaa da' ce bine e sa mananci.....

Mergi la inceput

fetele voi cat de des ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata,

Mi-au venit si rezultatele la dublu test si la sindrom down am 1: 11000 si la trisomii la una am 1:30000 si la alta 1:110000, deci m-am linistit de tot acum. Acum incep in sfarsit sa ma gandesc la hainute de gravida si de bebe. Nu am luat absolut nimic pana acum! ;))

Pisuc mic sa stii ca si eu am simtit ceva pana cum, desi abia sunt in saptamana 12....imi e si teama sa nu fiu nebuna! ;) Dar am simtit intr-o seara cand l-am luat pe sotul meu in brate si aveam burta lipita de spatele lui si probabil era locul mai stramt la cel mic. Si am simtit in repetate randuri ca niste mici atingeri. Cand l-am vazut ieri la eco cum se joaca in burtica si cum se loveste cu picioarele si se arunca pe acolo, am recunoscut si ce am simtit eu atunci seara.
Acum nu stiu ce sa zic exact, daca o fi sau nu, dar sunt convinsa ca fiecare sarcina este diferita si nu este o regula stricta.

12+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput