Canadience si americance la dieta! (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- cam asta e si meniul meu.
eu am fost fortata de imprejurari- in primavara am avut probleme cu stomacul si am inceput sa elimin pastele , orezul, prajelile,laptele(inghetata).
eu am descoperit ca mancam prea multe fibre si stomacul meu facea figuri.
astazi la pranz am mancat un ardei mare rosu cu jumatate conserva somon.
ati incercat- total soy meal replacement?

nelia- nu te descuraja,se poate slabi.
anul trecut m-am lasat de fumat dupa multi ani, m-am apucat de alergat - 2 lucruri la care nici nu visam.
dar, se poate..... si stiu sigur, ca si tu poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

raportez o portocala, un subway si o cafea mocha.
diseara gatesc, deci...gust ( ca sa scriu delicat)
Nu m-am mai cantarit de mult, mi-i si frica...
Nu simt ca m-am ingrasat, dupa haine, dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut fetelor!
Acum la pranz sunt rezonabila, da ieri seara am reulat intr-o chestie, nu se zice ce anumecai nu are rost.

ieri: ceai, ceai, shaorma, struguri, kefir, si alea,alea porcarele seara, iarasi apa cu picatura, mai bine nu mai scriu, caci de o saptamana ma chinui sa beau apa, parca nu gasesc cana

astazi: ceai, mar, pizza, supa, ceai, struguri, si plec chiar acum dupa o cana cu apa

Imi place regimul philipei, dupa ce termin sesiunea, sunt hotarata sa-l implementez si eu.

La mine nu merge sa fac abdomene deloc, am probleme cu spatele, coloana, dar se pot face genoflexiuni. Incep cu 20 facute corect, mainile deasupra capului, si mai adaug in fiecare zi cate 5 bucati, pana la 50 si apoi raman constant la 50.
Apoi ma ajuta mult mersul aiurea la plimbare, oricat, oriunde, fara bani si mancare la mine, doar o sticla de apa. Pentru asta nu am timp acum.

Si fericirea...cand sunt in stari euforice nu-mi trebuie nimic, nimic.

P.S. cine a mai urcat pana la 30?? Eu nu pot sa cred ca nu ai facut febra musculara!

Mergi la inceput

de saptamana viitoare (zise porcu in ajun de taiere) fac scari!
gata, am zis!
Sa ma trageti la raspundere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pai eu am facut strigare cine mai vrea sa urce cu mine, n-a raspuns nimeni asa ca m-am dus tot singura azi. Mihaela lucreaza langa mine, Nelia e si ea undeva aproape de centru, mai e cineva care vrea si e pe aproape? Azi am urcat de la 30 la etajul 48 (in total sunt 48 de etaje, apoi am coborat pana la parter, am urcat pana la 30 si am coborat pana la 6. Va spun ca n-am nimic, febra ca asa am simtit efortul, nu a fost chiar usor dar m-am motivat singura. Deci daca fac socoteala am urcat 48 si am coborat 72. Cate calorii oi fi consumat oare, nu de alta dar sa stiu cat sa mananc.
Eu stiu, Philip ca poti sa mananci cartof dulce e ca si dovlecelul, are multa fibra si nu asa de multi carbo, contraziceti-ma daca n-am dreptate.
Si e adevarat e mai greu sa te mentii decat sa slabesti.
Carmencita,
Cristian 3 ani jumatate si Alex 14 ani

Mergi la inceput

pai hai s facem asa: o zi tu la mine, o zi eu la tine...

I am teasing you! (doar daca vii la TO, atunci e pe bune)

Citat:
citat din mesajul lui carmençita

Pai eu am facut strigare cine mai vrea sa urce cu mine, n-a raspuns nimeni asa ca m-am dus tot singura azi. Mihaela lucreaza langa mine, Nelia e si ea undeva aproape de centru, mai e cineva care vrea si e pe aproape? Azi am urcat de la 30 la etajul 48 (in total sunt 48 de etaje, apoi am coborat pana la parter, am urcat pana la 30 si am coborat pana la 6. Va spun ca n-am nimic, febra ca asa am simtit efortul, nu a fost chiar usor dar m-am motivat singura. Deci daca fac socoteala am urcat 48 si am coborat 72. Cate calorii oi fi consumat oare, nu de alta dar sa stiu cat sa mananc.
Eu stiu, Philip ca poti sa mananci cartof dulce e ca si dovlecelul, are multa fibra si nu asa de multi carbo, contraziceti-ma daca n-am dreptate.
Carmencita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Citat:

Carmencita,

Tu tot faci aluzii, dar nu ma prind in joc....Pai eu urc un etaj si vad stelute in fata ochilor. Azi am fost in turnul bursei, iesita la plimbare si ajunsa inghetata in Square Vic... Era singurul loc unde puteam sa intru ca sa ma intorc prin tunele inapoi la mine. Nu mai imi merge plimbarea pe afara. Poate maine o fi mai cald....
Maine ma duc la sala la energie cardio, ca sunt portile deschise...Si am primit o programre gratuita cu un antrenor.....

Mancare , cam multa paine azi, si dimineata si la pranz si seara( cu sunca, branza si snitele de dovlecei, deci si grasime de la ulei) Plus fructe.....

Mergi la inceput

iti trebuie carbsi, ca altfel esti obosita tot timpul. Asa ca o zi cu paine nu e o tragedie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Maru, eu vin dar sa stii ca vin pe jos ca sa compensez faptul ca la tine nu putem urca decat 14 etaje. C'est juste une blague, bien sûr, odaca vin la To te anunt sigur.
Carmençita

Mergi la inceput

Citat:

Maru, eu vin dar sa stii ca vin pe jos ca sa compensez faptul ca la tine nu putem urca decat 14 etaje. C'est juste une blague, bien sûr, odaca vin la To te anunt sigur.
Carmençita

mai, io am o memorie....si sa vezi besteleala pe tine daca nu anunti cand vii

Mergi la inceput