America (212)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cami ce frumoase sunt, si ce mari s au facut!!! dar nu seamana deloc intre ele.

Sanzi primii cartea de la biblioteca :)

E o caldura aici... Ce o fi in vale daca aici e nenorocire; record de temperatura si cu umiditate :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, si ai inceput sa o citesti??? Io am una noua!!! :)

Oana, poate acu 6-7 ani mergea...acu daca vreau masaj...tre sa il fac eu!!!! ...hiihihi!!!! Ma dai de gol de pe FB?

Virgi, stai linistita!!!! Nu aveti pb cu zborul...noi avem sezon acum de furtuni si uragane...iar furtunile sunt asa...ploi cu vant...nimic deosebit....daca nu se transforma in uragane!!! (sa speram)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Adica cum mai fetelor - la SPA-ul mexican se plateste ? Nu intra la "all inclusive" ? Hmmmm, si ce se mai plateste in resort ?
Activitatile alea cu copiii se platesc ? Eu am crezut ca intrii in resort cu buzunarele goale si iesi mancat, distrat, masat, mascat

Pai all inclusive, Buflea...cazarea si mincarea. Activitatile extracuriculare se platesc. Vezi poate ai de platit si taxa de resort . Intraba de la inceput, cind faci check in, ca macar sa consumi produsele cu care justifica ei resort tax.

Si avind in vedere ca meri in vacanta, si te-ai hotarit cu masajul, poti combina placerea cu romanticul, cere si tu acolo un couples massage .

Eu nu am avut facial niciodata, nici in Ro, nici aici.

Virgi, nu intra in panica, tu ai de zburat in directie opusa furtunii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm
Si avind in vedere ca meri in vacanta, si te-ai hotarit cu masajul, poti combina placerea cu romanticul, cere si tu acolo un couples massage .

Wow ...suna din ce in ce mai excitant. Ce e aia "couples massage" - ma cupleaza cu cineva ? Sper sa ma lase sa aleg cu cine, sa nu ma trezesc cu vreun Diego cu ceafa groasa - eu vreau un Banderas, exemplar masculin editia 2011 (adica aia care inca nu au iesit pentru public - sunt modesta nu-i asa ?) ... sa nu imi spui ca ma cupleaza cu sotul, ca le cer discount la pretul vacantei pentru asta ...ce naiba, cu sotul ma masez de 13 ani pe toate partile - sa vezi ce masaje nervoase imi da cateodataaaaa - numai el se pricepe la asta, bate orice profesionist ... sa-l iau cu mine si la SPA ?

Unde este "soimul resorturilor mexicane" - NewMami, platesc activitatile pentru copii ?

P.S. Ma penetreaza un moment de lauda - Alex sambata intra la echipa de hockey - am inceput procesul ala de care va spuneam - in clasa a 3 a va dau link-ul de la olimpiada sa-l vedeti ... cu Kant stam mai prost la citit dar nu disper - pana trecem de cuvintele de 3 litere e greu - caci il vad, mecanismele universului si a fericirii semantice ii stau la degetul cel mic

Mergi la inceput

Buflea, felicitari lui Alex!!! Sa ii traga tare cu Kant, ca auzii ca daca le recita din Bacovia in timpul meciului crapa gheata pe care sta echipa adversa
BTW...noi cand fuseram in Bahamas (all inclusive) kids club-ul (10am-5pm) era free cu tot cu activitati!!!! (archery, snorkeling si trapez - pe care fi-miu nu s-a urcat!!!)

sa imi tineti pumnii maine sa plece avionu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Wow ...suna din ce in ce mai excitant. Ce e aia "couples massage" - ma cupleaza cu cineva ? Sper sa ma lase sa aleg cu cine, sa nu ma trezesc cu vreun Diego cu ceafa groasa - eu vreau un Banderas, exemplar masculin editia 2011 (adica aia care inca nu au iesit pentru public - sunt modesta nu-i asa ?) ... sa nu imi spui ca ma cupleaza cu sotul, ca le cer discount la pretul vacantei pentru asta ...ce naiba, cu sotul ma masez de 13 ani pe toate partile - sa vezi ce masaje nervoase imi da cateodataaaaa - numai el se pricepe la asta, bate orice profesionist ... sa-l iau cu mine si la SPA ?

Buflea, tu gindesti peste spa... Imi pare rau sa te dezumflu, da, cu sotul te cupleaza, adica va pune pe amindoi in aceeasi camera, in care sunteti masati separat. Da' vad ca tie nu-ti trebe, nu te incinta. No, apai mergi la separeu atunci .

Si pt Banderas trebuie sa mergi mata in Spania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Sanzi, Iuliam - multumesc! am fost inspirati...

Sanzi - zbor placut mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Liris, tu parca intrebai candva de caderea parului pentru mama ta? Cum ii mai este parul acum? A facut ceva tratament? Daca da, cu ce?
Imi cade si mie parul, l-am scurtat ca am zis ca e parul lung si slabit si de-aia pica ... si tot imi pica. Dau vina pe stresul asta cu scoala ca imi mananca zilele.
Mi-am luat semestrul asta numai doua clase, dar ale naiba clase ca sunt tare solicitante. Am trecut deja de doua examene, avem cate un examen la fiecare 2 saptamani ca altfel se aduna materie prea multa ca sa avem numai un examen pe semestru, plus quizzuri, teme, jurnale si practica in spital ( joia si vinerea).
Am colege care trebuie sa renunte la curs ca la primele examene nu au luat nota care trebuia. Eu am stresul cu practica in spital. Instructorul mi-a zis ca nu arat ca am incredere in mine, nu sunt infipta si hotarata. Deja am cosmaruri cu spitalul asta. Fac bine in clasa, invat de nu mai stiu de mine, ca sa ajung sa o scrantesc la practica ... Si ce ma doare al naiba de tare e ca asistentele cu care lucrez eu ma evalueaza dupa ajutorul care il ofer, nu dupa cat sunt de indemnatica sau cunoscatoare in ale nursingului. saptamana trecuta am bazait de colo-colo ca o albinuta. De nu am ajutat toate asistentele de pe etaj ... si vine si Strumphul asta de instructor sa ma laude ca am facut in sfarsit o treaba buna. Dupa doua zile de stat in spital nu mai sunt buna de nimic. Zici ca mi-e creierul gol, nu am putere nici sa vorbesc, si cum ajung acasa imi proptesc picioarele pe pereti sa le odihnesc. Si nu stau decat 8 ore pe zi la spital. Dar cand oi fi capabila sa lucrez si sa stau cate 12 ore??? Ah, ce stres am. Nu mai stiu sa vorbesc decat de scoala. Cu copiii imi pierd rabdarea, sotul e tot timpul plecat, am probleme cu luatul si dusul lui luca la scoala ca deh anul asta din lipsa de fonduri s-a anulat transportul oferit de scoala ... si da si mergi cu miloaga pe la prieteni ca sa imi ia plodul de la scoala. E grele ...
Vremea pe la noi e tot in jur de 80s. frunzele incep sa se ingalbeneasca si sa cada. Mi-e ciuda ca nu am timp sa ma mai plimb un pic sa vad si eu foliajul. Vreau vacanta ...

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neatza!

Multumim mult pentru aprecieri

Virgi drum bun si asteptam stiri duppa ce ajungeti. pentru Luana. Nu iti face probleme ca Sofia a fost mai dodoluta de cand era baby..:)

Sanzi tinem pumnii sa treceti cu bine de furtuna. Sper sa fim si noi OK . Cat priveste fifitzele dupa ce dai licenta io zic sa mai faceti o incercare..;)

Andreea pai Sofia o sa fie Aurora (pink dresss ..) si Sabina Dora ca asta e ultima pasiune. Ce costume o sa aiba Philip si Nicholas?

Corina nu seamana, Sofia e copie dupa sora-mea iar Sabina e combinatie intre mine si tata-sau - cand eram mici si simpatici..:)

Ciuf hang in there, te inteleg perfect, am impresia ca numai de scoala ma ocup si ma simt mereu vinovata ca nu mai am timp destul pentru restul, mai ales pentru fete. Bafta mare la examene si curaj la practica! Mai un pic si gata si semestrul asta.

fug sa duc pe Sofia la gradi.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Ciuf, te inteleg perfect!!!!
Noi am invatat un munte de teorie in scoala, si cand am ajuns in spital la practica...nu stiam sa facem nimic (la noi e diferit, macar nu lucram cu pacienti...sa ai emotii in plus)....Cand am intrat intr-o incapere imensa plina cu tot felul de aparaturi am crezut ca nu o sa ii dam de cap niciodata...!!!!
In loc de incubatii, pipetare si microscop am dat de troubleshooting, STAT's si un limbaj necunoscut al instrumentelor pe care te bazezi sa iti dea rezultatul corect...!!!
Ce mi s-a parut mie important, este sa nu arati ca iti e teama si nu stii, sa te infigi sa faci de toate (chiar daca mai gresesti...toata lumea greseste!!!), sa nu astepti sa te roage ei sa incerci o procedura, ci dupa ce urmaresti o data - de doua ori - sa te oferi tu sa incerci, convinsa ca stii . Eu una, nu invat nimic din privit daca nu pun mana !!!!
Curaj, si bafta!!!!!

Cami, eu vreau bebe acum!!!! :) !!! Dar se pare ca daca nu gasesc o mama surogat, va trebui sa adopt....nu prea mai am timp/rabdare sa astept prea mult.... (in plus de asta....vreau o fetita neaparat)

Mergi la inceput