Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ALina, deci asa...pai 1 kg la 2 sapt eu zic ca e prea bine, mie mi-e sa nu iau kilogramul si saptamina
Tot nu m-am apucat de geamuri, dar gata!!!ma duc sa pun muzica si sa-mi iau ustensilele. La treeeeaaabaaa!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo ia fugi tu la treaba hai , sa nu mai vii pana nu termini de spalat geamurile eeee

pai si eu cred ca o sa iau 1kg/sapt

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

si eu pe aici. mananc pufarine. imediat plec pana la doctorita de familie apoi pe la prietena mea graviduta si ea si apoi pe la ai mei.

bb_yasmi ce durere este aia acolo? ca nu-mi imaginez cum este. . poate mergi prea mult, mai stai locului.

simona n-as avea nici un chef de asa ceva. dar decat sa fii la servici mai bine sterge geamurile

S-a intamplat minunea mult asteptata18+
Simona spor la treaba, ma alatur... mai bine geamuri decat serv

Waiting for a miracle !!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxi cam apar aceste dureri uneori de la bebe ,si la mine stiu ca erau mai spre final,in trim 3, se mareste uterul,oasele si si ele isi schimba forma cam asta duce la acete dureri eu asa stiu

simo am tot vrut sa-ti spun ,stiu ca sunt off topic insa, imi place mult semnatura ta ce cu citatele sunt din biblie insa m-am gandit si nu imi prea dau seama ce inseamna al doilea citat,poate imi zici tu.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

yasmi cu placere , cum te mai simti te mai ai durerea aia?
ca veni vb de kg am vazut pe calculatorul acela dat de tine ca de acum putem lua cate 1kg la 2sapt ,sa vedem daca ne conformam.
a sa-ti fie de bine papica

svetlana te asteptam cu vesti bune de la eco

eu am facut ciorbica pt fetita si un pateu de casa, iar pt mine o budinca la cuptor din care deja am papat jumate

20+

Eu o sa va zic maine cum a fost la eco, ca am azi la 19:30, si pana ajung acasa.... nu mai cred ca intru pe aici la ora aia

Waiting for a miracle !!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!
Am revenit si eu dupa o absenta de 3 zile...deci am avut ceva de citit din urma.......
Suntem inca la Milano....mai stam o zi si apoi...inapoi acasa ca miercuri mergem la control cu sotul ...poate ii scoate ghipsul.
Duminica seara am si eu avionul spre Bucuresti...vin pt ex la scoala de soferi si sincer nu am mai invatat nimic zilelle astea.
Eu sper sa ne putem vedea sapt. viitoare ...ca tare rau imi pare ca nu pot ajunge si eu sapt asta...
Andreea, tu pe unde esti? Ai lipsit si tu cateva zile
Felicitari pt culoarea caruciorului si felicitari pt cele ce au schimbat semnatura!!
Va !!!

Ally , 13 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!
Am revenit si eu dupa o absenta de 3 zile...deci am avut ceva de citit din urma.......
Suntem inca la Milano....mai stam o zi si apoi...inapoi acasa ca miercuri mergem la control cu sotul ...poate ii scoate ghipsul.
Duminica seara am si eu avionul spre Bucuresti...vin pt ex la scoala de soferi si sincer nu am mai invatat nimic zilelle astea.
Eu sper sa ne putem vedea sapt. viitoare ...ca tare rau imi pare ca nu pot ajunge si eu sapt asta...
Andreea, tu pe unde esti? Ai lipsit si tu cateva zile
Felicitari pt culoarea caruciorului si felicitari pt cele ce au schimbat semnatura!!
Va !!!

Ally , 13 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, mai am balconul, iau o mica pauza...Bine zice Roxy, cind compari cu serviciul e o placere sa speli geamuri
ALina, uite www.razbointrucuvant.ro/2008/03/14/tine-ti-mintea-in-iad-si-nu-deznadajdui/" target="_blank">aici explicatia foarte frumoasa a citatului din Sfintul Siluan..eu sunt amarnica la explicatii, dar cind ma gindesc asa intotdeuna prind putere si nu mai deznadajduiesc, pentru ca stiu ca oricit de mult am gresit nu e nevoie sa deznadajduiesc. DUmnezeu ne iubeste prea mult si nu ne lasa daca vrem sa fim pe Calea Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally, bine ai revenit!
SUnt pe balcooon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna fetelor. Si eu scriu destul de rar aici..in special pt ca inca mi-e rau si nu-mi arde de nimic. Vineri am fost la eco morfofetala de trim 1 si dr mi-e spus ca bebeii sunt ok. I-am vazut cum zburda pe acolo. Unul pare sa fie baiat iar celalat nu8 a stat deloc sa-si arate "pasarica". Oircume prea devreme, avem doar 11 saptamani si jumatate. deasemenea am dat si sange pt dublul test si acum astept rezultatele.
Nu mai stiu cine se plangea de greturi, vreau doar sa ao asigur ca -i sunt colega de suferinta, desi ieri dupa o plimbare la tara unde am mancat o ciorba minunata, m-ams simtit tare bine, de credeam ca am scapat de rauri. Din pacate de azi dimineata au reinceput. Poate-mi induplec soacra (venita in vizita) sa-mi faca o ciorba ca cea de ieri, sa-mi mai alin suferinta.
Ma ingrijoreaza ceva si anume faptul ca de la eco la eco colul meu pare ca se scurteaza. Prima data avea 5 cum, a doua oara 4.3 si Vineri avea 3.2 cm. Este inchis insa ...la voi care este lungimea?

10+

monas, sa-ti traiasca bebeii eu am colul 4.3 dar la prima sarcina n-am avut mai mult de 3.5 decat spre finalul trimestrului 3 cand s-a razgandit bebe si nu mai vroia sa iasa ecografiile le-ai facut la acelasi medic ? ca eu am obsevat diferente si intre masuratori/interpretari diferite, adica in functie de doctor..daca sunt la acelasi medic, nu stiu ce sa zic decat ca ai putea sa-l intrebui pe dr daca e vreun risc..mie la 3.2 mi s-a cam recomandat repaus chiar daca n-am prea respectat
si sanatate multa

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am ajuns acasa mai repede decat mi-am propus... am ajuns doar pana la banca sa ridic banii si m aluat o durere de oasele de la fofo... ca zici ca mi e dezbinau, rupeau.... si m-am intors acasa....:(

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

si eu am astfel de dureri, la un moment dat m-am si speriat insa mi-am adus aminte ca si la prima sarcina le aveam, la un moment dat aveam impresia ca-l scap si pe bebe totusi poate sunt normale, ca ne marim bazinul si oasele pe acolo se latesc..

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput