Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Fetele care aveti bebeii raciti, mi-as permite un sfat, asat din proprie experienta mai ales: cu toate ca medicii s-ar putea sa va recomande medicamente, nu va repeziti sa le dati copilasilor. Logic si firesc este sa introduceti cate un medicament in functie de simptomele prezente, nimic preventiv, haotic sau empiric. Adica, are muci da-i de muci, apare si tuse adauga-i si de tuse, apare febra adauga-i si de febra. Cand copilul are doar muci il lasi asa. Faci spalaturi nazale cu ser fiz., eventual picuri cateva picaturi de vit.C din fiola. Si ii dai vit.C peros. Atat. Daca dupa cateva ore, zile incepe sa mai faca ceva, atunci abia tratezi si urmatorul simptom. Nu-i dai Paracetamol pentru muci. Veti ajunge sa-i ingreunati ficatul si asa mic si nedezvoltat. Si sa-l intoxicati in final. Doar pentru niste secretii apoase nu aveti de ce sa-i stimulati imunitatea. Daca mananca, doarme, e vesel si ferit de curenti si persoane racite copilul isi revine de la sine stimulandu-si singur sistemul imunitar. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Total de acord.Am si norocul sa am o doctorita care e impotriva medicamentelor date doar de dragul de a da ceva mai ales fara analize inainte.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
oanaiacovita spune:
Fetele, aproape am ajuns la capacitatea maxima pe picasa!!! Va rog sa stergeti din poze/filmulete!!!Am mai spus, fiecare album sa nu aiba mai mult de 20MB. Verificati atunci cand sunteti in albumul vostru cu toate pozele in dreapa sus!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
jeni_h spune:
Salutare dragele mele , astazi este party time
Implinim 7 luni si dam si pentru toata lumea
Uram si noi LA MULTE ANI tuturor sarbatoritilor
Multumim tuturor celor ce ne-au urat si vizionat
acum mergem sa sarbatorim in stilul caracteristic, adica laptic si alte delicatese (ex: banana, mar, para, mancarica)
sensibila spune:
stanucel – ms mult. Nu a plans deloc, din contra e incantata. Ca acum vede mult mai bine. Si e foarte fericita. Poza e exact de cand am pus-o prima oara ! Foarte mirata ca acum e mai sus si vede mai bine .
Si eu pe Gia cand era in scoica si eram singura cu ea in masina tot in fata o puneam si statea f cuminte si linistita. Defapt Gia oricum adora sa mearga cu masina si e super cuminte.
Da, Oana, am vazut si eu ca nu se mai poate incarca pe Picassa. Eu am mai sters de la mine din album pentru ca aveam 15 Mb si acum am 8 MB
jeni_h – excellent tortul si sampania ! Sau ce a fost ca nu mai tin minte !?!
Miria - pe mess nu esti ?
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
oanaiacovita spune:
Daca mai e vreo fata tehnica sa deschida capitol, ca nu vrea sa mai stea, vrea laptic.
Bumbitza cred ca de asta nu ai mai putut incarca poze...
Fetele care nu folositi programelul Picasa sa verificati albumele.
Stanucel, imi pare rau, dar trebuie sa mai stergi din filmulete. Ala e cel mai mare album.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Deschid eu capitol cat e Maya ocupata cu pachetul de servetele umede
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna