Ghiocei de Martie-Aprilie***253***
Raspunsuri - Pagina 4
anamariame spune:
Neata!Ilinca, unde-i Razboieni pe harta (google maps
)? Ca eu nu gasesc niciunul in preajma Tg Mures. Eu ziceam ca va luam din Tg Mures, dar nu se poate din drum pt ca noi ajungem direct la Sovata, nu trecem prin Tg Mures. Ramane oricum varianta sa mergem sa va luam daca ajungem in timp util. Dar zi mai intai unde-i Razboieniul asta
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Cami, ma intrebai la cap trecut, ganglionul s-a retras dupa antibiotic, asa ca am scapat. Iti multumesc de intrebare
Referitor la perioada de timp de curs nasul la copii muciosi, stiu ca ai intrebat atunci, si chiar am asteptat sa vad ce raspund fetele pt ca si noi eram in aceeasi situatie. Bine noi aveam 11 zile de muci, nu 14, dar oricum
Am luat si eu raceala de la Eva. Si e groaznic. Ma ustura ingrozitor gatul si am nasul infundatAna-Maria, mami de
Ilinca_M. spune:
Dada, asa e, bine-a zis cine-a zis, novuselu' a avut ideea perfecta!
Anamariame, io-s pasta cu geografia, huzbandul zicea ca n-aveti voi treaba cu Razboieniu'. Deci cum zice novus e minunat, sa mergem cu trenul pana-n Aiud si ne preia de acolo; practic scapam de stresul schimbatului trenului etc. Novus

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Anaan spune:
Si, daca-i problema cu spatiul, ne intelegem sa fim si noi in Aiud cand va preia Novus si inhatam si noi ceva: calabalac sau oameni![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Hello !!
Vin la cafea daca a mai ramas ceva, acum s-a culcat in sfarsit Alexandra de pranz , se vede ca e duminica, stie ea ce stie ![]()
Ilinca, ti-am zis de la inceput sa nu te stresezi cu drumu', da ?!! Pt bagaje nu e problema ca avem portbagaj mareeee iar de persoane iar nu e problema, baietii in fata, fetele in spate ![]()
Abia astept sa ne vedem toate la Sovata
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si aici e o vreme urata si ploioasa da' sper sa-si revina pana mai incolo cand avem planuita o plimbare la o cabana care vrem sa o tocmim pt revelion , cealalta a picat datorita pretului !
Ilinca_M. spune:
Hmmm, are si Sophiphi febra: 37.7 rectal. Nu e mult, nu?
Oricum, e bine ca s-au gasit toti ghioceii sa raceasca inainte de Sovata, acolo macar vor fi imunizati!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hmmm, are si Sophiphi febra: 37.7 rectal. Nu e mult, nu? Oricum, e bine ca s-au gasit toti ghioceii sa raceasca inainte de Sovata, acolo macar vor fi imunizati! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |
Nu e mult, e 37,2 , poti sa-i dai preventiv ceva panadol , paracetamol
cami_05 spune:
Anamariame, ma bucur ca esti mai bine cu ganglionul, iar raceala si eu era sa o iau de la Iulia, am luat faringosept pt gat si am ajuns si eu la nurofen, dar mi-a trecut repede, in trei zile.
Mucii ne-au tinut mult si bine, si acum noaptea i se mai infunda uneori o nara dar nu o mai aspir, ii mai pun uneori ser fizilogic.
Ilinca, am sa iti raspund si la topicul celalalt. Sophipi nu are temperatura mare, din cate stiu eu se scad 5 liniute cand iei temp rectal, eu am reusit sa o pacalesc sa il pun sub brat si mai am si termometru de frunte (pe care nu ma bazez 100% e ok ca iti spune temp. in cateva secunde si macar stiu cum stam)
anamariame spune:
Off, Ilinca, dar oare le trece pana la Sovata?Pe Eva ultima raceala a tinut-o 11 zile si daca asta tine tot atat, nu ne incadram
Acum sunt si eu racita si se pare ca si pe sot il apuca
Viroza-n toata regula. Eu ma asteptam sa ma molipsesc, pentru ca Eva, ca niciodata, a dormit ultimele doua nopti cu nasucul in obrazul meu, si manuta dupa gatul meu, am dormit imbratisate
Ana-Maria, mami de