Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, vorba aia, "scriti orice, numa scriti"- la tine ma refer: scrie orice, ca io savurez postarile tale si de nu zic nimic dupa ce citesc. E loc destul si de small talk, si de seriozisme...io nu ma las, postez pana mi se stramba deshtele:)))
Anaan, sa nu indraznesti s-o rarersti, parca te-am mai amenintzat o data, da' vad ca nu stii de frica sabianului meu
Gaza Astept detalii din concediu si biensur poze cu febletzea mea
Apropo de small talk, sa va dau io small talk: m-am ingrashat i kil juma!! De cand cu stresu' pe cap (o sa va zic eu ce stres, la momentu' oportun) mananc intr-una, nonstop, intai am crezut ca-mi va veni Moshu, de-aia am asa pohte...Stiti ce manamc, de ex? Kebab...fara carne:))) Deja ma stie aia ce le face, ca cer kebab fara carne:))) Dar mi-e pofta de lipie si de umplutura (cartofi pai, cruditatzi, sosuri iuti)...apoi mananc paine si produse de patiserie mereu, mi-a zis cineva ca inseamna ca am lipsa de B12, de-aia cere organismu' asa ceva (io care nu mancam paine luni in sir...acum ziua si painea! + linzere, covrigi etc)
Sunt un porc si vreau sa ma mustruluiti, poate-mi revin!
Gazo, am cautat si pe ala de-l ziceai tu, tinerelu' frumushel (numa ca nu l-am vazut jucand)
Fug la treaba si sa beau un ceai cu lamaaie ca-s tot racita!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Ca veni vorba de actori care ne-au placut mie mi-a placut tare tipul care a jucat rolul principal in Prison Break - in rolul lui Michael Scofield alias Wentworth Miller daca l-ati vazut...

20+

Da da si eu am urmarit Prison de dragul lui

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
3. Eu am renuntat la desene si am luat niste pitici de-aia care se lipesc... dar anu am gasit decat 3... FETELOR, DACA VEDETI PITICI PRIN LIBRARII, ANUNTATI-MA! Ca trebuie sa-mi intregesc formatia. A! si nici pe domnishoara Alba ca Zapada nu am gasit-o inca!

Denisa eu am vazut ieri mai multe personaje de lipit pe pereti parca era si alba ca zapada se vindeau cam la 5ron/buc chiar in parc IOR pe alee unde te plimbi pe marginea lacului.Sunt mai multe standuri cu detoate de la mancare la hanute ,carti si alte minuni.Spor la decorat

20+

Nu prea mai sunt, si-au strans shandramaua de cand a venit toamna. Dar cred ca in magazinele de jucarii mai gasesti.

Mie imi propusese fiica nasilor nostri, care a facut arte plastice, altceva: un panou pe care sa picteze ce vrem noi. Il schimbi cand vrei si nu te temi de inundatii.

N-am facut chestia ca astept ca peste juma' de ani sa-si decoreze singur camera.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

A, am uitat sa zic ceva. Intreba cineva de cizme de cauciuc... Pe haine de copii (scris legat) au o oferta la cizmulite parca la 39 de ron cu o super talpa... Mie mi s-au parut super ok. In alte locuri nu am vazut la un pret atat de bun. Iar la Decathlon nu am mai ajuns de foaaaarte mult timp...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Io eram, sarumana, dau imediat.

Adrisimo: pt ca piticul meu nu stie conceptul "nu e voie in balta"

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Pt Inapreda, Pisigri si alte fete suparate:

Picture this:
- am dovleac la cuptor
- am o masina cu rufe in priza, dupa ce deja am scos unele si nu mai stiu pe unde sa le intind
- am vase in chiuveta
- sunt nespalata, de cateva zile imi promit o baie lunga
- am o durere de cap ca piticul a avut chef de joaca azi-noapte de la 4,30 la 6
- am un vraf de hartoage pe care tre' sa le scriu pt doc
- inca nu am pus coletele pt bazar, desi oamenii au platit
- am haine de calcat
- bucataria nu a mai vazut mop de 4-5 zile

Aleg sa intru pe DC in fuga. Vad linkuri, vad replici, dar imi dau seama ca daca stau sa comentez tot ce mi-as dori, as ramane cu toata casa cu fundu-n sus. Oricum, din toate chestiile de mai sus, care ar trebui facute in 2 h, cat doarme dumnealui, nici jumate nu vor fi indeplinite. Daca ati scris ceva interesant, mi-a ramas in cap, chiar daca nu am replicat. Daca am vazut 2-3 poze (scuze, fetele care incarca cate 100 de poze dintr-un foc, io pe-alea le vad in 3-4 zile, nu ajung sa le vad pe toate dintr-o data, iar pana le termin eu de vazut deja s-a fumat subiectul) si n-am comentat nu inseamna ca nu mi-au placut.

Pe DC, ca si in viata de zi cu zi, e si o mare cantitate de implicit.

In ideea asta scriu si eu, desi am avut o perioada in care puteam candida la "cea mai nebagata in seama din odisee". Si stiti ceva? Nici atunci nu mi s-a parut deplasat, pur si simplu oi fi avut o perioada in care eram neinteresanta.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

No, amu' sa-mi vars si eu oful si zau ca nu ma supar daca nu ma comentati.

Azi-noapte,la 4,30, fiu-meu, care mai nou sufera de tulburare obsesiv-compulsiva (a se citi: trage capacul la cosul de gunoi sau la WC, imi arata toate cahhh-urile de pe jos, arunca samburii de maslina la cos, dar, cel ma nasol, VREA SA II SPAL SUZETELE NONSTOP) imi intinde suzeta si-mi face semn sa ma duc la baie s-o spal. Am zis Nuuu si dau sa-l impac cu lapte. Incep niste urlete si domnul se da jos din pat, intreaba tata? tata?, il gaseste si pe tat-sau, urla iar (pai de ce dormi, cand eu am chef de joaca??), ii face bau de dupa pat, imi intinde gusa sa-l gadil, enfin,orice numai sa nu dormim. Pe la 5 si ceva imi arata tricicleta sa mergem afara La un moment dat i-am zis ca imi bag picioarele,eu ma culc... Aoleu, asa urlete n-am mai auzit never, se ineca de atata plans. Asa ca n-am avut de ales decat sa ma las calarita, ba la aprins/stins lumini, ba la uitat pe geam, ba la... nu mai stiu. Pe la 6 a inceput sa miorlaie, s-a dat jos din bratele mele, s-a suit in pat si mi-a aratat bibele cu lapte, apoi pana la 8.30.

A trebuit sa mananc o cioco nepermisa ca sa-mi revin

No, voi cum procedati la faze de-astea? Ca acum inca ma mai pot pune la mintea lui, dar daca/cand o sa fie 2 sau 3 ce fac? Ca e o alegere ingrata, intre dorintele/nevoile unui copil si ale celuilalt...

Gazooo cam asta spuneam si eu despre suparari.

Si inca ceva. Aici nu e concurs de popularitate, nu numaram cine primeste cele mai multe laude pt copil si cine primeste cele mai multe replici (eventual cu quote). Sunt sigura, de pilda, ca tuturor ne e dor de Maria_K, desi n-a mai scris de mult si n-a mai strigat-o nimeni la apel de mult...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Ah, am dat de-o postare care m-a uns la suflet, trebuie sa va las si eu link direct:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=156648&REPLY_ID=6305826
Degeaba, ca sunt multe persoane interesante pe forumul asta (io-s mai dependenta ca voi, bantui pe toate sectiunile, nu doar la club...mai dau si de cate-o colega pe-acolo...pisigri, monnvas...)
Monnvas, vreau dovleaaaaac!!
Io n-am atatea pe cap, am doar o chestie de care ar trebui sa ma tin si nu pooot! Acum mi-am gasit ca pretext mucii, raceala!!

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Aoleu, monnvas, ma scuzi, da' io am ras cu lacrimi:))) Auzi tu, sa-ti intinda suzeta s-o speli:))) Si-ti sa-ti arate tricicleta la 5 dimineatza:)))
Imi pare rau, nu stiu ce sfat sa-ti dau, Phiphocika nu face de-astea; se-ntampla (rar de tot) sa aiba energie pana la 12.30 noaptea, dar s-o apuce jucatul mai repede de 6 dimineatza (si asta s-a intamplat de freo doo ori) nu e cazul...dar pare distractiv ce zici tu acolo:)))

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aoleu, monnvas, ma scuzi, da' io am ras cu lacrimi:))) Auzi tu, sa-ti intinda suzeta s-o speli:))) Si-ti sa-ti arate tricicleta la 5 dimineatza:)))
Imi pare rau, nu stiu ce sfat sa-ti dau, Phiphocika nu face de-astea; se-ntampla (rar de tot) sa aiba energie pana la 12.30 noaptea, dar s-o apuce jucatul mai repede de 6 dimineatza (si asta s-a intamplat de freo doo ori) nu e cazul...dar pare distractiv ce zici tu acolo:)))

17 luni
Manole forever

Pai sa stii ca daca nu ma apuca rasul, ma apuca plansul. Si chiar m-a busit de 2-3 ori,da' piticului i se pare superamuzant sa vada cum imi curg lacrimile . Adevarul e ca azi dimineata, cand le povesteam prietenelor din parc faza, eram mai mult amuzata decat nervoasa...

Vezi ca-ti dau un PeMeu.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Bine ai revenit Inapreda

Si eu am trecut de cateva ori prin faze din astea, cand ma simteam pe langa grup, ca nu eram bagata in seama, dar imi trecea foarte repede, ca eram constienta ca nu sunt destul de activa pe forum si nu cred ca cineva o face cu intentie, pur si simplu din diferite motive care le-ati enumerat si voi.

Eu de obicei intru pe fuga, nu citesc foarte atent si cateodata, imi pare asa de rau ca nu retin lucruri de care apoi ma lovesc , si la poze la fel, ma uit in graba, admir toti copilasii, dar pana sa scriu, mai uit pe cate cineva si prefer sa nu mai scriu decat sa se supar pe cineva de care nu am zis nimic

Mie imi sunteti tare dragi si ca dovada cand am avut visul cu Dyana, am avut asa o senzatie ca ma intalnisem cu o prietena draga si imi parea tare rau cand m-am trezit ca nu e in realitate

Sper sa va treaca supararile si sa va dati seama ca astea sunt niste lucruri minore care ar trebui sa se duca repede din sufletele noastre

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput