copil cu cheia de gat

copil cu cheia de gat | Autor: roxy

Link direct la acest mesaj

buna, baiatul meu cel mare termina scoala la ora 1 si vine cu un schulbuss pana acasa .Pana aici toate bune si frumoase.El este in clasa a 3-a da este mai copilaros decat varta lui din buletin sa zic asa.Eu la ora 2 trebuie sa-l iau pe cel mic de la gradinita si aceasta gradinita inca este departe de casa, fac cam o ora pana acolo, da urmeza sper eu ca din noiembrie sa o pot schimba cu una mai langa casa.Acolo am gasit loc in vara si mi-a placut gradinita mai ales ca si lui praslea i-a placut, si mergem acolo da e foarte departe, iar acum din octombrie se deschide o gradinita noua langa casa si l-am inscris acolo din noiembrie cu toate ca ea este inca in curs de amenajare si nu stiu mare lucru despre cum va fi si daca celui mic ii va place la fel de mult sa mearga la noua gradinita cum ii place acum la asta la care merge .
Dar problema mea cea mare nu e asta, ci faptul ca cel mare care vine de la scoala la 1 jumate nu gaseste pe nimeni , eu fiind plecata dupa cel mic si ma intorc la ora 3.Deci el teoretic ar trebui sa stea singur de la 1 jumate pana la 3.Este oare bine sa-i dau cheie si sa-l las sa manance in timpul asta si ori se odihneste, ori se uita la ce vrea el, ori incepe temele...ceva ce vrea sa faca, decat sa renunt la autobuzul cu care vine acasa si sa merg eu sa-l iau si impreuna sa mergem dupa cel mic.
Sper ca nu v-am ametit de cap , da eu nu mai stiu ce solutie sa iau sa fie bine.La fel de greu mi-a fost si cand l-am lasat sa mearga singur pana in statia de autobuz unde sa astepte bussul care il duce la scoala , fara sa-l mai duc eu de mana.Imi imaginam ca se urca in alte masini si nu mai stiu nimic de el sau din astea.Acum sotul tot zice sa-i dau cheie si sa-l las sa ca tot vine singur pana la usa, sa descuie si sa stea linistit in casa pana vin eu, decat sa-l car dupa mine pe drum, pe ploaie, ninsoare...Voi cum ati face in locul meu.
Pana luni trebuie sa spun ce am hotarat si eu tot in dileme sunt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Nu ai putea sa intrebi o vecina daca il poate primi pt 1 ora si jumate, contra unei sume oarecare ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu l-as lua de la scoala si m-as duce dupa cel mic impreuna cu el.Nu l-as lasa singur deloc, nu poti controla ce se intampla.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Depinde de copil. Daca e nazdravan, e mai greu sa stai linistita, iti faci tot felul de scenarii.
Daca e calm, eu zic ca-i ok. Intreaba-l daca nu-i este teama...daca vrea...eu zic ca-i destul de mare.
In fond, ce crezi ca ar putea sa se intample?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Lasa-i acasa un telefon mobil sau suna-l pe fix daca ai caller-ID ca sa vada ca scrie "mama" si spune-i sa raspunda numai atunci. Asa nu stai cu griji o ora si jumatate, il poti suna de pe drum din jumatate in jumatate de ora si esti mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Eu l-as lua cu mine, dar sunt acuzata ca sunt prea protectiva asa ca nu stiu daca e cea mai buna idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu am ramas cu cheia de gat in clasa a 5a si ma ofticam cumplit ca asa tarziu au avut ai mei incredere in mine. Grija asta de a nu sta singur o simteam aproape ca pe o jignire. Dar eram cu 2 ani mai mare.

O ora jumate nu mi se pare mult, copilul cred ca e suficient de mare ca sa inteleaga ca nu tre' sa descuie la nimeni... Mai ales daca il aduce bus-ul pana acasa, eu zic ca nu-i bai. Dar numai tu stii daca e suficient de matur, de intelegator, de responsabil.

Nu are niciun coleg sa stea in cartier cu voi?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput