Se ineaca dupa AVC
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
OO, Doamne, chiar vroiam sa te intreb daca a fost la Colentina, ca ai descris personalul de acolo. Dar sa stii ca am auzit ca la Fundeni e mai bine, asta daca te linisteste cu ceva
Mimitete, mama ta a avut noroc ca s-a intamplat in alta tara. Pe soacra-mea, de 54 ani, adusa cu salvarea, nu au bagat-o la analize pana nu am ajiuns si noi la spital , ca sa fi siguri ca platim. Ne-au spus de cum am intrat pe usa cat ne costa tomografia si daca avem bni sa o platim.
Daca ii intrebam ce are si ce tratament ii fac erau respingatori si evazivi. Fereasca sfantu sa ceri fisa sa o vezi. Ii injurai de mama. Sunt convinsa ca nici nu aplicau tratamentul prescris si suteau medicamentele.
Alexalorena, incearca sa-l internezi la Filantropia sau la Judetean Ilfov. Acolo ii vor face toate analizele si ii vor face o recuperare adecvata cu tipul de sechele cu care a ramas.
Stiu ce inseamna sa faci bine cu de-a sila
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexalorena Institutul Clinic Fundeni- Sectia Neurologie Fizioterapie?!!!Ergoterapie?!!! Ar insemna ca visez chiar frumos. Medicatie??? Un singur medicament i-a fost prescris : SORTIS. In rest, tratamentul pe care-l avea inainte pentru problemele lui circulatorii si cardiologice. |
http://neurologie.ucoz.com/publ/accidentul_vascular_cerebral/avc_ischemic/optimizarea_terapiei_antiagregante_anticoagulate_in_profilaxia_secundara_a_avc_ischemic/3-1-0-33
Alt tratament nu prea exista, se face profilaxia recidivei si kinetoterapie pt. a redobandi miscarile.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
megbeng spune:
linkul e pt avc ischemic, domnul in cauza a avut avc hemoragic..oricum, din pacate, cum zicea si xio, resursele terapeutice sunt limitate deocamdata, oriunde in lume. foarte importanta e insa profilaxia
meg,dematei(9.02.2007)
alexalorena spune:
Nu mai am cuvinte.....S-A APUCAT DE BAUTURA!
Se lupta sa mearga cu doua carje, abia se poate misca, pana la primul butic cred ca face o ora dus, o ora intors, ma miram eu de unde atata vointa pe el!!!!! Daca il intrebi zice ca e bine sa faca miscare. Am facut sapaturi si se duce dupa bautura, mi-au spus vecinii. Ia sticlute mici, le indeasa prin buzunare si bea in dormitor. Si ia si medicamente!!!!
Imi vine sa urlu de disperare, nu stiu cum sa ma mai port cu el.Nu accepta sfaturi, nimic. Daca deschid subiectul referitor la bautura, imi va interzice sa mai ma duc pe-acolo. Astazi am fost si la cimitir la soacra mea,are patru saptamani de cand nu mai este. Am o zi ingrozitoare din toate punctele de vedere.