Canadience si americance la dieta! (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mikiion: eu de la subway iau numai cold cuts. Cer toate veggie-urile exceptand castravetii.
Au si varianta vegetariana, cat despre aia cu pui si alte nebunii, mie nu-mi place cum arata in tavitele lor. Asa ca sfantul salam, 2 feliute transparente de branza, si legume de o salata frumusica acolo.

Cat despre familie: au inceput sa adopte si ei apucaturi bune: sosul isi ia sandwiciuri la servici, dar nu mai mananca paine acasa. Andrei mananca fructe cat poate de multe, incearca sa reduca painea.
Baby steps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

A revenit iobagu' de pe mosie lesinat de foame.

In alta ordine, ca o doamna ce ma respect, zic:
- cafea de dimineata cu zahar asa si asa
- felie paine miere
- mar, mar, para
- sushi, cafea
- 2 cocolatzele asa de mici cu rom, na, na, na, m-am pedepsit deja
- wrap cu oua, ardei, salata, capere
- o supa de legume
- 1 carnacior uscat si iute
- apa, vreo 3 cani, mai lucrez la partea asta

Va tuc si cer indurare, zic si eu precum Cristina Cge, e greu pe timp de stress, greu nene'!

P.S.Si apropo, am viziuni cu langosile umplute cu branza pe care le facea bunica mea, D-zeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

am revenit:
da, gatesc pentru ei normal si mananc si eu cu ei in weekend. Numai ca portiile mele is mult mai mici. Jumatate.
La mine sarea e o problema, deci mananc cat pot mai fara sare. Dulce, am zile si zile. Zile cand nu mananc absolut deloc, zile cand is in hunt for sweets all day.

O data pe saptamana gatesc prajeli, de obicei sambata,si de obicei un singur lucru: cartofei prajiti. Si pe astia ii mai evit, ca pun tava cu cartofii taiati pai sub broiler. Tot pe hartie. Ii intorc la jumate. Ies f buni, si nu fac numai cartofi, ci pun si un yams. Alor mei le plac f mult.



Dar trebuie sa mesteci nu gluma, macar sa ai impresia ca mananci bine ca ei, sa nu creezi discrepante

Cum e fasolea chili? NU e fasole batuta in care pui mai multa iuteala?

Faza cu prajelile e de evitat, de fapt eu de ex m-am obisnuit sa inabusesc ceapa, adica e prajeala cu capac si scade, se face oarecum la aburi. Gasisem undeva ca e mai bine asa pentru ficat, fiere.

Ma adaugi si pe mine pe prima pagina, te rog, sau nu indeplinesc conditiile?

Edit: Gratarul cu legume se pare ca e cea mai onorabila solutie, +++ de proteine, satios deci, carne slaba, fara prajeli, doar sa ai timp sa-l prepari.
Roxana, si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Asadar raportul pe ieri:

omleta cu cascaval
2 felii ardei rosii unse cu philadelphia
4 rondele castravete
cafea latte cu 2 splenda
tocanita cu carne de vita, telina verde si ardei
2 bomboane de ciocolata cu alcool (din alea sub forma de sticla)
cafea normala cu 2 splenda

In week-end avem tendinta sa mancam mai mult dimineata ca dupa aia avem tot felul de actvitati cu copii si pranzul il luam mai tarziu decat de obicei si cina este mult mai usoara.

Lori eu pentru gratar am cumparat unul mic care se baga in priza. Si cand nu-i vreme buna de facut gratar afara pe asta il folosim. Ia sa vad daca gasesc o poza ceva sa-ti arat, ca-i tare practic. Uite www.amazon.com/George-Foreman-GRP54G-Family-Griddle/dp/B000Q6BZAC" target="_blank">asta il avem noi. Facem carne sau legume in no time pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maru, saru-mana, am folosit azi optiunea broil ptr prima data si a iesit o friptura si o pizza pe cinste.

Eu am fost cuminte pana spre seara, cand a inceput nebunia cu Halloweenul.
Am pacatuit cu 2 felii de pizza facuta in casa, dar cu blat din faina alba + integrala.

O sapt. buna si conforma,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bon. Eu am venit sa va spun ca va sustin. Pe bune. si sa-mi spuneti si mie de unde atita vointa sa maninci cu pipeta, c-as incerca, da nu-s capabila.
Ce ma ingrijoreaza e ca nici macar nu ma mustra constiinta. Ca primele pagini de la subiect le-am citit in timp ce ma indopam cu cipsuri si pe ultimele mi-am mincat castronelul de inghetata regulamentar - recommpensa ca am culcat si azi copiii :)

Off topic: Dragaica, tu nu alaptezi?
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Azi a fost o zi agitata. In meniu au fost doar:
- 1 cafea
- 3 felii subtiri de paine prajita cu zacusca
- 1 cana mare de iaurt grecesc
- 1 kefir

Nu foarte sanatos,dar ma incadrez la calorii. Bine ca am reusit (dar nu e meritul ambitiei mele) sa nu ma ating de dulciurile copiilor.


_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cum laptopul a decedat pe weekedn, intru de la servici (nothing new) sa vad cum mai sunteti

nu trebuie sa mestec de 33 de ori fiecare inghititura, pentru ca deja stomacul s-a adaptat la portiile usor reduse, si mancand mai incet, intra si senzatia de satietate la timp. Nu fac foamea, mai zic odata,ca daca faceam foamea eram acum pe la 100 de pounds. Mananc cand mi-e foame, doar ca incerc sa mananc mai sanatos.
Nu imi iese mereu...

sambata am fost la un resto menonit, bestial, mancarea atat de buna si m-am infipt in broasted chicken (numai 2 bucati din 3, a 3-a a venit cu noi acasa, ce-i drept nici Andrei nu a putut manca tot), cartofi prajiti si rasberyy pie, yummy!

ieri am gatit acasa:
pui sub broiler cu pilaf de orez brun si salata de ardei capia (copti)
2 sandwiciuri, unul cu pate de pui, unu cu marmelada
azi am supa de fasole la mine

ce nu am numarat is ciocolatelele coffee crisp inhalate din dovleacul/galeata pregatit pentru colindatori

fasole chilly ( or whatever is the spelling):
tai julien o ceapa, si o pui in oala mai inalta sa asude cu un pic de ulei. Intre timp maruntesti niste morcovi, telina, si alte radacini ce mai ai prin casa. Cand ceapa e translucida, adaugi un pound de carne tocata ori carnaciori taiati marunti, ori leftovers de friptura de ce ai tu ramas prin frigider.
Cand toate astea capata o culoare frumoasa usor bruna, (ai grija din cand in cand sa mai amesteci sa nu se lipeasca, arunci in tigaie legumele alea tacanite, 2 conserve de fasole scurse, o lingura de praf de cilli, si 2 cani mari de suc de rosii. Eu mai arunci si 2 pumni de barley. Dai totul la foc mic, si lasi asa, vreo 3 ore sa forfoteasca (merge tare bine reteta asta la slow cooker).
Din cand in cand mai amesteci, asta doar asa, sa fii sigur ca nu s-a prins de tigaie.
Un deliciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cristina asa si eu din pacate, toata ziua a fost bine, cand ne-am intors de la colindat am cam scapat si eu intr-o punga de chipsuri si cateva bomboane. Imi fac mea culpa si merg mai departe!

Simo multumim de sustinere. Problema la mine este de continuare pe termen lung... Sper sa reusesc de data asta! Si sa combin si cu ceva miscare.

Maru suna tare bine reteta de fasole. O sa incerc si eu candva saptamana asta.

Am mai vizionat ieri in fuga cateva retete la A la di Stasio si sper sa le reusesc sa le adaptez. Tare yummy mai aratau. Ador emisiunea asta! Reteta asta a fost favorita mea de ieri dar si cele cu supe de tomate aveau un aer interesant!

O saptamana excelenta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dupa ce ieri am fost super cuminte, mere si supa de fasole, am ajuns acasa si am bagat un sandwich cu carnitza de pui si unul cu sunculitza. Conteaza ca doar o felie de paine la fiecare?
Apoi am facut niste piscoturi dupa o reteta super usoara gasita pe un blog, si a trebuit sa le gust, nu?
Of si iar off...

Sper ca voi ati fost mai cumpatate decat mine

Mergi la inceput