Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)
Raspunsuri - Pagina 3
musso17 spune:
viveala,multmesc,l-as trata si eu pe mihnea cu "portioara" dar n-am de unde
chiar ma uitam pe un site dupa colostru prebitoic/probiotic dar colostrul e de origine bovina.ma bucur pentru david,abia astept sa procedeze la fel si mihnea.
luna,ce frumoase poze dar datorita protagonistelor,evident.
mychydutza spune:
vivela, super tare metoeda de imunizare! nu dai si la altii?![]()
![]()
![]()
luna, subscriu la ce a zis vivela. lis e o papusica! ce dragute sunt amandoua.......
georgi, l-ai dus la gradi? sanatate si sa va lase tusea-n pace
=noi am iesit ieri in Carol si atata s-a zbenguit ca l-am schimbat de 3 randuri de haine. era fleashca de fiecare data cand puneam mana pe el. sper sa nu fi luat vreo raceala, era cald dar stiu io........
aseara la culcare ne canta un cantecel numai pt noi.....era asa simpatic. nu semana a nimik cantecul ala , dar zau daca nu era cea mai frumoasa melodie pe care am auzit-o , ca doar imi era dedicata....
aseara planuisem o "intalnire" cu soatza, dar n-a vrut frate sa adoarma decat cu mine (ca de obicei) si dupa 10.30, cu toate ca ieri la amiaz n-a dormit, si am adormit si eu cu el asa ca haules-baules de intentiile mele.![]()
![]()
in ritmu asta ajungem la "intalniri" trimestriale 

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:
nu dau, ca si-asa resursele mi-s limitate,ca nu-s prietena cu multivitaminele... imi pica parul intr-o veselie...ma gandeam sa ma tund, dar la cum pica nu stiu daca mai e nevoie, ca in curand o sa ma spal pe cap cu prosopul
.
ma duc la plimbare.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
Luna1 spune:
Multumim pentru complimente fetelor. Intalnirea a fost la nivel inalt, amandoua fetele noastre nu s-au dezmintit, au fost total "needucate" (cel putin a mea, nu mai zic)
, a urlat si s-a dat cu curul de pamant la greu de a bagat sperietii in Ingrid (jucariile ei de suflet nu puteau fi atinse) dar Ingrid a ripostat pe masura si a altoit-o de cateva ori.

In sinea mea de mama nebuna m-am bucurat nitel ca si-a gasit Lis sefu', ca prea e dictatoare cu prietenele ei.
Ingrid e o papusa de fetita, stie sa citeasca, stie o gramada de lucruri inteligente, se joaca frumos, zice "please and thank you" iar frumoasa stiti toti ca este ca doar seamana cu mamica ei superba.
Noi abia am apucat sa vorbim si noi linistite, ca trebuia sa despartim "hunii"
la fiecare cateva minute, deh doua caractere tari.
Si desi s-au certat si altoit, fie-mea s-a pus pe plans in masina cand a plecat Ingrid, ca "I want Ingrid to stay with meeeee moreeee!".
Sper sa le mai vad o data pana pleaca, daca mai vor ele sa ne vada
. Am reusit sa o bagam pe Cristina la cheltuieli ca a vrut si Ingrid scooter ca si Adelise.![]()
mychydutza spune:
aparentele inseala, cand le vezi in poze zici ca=s doo pisicutze blande! si cand colo, ditamai leoaicele! ![]()
![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza aseara planuisem o "intalnire" cu soatza, dar n-a vrut frate sa adoarma decat cu mine (ca de obicei) si dupa 10.30, cu toate ca ieri la amiaz n-a dormit, si am adormit si eu cu el asa ca haules-baules de intentiile mele. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |
Offf, mi se intampla atat de des sa adorm inaintea lui Razvan, ca as putea fi suspectata ca ma fofilez....
Ma schimbam ieri de chiloti. Intra Razvan si se uita la doamna mea. "Nu-i cu-cu stiuc?" "Nenea tai' cu-cu stiuc?" ...tradus "unde e cucu? Ti l-a taiat nenea?"
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Timi07 spune:
Elena felicitari pt samburel.
Le-am admirat pe Adelise si Ingrid, sunt dragalase foc si precis si prostioarele ce le fac sunt dragute
. Hai ca sunt mai mult "fun" dec...asa-i?
Luna am un "feeling", cum zicem noi romanii ca o sa pot sa zic "I knew it" cand o sa faci public secrretul - asta asa ca sa te bazai de luni 
Sunt rupta de somn... Soph, pardon Trusty ne-a dat cateva pauze azi noapte ca nu-i e somn si vrea la noi in pat. Apoi a venit randul lui Jock sa ne trezeasca.
Mda de ieri Soph e catelus si cica se numeste Trusty, ca atare latra, umbla in 4 labe si ne linge iar sora-sa e Jock. Pe Lady & Trump ii are in varianta de plus siuite asa casa noastra e toata o poveste.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
cristina26 spune:
Buna tuturor,
Alina draga, iti multuim din suflet pentru primirea pe care ne-ai facut-o si bineinteles pentru London bus. Sugestia cu scooter-ul a fost excelenta, pt ca ploua afara ne-am hotarat sa il folosim in casa
.
Adelise este o dulceata frumoasa si desteapta. Eu zic ca Adelise a fost o dulce, a impartit jucariile cu Ingrid, bineinteles ca are si ea 2 jucarioare pe care nu prea vrea sa le imparta, dar eu zic ca a facut-o bine, poate mai bine decat as fi facut-o eu
. Ingrid a mea a lovit-o pe Adelise de cateva ori si imi cer scuze pentru asta. Cosmin este un baiat atat de bun, se joaca frumos cu surioara lui s-a jucat foarte mult si cu Ingrid
. La Ingrid i-a placut tare mult sa se joace cu Adelise si Cosmin ca acum cand se enerveaza pe mine zice ca merge la Alina
chiar mai mult, Ingrid acum imi zice ca vrea si ea sora si frate
. Sper sa ne vedem din nou. Alina va
pe toti si spune-mi te rog cand ne mai putem intalni. Noi o sa plecam in Romania pe 12 octombrie.
O zi minunata tuturor
Luna1 spune:
Cristina nu trebuie sa iti ceri scuze, sunt copii, eu chiar nu vad un capat de tara din asta.
Eu m-am agitat putin ca Adelise era cam nabadaioasa. Ma bucur ca va dati cu scooterul prin casa. ![]()
Sper sa putem aranja inca o intalnire, pe teren neutru de data asta.![]()
Mychy si eu tot planific o intalnire de gradul 3 cu sotul, insa nu prea reusesc.
Sa va zic ce problema am eu, am renuntat la pastile (contraceptive) si acum am sangerari sporadice toata luna.
Pe langa ciclul aferent.
X-ray spune:
super pozele!mama cristina m-ai bagat in sperieti ce ai slabit,trag tare si eu,acusi vine octombrie si ajungi sa te pozezi cu "vaca lola" adica moi
.ma scoate fie-mea,e la cura dupa viroza asta.si fetele adorabile! ce mai unde era cearta?
apropos de certuri...daca tot ati vazut pozele de la turci noi parca am fost cu 3 copii la un moment data si ei la fel...dara fara sa simta celalalt ca e singur.in fine fetele,diferenta de 6 zile intre ele doua firi diametral opuse...eli mai delicata asa de felul ei,sensibiloasa si plagacioasa din fire dar posesiva la maxim.carla super dominanta si toata ziua cu apelative mai "neotodoxe" gen "proasta,nebuna urata,etc".asa ca zilnic carla ori o altoia pe eli ori o facea in fel si chip...si eli dai si plangi...in a doua parte a concediului elisa s-a apucat si ea de altoit.asa ca in ultimele zile eram ca intre doi pitbuli
.in fine ideea e ca daca le separai urlau una dupa cealalta si primiteau si luna de pe cer ca sa fie impreuna...asa au trecut 10 zile ...zilnic"eli da-i si ei papusa,carla nu o mai face urata ca e frumoasa,eli da-i si carlei corn,carla nu o mai impinge ca nu e frumos...etc"
astept cu nerabdare sa mananc paine![]()
vivela azi am fost de 3 ori femei![]()
critina elisa dupa ce a vizionat filmul bolt a visat numai caini
.i-a luat fratele meu un bolt de jucarie si acum zilnic e prezent in viata noastra,in concedii,la masa la somn...si ea e peny
.culmea e ca se preface la maxim ca ar fi un catel adevarat in plimba cu lesa prin camera se fereste sa nu o "mai "linga...acum imi inchipui o soph pe post de catel mama mama ce ar mai face ele doua![]()
azi a fost prima zi de gradi dupa 2 saptamani.mi-a laudat-o educatoarea,are profil de tocilara sta cu gura deschisa sa invete tot![]()
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...