Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (196)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
si mie imi pare painea un pic uscata dar si cea pe care o fac in casa dupa doua zile la fel se face,mie imi place ca asta de titan miroase a paine de casa,vreau s-o incerc pe cea cu unt sa vad ce textura are.
fii-miu e cu muci in continuare dar parca mai putini si cu o tuse uscata.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele!
Am sa transmit la dept calitate-r&d comentariile voastre, sa vedem ce iese. Retetele se testeaza permanent, conform doleantelor de pe piata si in masura parametrilor tehnici, evident.
Carla, punga e modelul occidental (britanic) si nu se mai sigileaza, dat fiind mediul aseptic si a conditiilor stricte de igiena (bacteria free) de pe linia de productie. Fabrica noua in care se produce e super high tech, nu mai exista niciuna de genul asta in Europa si suntem auditati tot timpul pe chestii de calitate.

E foarte aproape de natural reteta, ca toate produsele noastre, mai ales ca folosim faina proprie, care are continutul cel mai mic de amelioratori. By the way, din pacate nu exista pe piata nicio faina fara amelioratori (nu stiu cea bio, nu ma pronunt), deci nici macar painica facuta in casa nu poate fi 100% naturala...
Hai ca v-am plictisit suficient cu detalii, da' m-ati intrebat!

Carla, weekendul viitor ma interesa, ca asta la revedere, pa!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

'na ziua.

Eu n-am luat pana acum decat sortimentul cu graham. mi se pare ok, nu e uscata, e suficient de umeda, cel putin pt gustul meu.
daca ar fi sa am ceva de comentat, ar fi tot ref la ambalaj, cred ca se putea sa arate mai cool . mie imi da senzatia de "punga" ieftina. conceptul poate e ok, insa textura pungii (putea sa fie una lucioasa/mai transparenta?) face sa nu sara in ochi produsul. poate si culorile ar trebui sa fie mai vii.
(sincer, daca nu te "stiam" pe tine si nu o recomandai tu, cred ca nu as fi incercat ).

uf, si am mancat din ea mai mult decat mancam eu de obicei paine, va trebui sa ma apuc de sport in ritmul asta, nasol....

(eu zic ce zic in ideea ca poate te/va ajuta sa imbunatatiti produsul. asta in afara ca eu sunt de felul meu mega-carcotasa si fruntasa la critica distructiva ).

in alta ordine de idei, ieri a fost ziua concluziilor: "tati e barbat, ca are barba si tu, mami, esti femeie, ca bei cafea" ..

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hihi, vivela, ce concluzie misto!

Ai dreptate cu punga, conceptul este revolutionar, punga ar putea fi mai misto. Incercam sa gasim alti furnizori; din pacate, in Ro e destul de greu. Dar e pe "to do list" deja, cu siguranta!
Multumesc mult pentru pareri!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ia uitati ce am AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

Luna, sa va fie de bine "intalneala", ce domnisoare zambarete am vazut acolo

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
nu stiu daca ajungem la gradi,fii-miu are o tuse seaca cam urata,iar acu tuseste de la 7..ce pot sa-i dau?
revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

neatza
nu stiu daca ajungem la gradi,fii-miu are o tuse seaca cam urata,iar acu tuseste de la 7..ce pot sa-i dau?
revin

georgiana,mamica de mihnea

sinupret - la noi face minuni
sau homeopate, la noi functioneaza DROSERA 7CH. pe cel mic cu asta l-am rezolvat. si uitasem de drosera, il tratasem cu altele (indiferenta in cea mai mare parte a timpului). dupa numai o doza, s-a oprit subit din tusit, nu stiu daca oricum era cazul sa-i treaca de la sine sau a fost efectul drosera, insa nu mai conteaza.

iar pe david il mai intaresc cu...lapte de tzitzi, ii fac si lui o portoara de 50 de ml pe zi (el nu stie ce e, doar ca-i lapte. a zis doar ca "e foarte bun laptele asta" ). in loc de milka . banuiesc ca n-are contraindicatii.

ma duc sa ma simt femeie . adica sa-mi beau cafeaua.

_

Mergi la inceput

a, si vroiam sa ma mai laud si eu ca david azi a fugit de pe bancuta pe care il schimbam, abia l-am tinut sa-i pun tenesii calumea, il ademeneau niste fetite din usa clasei .

ma laud pentru ca prea m-am plans si vaicarit ultimii 2 ani cu plansete, lamentari si jale nesfarsita...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Ia uitati ce am AICI

tot eu, ca imi uit ideile, Luna, am vazut poze frumoase-frumoase, Adelise seamana din ce in ce mai tare cu tine, zici c-ai facut-o singura . si Ingriduta e tot copia mamicii, din cate imi dau seama. cred ca s-au distrat pe cinste .

nu ne spui secretul? .

_

Mergi la inceput