Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
mirunam spune:
Fetelor am inceput lista bebeilor, sper sa va placa. M-am gandit ca numele sa fie pink si teal iar datele sa fie purple si la unii si la altii... ce probleme au unii
. Asta nu e de la sarcina, sunt asa din nastere ![]()
Angie 
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +
bebelu86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amelia_ilie
Bebelu , multumesc mult, pot sa intreb daca stii si ce ordonata este? Ca ce-am citit eu pe net, preturi de-astea de pana pe la 1100-1200 lei... nici la nunta n-au dat nasii atat 28+ ![]() |
asta nu stiu sa-ti zic. dar ma interesez si cand aflu iti zic.
preturile pe care le-ai gasit tu sunt pt nunta la cea mai fitoaza biserica.. in nici un caz pt botez.
Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Eu azi am stat in varful patului, in timp ce sotul impreuna cu cumnatul imi faceau curat in casa, mutau mobila, pregatim venirea bebelului. Mi-e mila de sotiorul meu iubit care nu mai stie ce este aceea odihna, nici macar in weekend. 33+ ![]() |
Asa ceva mai rar, sa-ti traiasca sotul, sa nu se schimbe si sa te bucuri toata viata de iubirea lui
Ana (geniusamb), Lore, Ral_eli, multumesc

34+
angieangie spune:
Mosulikva multumeste din suflet si va pupa pe toate cu drag

.Bebelina este foarte bine,bea laptic de la mami
deocamdata prin gavaj,azi a luat-o pentru prima data in brate...e minunat
e alaturi de toate fetele care sunt in spital si le transmite sa aiba incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine

Angie
+22
bebe jucaus
ana_o spune:
Miruna, e foarte frumoasa prima pagina!

Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Miruna,
, daca poti, sa treci si numarul de saptamani. A nascut la fix 35 de saptamani. Aveam acelasi DPN.
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)
Aneud spune:
Buna seara, sper sa fie ok daca scriu aici. Abia m-am inregistrat la recomandarea unei prietene dragi dar citesc forum-ul din cand in cand de cativa ani.
Noi asteptam un miracol FIV roz pe 31 Decembrie.
Ma duc sa citesc thread-ul de la capat sa ma familiarizez cu numele.
Numai bine si sarcini grozave tuturor!
danaint spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ana_o Dana, ma bazez pe tine, ca nici eu nu stiu. Mergem impreuna? ![]()
Ana 35+, viitoare mami de , David CiprianAMR 25 de zile(sper eu) |
s34
Lucas Petru