Canadience si americance la dieta! (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Haideti fetelor! Jos cate ceva din ce avem prea mult!

Eu aveam o colega in facultate care atunci cand vroia sa slabeasca se incuia in camera de camin cate 2 zile doar cu apa si lamai, adica fara provizii. La ea mergea reteta.

Eu adolescenta am fost slabanoaga, acasa ma chemau "Skeletron", deci nu va doresc.
Eu dupa ce tanjesc acum este un regim echilibrat, daca as avea si un bucatar al meu ar fi super.

Iaurt de soya se gaseste in orice supermarket ok, la raionul de bio - naturiste: Loblaw, Provigo, IGA, TAO, Rachel Bery.

Iar pentru cei care sunt studenti cu cardul la ei, Provigo Mont-Royal da reducere 10% din factura inainte de taxe doar lunea. Exista parcare subterana gratuita.

Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

iselin, am deschis forumul dimineata asta si am si simtit biciusca...
direct aici am venit...

n-am mai mancat ca vaca pe imas aseara, baut doar o gura de vin...
azi am un sandwich cu pate, si 2 cu pastrama si salata de varza.
Ceai si guma, asta e rezolutia mea...

da, pumba, ai dreptate, e intuneric afara, nu-mi vine sa fac nimic cand ajung acasa, gatesc, un pic de curat, udat flori...teme cu pruncu (cred ca ma inscriu aici la faculta, ca matematica academic vad ca o master easy)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

iselin, am deschis forumul dimineata asta si am si simtit biciusca...
direct aici am venit...

n-am mai mancat ca vaca pe imas aseara, baut doar o gura de vin...
azi am un sandwich cu pate, si 2 cu pastrama si salata de varza.
Ceai si guma, asta e rezolutia mea...

da, pumba, ai dreptate, e intuneric afara, nu-mi vine sa fac nimic cand ajung acasa, gatesc, un pic de curat, udat flori...teme cu pruncu (cred ca ma inscriu aici la faculta, ca matematica academic vad ca o master easy)

Maru, guma nu e buna pentru stomac, CANCELED e scris pe pachetul de guma. Nu face decat sa stimuleze secretia de suc gastric, care e un acid si care deci creeaza senzatia de foame.

Si inca un punct, indiferent ce faci rau te penalizezi tu pe tine, dar...dar iubeste-te, pastreaza-ti si alimenteazaa-ti respectul pentru persoana ta, Tu esti cea mai importanta din VIATA TA.
Eu nu vad nici o legatura cu vaca, a fost o gluma sigur, dar iti sugerez (pentru ca te iubesc...) sa te pretuiesti mult mai mult, atunci si rezultatele o sa apara mai repede.
Lasa patrupedele la locul lor & RESPECT YOURSELF!

Te rog eu mult sa o iei ca o sugestie pozitiva, nu vreau sa sara pe mine acum cei cu respectarea drepturilor animalelor.

Suntem femei, f active social, cu familie, cu probleme personale in plus, cu stres enorm de gestionat, si avem ceva problemele metabolice.
Sunt convinsa ca dupa ce gasim suportul necesar totul o sa fie cum visam, adica cum ne visam, ...mai in forma, mai filiforme, mai gratioase

Mergi la inceput

iselin, da, sa traiti, perfecta dreptate aveti!
gluma cu vaca era ca animalu asta are 4 stomace (ori numai 2?, anyway, mai mult de unu)

toata viata m-am vazut urata si fada, fara sare. Oricat Victor mi-a zis ca-s cea mai cea...eu tot grasa si urata m-am vazut!
a trebuit sa trec oceanul sa invat sa ma respect! De iubit....asta e grele...

guma: astia la biggest loser recomanda guma, e dulce, si numai 5 calorii... Drept sa zic si mie imi cam taie foamea...
Apa multa mai greu, ca iau pastile sa scot apa din organism (ooops, tre sa ajung la marmacie sa imi ridic refill-u)

Mergi la inceput

Recomandarea pentru guma e de moment, scopul 1 fiind slabire fara mancare. D-aia o recomanda, dar efectele pe termen lung...:

http://drbenkim.com/articles-gum.html

Why Chewing Gum Isn't Great for Your Health
Posted By Dr. Ben Kim on Sep 29, 2010 Health Warnings
If you chew gum on a regular basis, please consider the following:

1.Chewing gum causes unnecessary wear and tear of the cartilage that acts as a shock absorber in your jaw joints. Once damaged, this area can produce pain and discomfort for a lifetime.

2.You use eight different facial muscles to chew. Unnecessary chewing can create chronic tightness in two of these muscles, located close to your temples. This can put pressure on the nerves that supply this area of your head, which can lead to chronic, intermittent headaches.

3.You have six salivary glands located throughout your mouth that are stimulated to produce and release saliva whenever you chew. Producing a steady stream of saliva for chewing gum is a waste of energy and resources that could otherwise be used for essential metabolic activities.

Granted, this isn't a significant cause of disease and dysfunction for most, but a physiological fact that deserves acknowledgment, in my opinion.

4.Most chewing gum is sweetened with aspartame. Long term use of aspartame has been linked with cancer, diabetes, neurological disorders, and birth defects.

5.If your gum isn't sweetened with aspartame, it is probably sweetened with sugar. Regular intake of refined sugar is most likely the single greatest dietary cause of chronic health challenges like cancer, atherosclerosis, and diabetes mellitus type 2.

Chewing gum once in a while shouldn't be problematic for most people who don't have existing health challenges in the jaw and neck regions. But our bodies definitely pay a price for chronic gum chewing. Just something to be aware of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

supa de dovleac ingrasa?
am mancat 3cups.
in rest,maine se anunta vreme mai buna si am in gand sa alerg

Mergi la inceput

n-ar trebui sa ingrase, ca e fibra pura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

e bine atunci ca eu am mancat placinta...dietetica, stiti voi, fara aia, fara aia...etc.

O revelatie de ultima ora: (banc)

Je viens de comprendre d'où viennent mes bourrelets. Quand je suis sous la douche j'utilise habituellement les restes de shampoing pour me savonner! Mais aujourd'hui j'ai lu la notice "Pour plus de volume et d'abondance". C'est décidé demain je prends le liquide vaisselle "Elimine les graisses même les plus tenaces" ...mdr

Mergi la inceput

Delphin

La raport fetelor!
So?

In seara aeasta o sa-mi iau greutatea la o saptamana diferenta. Nu vrau sa par obsedata, asa ca am asezat cantarul la subsol si afara (Montreal) e deja rece sa merg toata ziua sa ma cantaresc. Subsolul nu e incalzit.

Maru, nu vrei tu pe pagina principala sa bolduiesti numele, caci nu o gaseam pe Delphin...?
Apropo, Silfido, ce cauti tu la slabire, te-am vazut pe FB si ai mai putea sa dai jos...doar o pereche de pantofi sport...Esti plina de muschi si fibre, ce sa mai dai jos? Mise en forme inteleg, dar slabit, please no!

Marti:
- toast cu dulceata de caise
- ceai verde
- mar, para
- 8 sarmalute
- 1/2 bagheta
- ceai verde
- supa crema de ciuperci
- 4 prune

Alimentatia mea ieri:
- toast cu dulceta de caise
- cafea luuunga
- mar
- sandvisch de pui cu salata si 5 fritzi
- ceai verde
- prune
- orez cu legume
- alaturi de pui cu praz
- 2 alune

Azi am inceput cu ceva aiurea de la Tim cu un ceai verde.
Incerc iarasi sa mai las din cafea, am mai facut asta si sunt capabila, chiar daca imi place.

Va tuc

Mergi la inceput

Maru, fie ca nu mai ai computer nici la job, fie ca nu vrei sa zici ce a fost in pranzul tau...???

Dar macar pe cel de acasa l-ai reparat?
Andrei ce face? E la dieta si el?

Eu a vut revelatia astazi ca mi-ar place sa fiu Amish.
Ei nu sunt deloc cu prbleme metabolice pentru ca muncesc rudimentar si nu au stres.

Delphin, ma tot gandesc la placinta ta de dimineata...ce-o fi fost in ea? Din ce era facuta daca nu mai avea nimic gras sau dulce???

Mergi la inceput