Tuse uscata bebe 1 an

Tuse uscata bebe 1 an | Autor: alexalorena

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma cu un sfat. Ce se poate da unui copilas de 1 an care tuseste uscat? Ceva cu gust placut?! Pentru ca suntem tare mofturos, scuipam tot, ne facem senzatie de voma si nu ne lasam pana nu dam afara medicamentul.
Multumim anticipat pentru raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexalorena

Va rog ajutati-ma cu un sfat. Ce se poate da unui copilas de 1 an care tuseste uscat? Ceva cu gust placut?! Pentru ca suntem tare mofturos, scuipam tot, ne facem senzatie de voma si nu ne lasam pana nu dam afara medicamentul.
Multumim anticipat pentru raspunsuri.

Cum vine asta ? E imposibil sa-ti spunem noi ce sa-i dai. Si fetita mea tusea uscat pe la 1 an, tuse reziduala dupa o raceala. Dupa 4 luni am aflat ca avea astm. La vremea resectiva am incercat cateva siropeluri dar nu aveau efect.
Conteaza foarte mult caracterul tusei si in functie de asta se fac recomandarile.
Mergi la medic bun si explica situatia poate iti da un siropel cu gust placut. Sau daca nu vrei ceva alopat, mergi la un naturist/homeopat si cere-i parerea.

Sanatate !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Multumesc pentru raspuns.
Are o tuse uscata in urma unei raceli cu mucisori. A ramas cu tusea asta, de ieri a inceput sa tuseasca. Ma gandeam ca stiti ceva agreat de copilasi, pentru ca el este mofturos si refuza siropuri/medicamente. Avand in vedere ca este sambata, pediatrul nu are program, m-am gandit ca nu are rost camera de garda....de aceea am cerut sfatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Puiul mi-a tusit uscat toata noaptea. Am mers la pediatru si ne-a dat un siropel pe baza de frunze de iedera, fara zahar, fara alcool, fara coloranti. Se numeste Prospan, costa 25,5 ron, a avut efect imediat. Poate fi dat si copiilor sub 1 an. Al meu are 2 si i-a recomandat 3,5 ml de doua ori pe zi. Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Multumim pentru raspuns.
Incercam si noi siropul. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Multumim! Sa va faceti bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

LORENA CRED CA CEL MAI BUN ESTE UN TRATAMENT HOMEOPAT PT TUSE SEACA (DOAR DIN PLANTE)-SE NUMESTE STOGAL

SI NU ARE AFECTE ADVERSE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cred ca ai vrut sa spui STODAL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami2003 spune:

Si baietelul meu nu se lasa pana nu vomita medicamentele. Se chinuieste cat poate. Pentru tuse am descoperit siropul TUSE de la Hipocrate - se gaseste la Plafar si la farm Catena. Costa intre 6,5 si 9 lei. E apos, aproape fara gust si il accepta cu ceva rugaminti. E f eficient in caz de tuse iritativa. Eu ii dau si dupa ce nu mai tuseste inca 2-3 zile. E bun si prospanul, dar f scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Poate ar fi indicat ca in afara de sirop sa identificati cauzele tusei seci. Un umidificator ar fi indicat, plus curatarea bine a nasului. Noi suntem patiti cu ambii copii. Cel mai adesea tusea seaca ramasese dupa raceli, dar era din pricina mucilor uscati care se adunau in nas fie de la aerul prea uscat fie de la pneumococul pe care il purtau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

siropul natural STODAL e bun ptr copii dar dureaza ceva pana ii trece...

Mergi la inceput