Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

m-am uitat la pozele corinei apoi am vazut la tine ana ca ai adugat poze si vroiam sa te cert ca nu ne-ai anuntat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si eu vin maine numai sa ma indruma-ti unde sa vin si la ce ora
ff frumoasa prima pagina si m-am emotionat tare cand am vazut-o dar am tras si eu cu ochiul la alte odisei si am vazut ca m-ai scriau si nr de saptamani si cum au nascut. este doar o idee

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

O DOAMNEEEEEEEEEEEEEE!!!! Felicitari Mosulik...sa traiasca bebelina inconjurata de noroc si fericire...
Feletele...sa schimbe cineva numele capitolului in "Felicitari MOSULICA"...o merita!!!
Va pup...care-i urmatoarea....?

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna seara burtici! Intru si eu si ce vad pe prima pagina? A nascut Mosulik! Sa le dea Dumnezeu sanatate si ei si fetitei! Am asa niste emotii . Ma bucur pentru ea si ii doresc tot binele din lume!
Eu am de recuperat din urma aproape 2 capitole, dar cerd ca maine reusesc.

Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt cuvinte fetelor! Ana, dragoste mare la voi!
Eu ma uit la Nunta cu stil, ca arata localul unde as vrea sa facem botezul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 34+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna seara,
Intru si eu acum si vad ca Moshulik a nascut. Felicitari, sanatate multa . M-a luat cu friguri.Doamne

Fetele care sunteti in spital, fiti increzatoare in Doamne Doamne, totul o sa fie bine. Va pupic.

Ana felicitari pentru decizia de a chema femeia. De acum o sa te linistesti, o sa ai casa curata si las ca-i trece lui iubi, nu are incotro. O sa vada si el ce bine este cand face altcineva curatenia si tu o sa stai relaxata sa te ocupi de el si bebe.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Symo, Alexa, multumesc

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Felicitari Mosulik, sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

Apropo de intalnire, e aici o www.lacena.ro/Imagini/harta_lacena2.JPG" target="_blank">harta, nu e greu de ajuns, si se poate parca in curte.

Eu zbor sper pat, maine are Sofia prima zi de gradinita si merg si eu sa o sustin moral!

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor si o saptamana implinita sa aveti !

Eu am ajuns la serviciu deja, ma apuc de treburi, ca asa-mi sta bine.

Am de cateva zile o durere undeva in interiorul posteriorului, pe fesa stanga, de la rinichi mai in jos, dar se lasa pe picior, abia merg, ma tin de toate cele. Ati patit asa ceva vreuna dintre voi? Sorela mea imi tot zice ca poate sa fie si de la oasele care se mai aseaza si de la coloana (eu am scolioza). o fi, n-o fi? Abia pe la pranz o s-o sun pe doctora sa vad ce-mi zice, sa vad insa cum ma misc pana atunci, ca-i tare greu...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor Mosulik a nascut vineri pe 24.09.2010..imi cer scuze ca am anuntat eu ieri dar nu am avut net .
pentru listuta

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput