Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara oana ii sta bine in vestuta portocalie, se asorteaza cu scaunelul de masina mai avea el o tinuta in care se asorta cu leaganul asa.i? ramy am citit pe fuga si am crezut ca ai ramas gravida roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Daca zici tu...Pe bune acum, stau prost tare cu memoria, cred ca trec pe lecitina.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
babyangel spune:
vazut si pozici de briana
Am ratat filmuletul cu geo si pe cel cu Eric de oana...unde le vad??
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
dayanara spune:
oana de girafa asta ziceam
http://picasaweb.google.com/iacovita7oana/EricLunaATreia#5480686869055555106
se asorteaza cu cea dupa leganus
ramy briana a luat.o la picior! scumpa, adica de.abusilea, dar oricum e tare dulce, seamana cu tine
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ramy77 spune:
ROXIsorry, dar nu, n-am ramas gravi si ca dovada, chiar sunt la CMNu ca nu mi-as dori, dar totusi nu inca...
OANA, frumusel Eric, ca de obiceisi da, se asorteaza si cu scaunul de masina Noi avem putine poze afara, ca uit aparatul in casa sau uit sa fac pozedaca il iau cu mine. Asa ca, cred ca o sa luam impreuna lecitina, sau o sa ne amintim una alteia sa luam pastilahai ca bat campii
oanaiacovita spune:
Anca, aici: http://www.youtube.com/watch?v=5wV4dUjY7dg
Acum mai pun unul.
Roxi, vai ce mic era acolo
oanaiacovita spune:
Cum radem noi:
Ina_3040 spune:
Dragi mamici, va multumim pt complimente , iepurasii nostri sunt toti formidabili!
Am profitat de somnicul de dupa-masa si am vazut poze cu printesa Briana, ce se descurca ea cu deplasarea, si parul ii creste, in curand ii faci codita, se ia de mana cu Robin , Maria din Grecia ce papusica eleganta, imi plac sandalutele, si par si foarte gustoase , printisorul lui Ate, frumos foc, criminala poza in care sta cu trandafirul in mana , pozele lui Anke de la botez, aveti o familie foarte frumoasa, mi-a placut tortul,mmmmm ce bine arata! Eric de oana oaaaauuuu ce gene avem acolo, incredibil si elegant ca totdeauna! Sarah papusica, imbracata foarte sic, deja ai pus-o in leagan, sunt curioasa cum a reactionat?
Silvana mortala ca de obicei, seamana leit cu Leo, Roxana nu stiu pe unde ai fost cand ai facut-o cred ca erai pe la mall, comentez eu ca nici al meu nu prea seamana cu mine...
va pup pe toate si multa sanatate!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
babyangel spune:
Oana deci e super tare cum face el ca si calutu...dar mi-a mai placut mult ala in care papa iaurt..pai nici nu are timp sa respire de mult ce-i place..si asta ultimul rade de te molipseste
Pup Ericutz ochios..trebuie sa bag si eu un filmuletz..sa vad daca am timp azi!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina IOANACT - Cu ce ocazia a facut divertisment sotul? Doar asaaaaa sau era o data speciala? Oricum, sunt binevenite gesturile astea! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Cu nici o ocazie, pur si simplu.. Bineinteles!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
babyangel spune:
Andra Sm-am uitat la filmuletul lui Ianis cu iubirea si smotoceala..deci este de-a dreptu' delicios
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a