Fluturasi de martie-aprilie 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip ALina, deci asa...pai 1 kg la 2 sapt eu zic ca e prea bine, mie mi-e sa nu iau kilogramul si saptamina Tot nu m-am apucat de geamuri, dar gata!!!ma duc sa pun muzica si sa-mi iau ustensilele. La treeeeaaabaaa!! Simona, mami de baieti David si Matei si 16+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo ia fugi tu la treaba hai ,

pai si eu cred ca o sa iau 1kg/sapt

20+
SVETLANA_B spune:
| citat din mesajul lui roxy_s si eu pe aici. mananc pufarine. imediat plec pana la doctorita de familie apoi pe la prietena mea graviduta si ea si apoi pe la ai mei. bb_yasmi ce durere este aia acolo? ca nu-mi imaginez cum este. ![]() . poate mergi prea mult, mai stai locului.simona n-as avea nici un chef de asa ceva. dar decat sa fii la servici mai bine sterge geamurile ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 18+![]() |
Waiting for a miracle !!! 14+
alina.n spune:
roxi cam apar aceste dureri uneori de la bebe ,si la mine stiu ca erau mai spre final,in trim 3, se mareste uterul,oasele si si ele isi schimba forma cam asta duce la acete dureri eu asa stiu
simo am tot vrut sa-ti spun ,stiu ca sunt off topic insa, imi place mult semnatura ta ce cu citatele sunt din biblie insa m-am gandit si nu imi prea dau seama ce inseamna al doilea citat,poate imi zici tu.
20+
SVETLANA_B spune:
| citat din mesajul lui alina.n yasmi cu placere , cum te mai simti te mai ai durerea aia? ca veni vb de kg am vazut pe calculatorul acela dat de tine ca de acum putem lua cate 1kg la 2sapt ,sa vedem daca ne conformam. a sa-ti fie de bine papica svetlana te asteptam cu vesti bune de la eco eu am facut ciorbica pt fetita si un pateu de casa, iar pt mine o budinca la cuptor din care deja am papat jumate 20+ |
Waiting for a miracle !!! 14+
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!
Am revenit si eu dupa o absenta de 3 zile...deci am avut ceva de citit din urma
.......
Suntem inca la Milano....mai stam o zi si apoi...inapoi acasa ca miercuri mergem la control cu sotul ...poate ii scoate ghipsul.
Duminica seara am si eu avionul spre Bucuresti
...vin pt ex la scoala de soferi si sincer nu am mai invatat nimic zilelle astea.
Eu sper sa ne putem vedea sapt. viitoare ...ca tare rau imi pare ca nu pot ajunge si eu sapt asta...
Andreea, tu pe unde esti? Ai lipsit si tu cateva zile

Felicitari pt culoarea caruciorului si felicitari pt cele ce au schimbat semnatura!!
Va
!!!
Ally ,
13 bebe
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!
Am revenit si eu dupa o absenta de 3 zile...deci am avut ceva de citit din urma
.......
Suntem inca la Milano....mai stam o zi si apoi...inapoi acasa ca miercuri mergem la control cu sotul ...poate ii scoate ghipsul.
Duminica seara am si eu avionul spre Bucuresti
...vin pt ex la scoala de soferi si sincer nu am mai invatat nimic zilelle astea.
Eu sper sa ne putem vedea sapt. viitoare ...ca tare rau imi pare ca nu pot ajunge si eu sapt asta...
Andreea, tu pe unde esti? Ai lipsit si tu cateva zile

Felicitari pt culoarea caruciorului si felicitari pt cele ce au schimbat semnatura!!
Va
!!!
Ally ,
13 bebe
simonacip spune:
Alina
, mai am balconul, iau o mica pauza...Bine zice Roxy, cind compari cu serviciul e o placere sa speli geamuri![]()
ALina, uite www.razbointrucuvant.ro/2008/03/14/tine-ti-mintea-in-iad-si-nu-deznadajdui/" target="_blank">aici explicatia foarte frumoasa a citatului din Sfintul Siluan..eu sunt amarnica la explicatii, dar cind ma gindesc asa intotdeuna prind putere si nu mai deznadajduiesc, pentru ca stiu ca oricit de mult am gresit nu e nevoie sa deznadajduiesc. DUmnezeu ne iubeste prea mult si nu ne lasa daca vrem sa fim pe Calea Lui.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Ally, bine ai revenit
!
SUnt pe balcooon!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui Monas Buna fetelor. Si eu scriu destul de rar aici..in special pt ca inca mi-e rau si nu-mi arde de nimic. Vineri am fost la eco morfofetala de trim 1 si dr mi-e spus ca bebeii sunt ok. I-am vazut cum zburda pe acolo. Unul pare sa fie baiat iar celalat nu8 a stat deloc sa-si arate "pasarica". Oircume prea devreme, avem doar 11 saptamani si jumatate. deasemenea am dat si sange pt dublul test si acum astept rezultatele. Nu mai stiu cine se plangea de greturi, vreau doar sa ao asigur ca -i sunt colega de suferinta, desi ieri dupa o plimbare la tara unde am mancat o ciorba minunata, m-ams simtit tare bine, de credeam ca am scapat de rauri. Din pacate de azi dimineata au reinceput . Poate-mi induplec soacra (venita in vizita) sa-mi faca o ciorba ca cea de ieri, sa-mi mai alin suferinta.Ma ingrijoreaza ceva si anume faptul ca de la eco la eco colul meu pare ca se scurteaza. Prima data avea 5 cum, a doua oara 4.3 si Vineri avea 3.2 cm. Este inchis insa ...la voi care este lungimea? 10+ |
monas, sa-ti traiasca bebeii
eu am colul 4.3 dar la prima sarcina n-am avut mai mult de 3.5 decat spre finalul trimestrului 3 cand s-a razgandit bebe si nu mai vroia sa iasa
si sanatate multamami de Vlad 09.04.2009 si
16+ cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi am ajuns acasa mai repede decat mi-am propus... ![]() am ajuns doar pana la banca sa ridic banii si m aluat o durere de oasele de la fofo...![]() si m-am intors acasa....:(mamica fericita de printesa si 18+ baietel ![]() |
si eu am astfel de dureri, la un moment dat m-am si speriat insa mi-am adus aminte ca si la prima sarcina le aveam, la un moment dat aveam impresia ca-l scap si pe bebe
mami de Vlad 09.04.2009 si
16+ cu

. Poate-mi induplec soacra (venita in vizita) sa-mi faca o ciorba ca cea de ieri, sa-mi mai alin suferinta.

si