America (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanzi cum o fi atunci sa dea DD sa vina bebeluna mult dorita. Stiu cat de grea e asteptarea..curaj!

Ufff!! asta cu practica vs teoria e de groaza si pentru mine: in clasa invatam o teorie, in scoala nu se prea poate aplica...
dai de alte probleme..

Meeii trimiteti-ma la invatat ca am midterm la metodica azi,si apoi trebuie sa fac un exemplu de 504 plan..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana
Cami, eu vreau bebe acum!!!! :) !!! Dar se pare ca daca nu gasesc o mama surogat, va trebui sa adopt....nu prea mai am timp/rabdare sa astept prea mult.... (in plus de asta....vreau o fetita neaparat)

Huh! Pai mai lasa domnule scoala aia si treci in Mexic, la masaj de cuplu - nu auzisi ca te cupleaza cu sotul ? Perseverenta este cheia succesului - si testele de ovulatie ...Doamne, pana si asta trebuie sa va spun ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, se poate face "sperm sorting" si apoi inseminare, ca si sa alegi sexul copilului. Nu e asa scump. Asta dc. nu ai probleme f. grave de fertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buflea, nu perseverenta e problema...hhihihi...si nici masaju' al cu scop!!!!

Lia, nu merg asa departe...sunt hotarata sa nu fortez cu nimic, nu vreau tratamente hormonale (decat daca e necesar sa pastrez o eventuala sarcina) si nici FIV....dar am ceva pb si sanse ff mici sa raman....sunt dispusa sa mai astept putin si apoi adoptie!!!!
Nu vreau sa fortez/stresez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu as ezita la adoptie ... sunt foarte multe riscuri. As incerca orice fel de tratament de infertilitate ...de altfel pentru Alex am fost la un pas de stimulare de ovulatie - poate o data o sa va povestesc cum s-a stricat metroul (in stilul Buflea) care ma ducea spre clinica si am pierdut appointmentul ca luna viitoare sa raman fara nici un fel de stimulare (sau v-am mai povestit ?)

Cu baiatul cum s-a intamplat ? Sau si el e adoptat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Cami eu am pierdut pozele cu printesele . Si a mea e racita cobza, dar scapam noi si de asta. Sanatate multa si spor la scoala.

Miere ce frumoase sunt pozele. Am tot vrut sa-ti spun ca tot timpul aveti niste poze foarte reusite.

Sanzi bafta multa si sa va ajute Dumnezeu sa vina printesa mult dorita.

Buflea masare placuta si vacanta placuta.

Andreea cum a fost la laser? Cand te simti mai bine da mai multe detalii, please.

Vroaim sa va intreb si eu ceva. O sa trebuiasca sa plecam in Romania anul asta sau la anu. Si o sa se nimereasca in timpul scolii. Si vom sta in jur de 3-4 sapt. Cum rezolv cu scoala treaba asta pt Robert? Se poate sa lipseasca atat de mult fara sa aiba probleme? Cu cine ar trebui sa vb despre asta dinainte, cu profa lui sau cu directoarea? Aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In ce clasa e Robert? Nu poate lipsi decat 9 zile lucratoare pe semestru, indiferent de motiv. Asta inseamna maxim 2 saptamani. Cred ca veti avea probleme cu ele dc. le ziceti ca voi plecati o luna. As vorbi cu Principal, poate scoala voastra o fi mai ingaduitoare. La noi nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

SAlut!

Am vazut si admirat pozele cu cireselele lui Cami si Aidan a lui Miere....asa mi se face si mie pofta de al doilea.dar mai greu cu curajul:(

Iar am nevoie de parerile voastre.M-am intalnit cu niste prieteni romani,ea colega cu sotu si care mi-au sugerat subtil ca ar trebui sa o expun pe DAria mai mult la limba engleza ca sa nu aiba probleme la kinder.Mai...tipa a fost f finuta dar......mi-a bagat cuiul.DAri are 4 ani nu vorbeste inca engleza dar intelege cat de cat, zice propozitii simple si se straduieste copilul.Merge la pre-k dar doar 2 zile pe saptamana cate 3 ore.Eu ii citesc carti in engleza zilnic....adora sa mergem la biblioteca sa luam carti.
Acuma ..ar trebui sa o duc la program mai lung la gradi sa fie expusa mai mult?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iube nu prea stiu ce sa spun, noi avem problema inversa (sta 10-11 ore pe zi la cresa), vorbeste engleza si nu vrea romaneste, desi intelege perfect romaneste pt ca l-am testat de multe ori la chestii de amanunt. Ieri i-am spus "mama adu-mi cutiile acelea goale de iaurt de pe masa" nu m-am uitat la ele, nu i-am dat nici un indiciu, dar a inteles si mi le-a adus. In schimb nu spune decat cateva cuvinte in romaneste, mama, tata, buba, gata, doi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Noi am fost plecate de la scoala (cl.a 5a) pt 4 sapt. A trebuit sa scriem o scrisoare cum ca o sa lipsim si pe teacher l am intrebat de ceva teme (nu am primit). Si nu numai noi, au mai fost colegute de a lui Ralu plecate.
Nu se intampla nimic, nu te ingrijora.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput