Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor am inceput lista bebeilor, sper sa va placa. M-am gandit ca numele sa fie pink si teal iar datele sa fie purple si la unii si la altii... ce probleme au unii. Asta nu e de la sarcina, sunt asa din nastere

Angie

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Amelia mai mult de 500ron nu ar trebui sa coste. si asta la o biserica de centru, mai de fitze.
cel mai bine mergi si vb direct cu preotul de unde vrei sa faci.
vedeti k maximu e 500. ordonanta data de patriarh si trebuie sa va dea chitanta pe toata suma. asta e valabil pt bucuresti. in rest nu stiu sa zic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Bebelu , multumesc mult, pot sa intreb daca stii si ce ordonata este? Ca ce-am citit eu pe net, preturi de-astea de pana pe la 1100-1200 lei... nici la nunta n-au dat nasii atat

28+

asta nu stiu sa-ti zic. dar ma interesez si cand aflu iti zic.
preturile pe care le-ai gasit tu sunt pt nunta la cea mai fitoaza biserica.. in nici un caz pt botez.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu azi am stat in varful patului, in timp ce sotul impreuna cu cumnatul imi faceau curat in casa, mutau mobila, pregatim venirea bebelului. Mi-e mila de sotiorul meu iubit care nu mai stie ce este aceea odihna, nici macar in weekend.

33+

Asa ceva mai rar, sa-ti traiasca sotul, sa nu se schimbe si sa te bucuri toata viata de iubirea lui merita un premiu, ceva...

Ana (geniusamb), Lore, Ral_eli, multumesc

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Mosulikva multumeste din suflet si va pupa pe toate cu drag.Bebelina este foarte bine,bea laptic de la mamideocamdata prin gavaj,azi a luat-o pentru prima data in brate...e minunat
e alaturi de toate fetele care sunt in spital si le transmite sa aiba incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Miruna, e foarte frumoasa prima pagina!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Miruna,, daca poti, sa treci si numarul de saptamani. A nascut la fix 35 de saptamani. Aveam acelasi DPN.

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bebelu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Buna seara, sper sa fie ok daca scriu aici. Abia m-am inregistrat la recomandarea unei prietene dragi dar citesc forum-ul din cand in cand de cativa ani.

Noi asteptam un miracol FIV roz pe 31 Decembrie.

Ma duc sa citesc thread-ul de la capat sa ma familiarizez cu numele.

Numai bine si sarcini grozave tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, multumim, ce emotionant!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Dana, ma bazez pe tine, ca nici eu nu stiu. Mergem impreuna?

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Cu intalnirea de maine... Eu vin dar imi explica si mie cineva unde e rest asta?

s34 Lucas Petru

Ana
AMR 25 de zile(sper eu)

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput